Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Neatzaaaa!
Gabi, m-ai omorat cu pozele! Frumosi toti, evident, dar cel mai tare m-a innebunit iedutzul care statea asa cuminte la tuns???!!!! Noi in juma de ora plecam sa tundem laurashul. Stiu exactce scandal va iesi. O sa va povestesc, dar stiu de acum cata bazaiala si jelania va produce.
Sa traiti toti, gabi, sanatosi si fericiti, curajoaso care esti! ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
oooo gabi multumim frumos mamico pt poze,o delectare
.la intrebarea cu cine seamana :cu tati
,parerea mea.dar e mare strengar,razbate prin toti porii
.si sunteti o familie suuuper!ai o reteta pt look-ul tau beton dupa 3 prunci?
scri-o nu te sfii
.si mai faci si prajituri?ce mai sunt varza
....
vio aseara am tuns-o si eu pe eli e periuta
.nu se mai putea frate,nu suporta sa-i prind parul,daca-i pun palarie transpira si e face bubitze ,spalatul si uscatul pt mine in starea mea fff obositor....desi e un mic baietzoi e dragalasha per ansamblu
.si a urlat si a mea...dar asta e acum ii place zice ca e "tendy"=trendy![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
loredana_76 spune:
Buna dimineata.
Am vazut o gramada de copilasi frumosi dar nu am avut timp sa scriu.
Gabi La Multi Ani !! pentru Bogdanel,cu intarziere,sinteti o familie foarte frumoasa.
Noi aveam de gand se ne ducem in parcul Bazilescu ,este o expozitie cu dinozauri si fimiu e innebunit dupa ei,dar vremea nu prea tine cu noi.
Sper sa se mai incalzeasca dupa amiaza.
Si o intrebare pentru maimic,a fost cineva la programul FasTracKids?
Parca as merge si eu cu David,dar vroiam sa aud pareri.
Un weekend placut.
mychydutza spune:
uau gabi, bine ai facut ca ai pierdut ceva ore de somn..........mie imi place poza aia "de colectie" si cea cu "ingerul pazitor". mai, sa-ti traiasca , ca tare frumosi mai sunt!
se pare ca a fost azi ziua tunsului...si noi l-am chelit pe andrei. periutza. il tund acasa cu masina, pt ca la frizer nu cred ca ar sta.asa acasa mai o "vaca lola" , mai un elmo.......nu baga de seama cand l-ar ras!
luna-persecutata, stai calma ca nu esti tu aia "vizata".....si ca sa ma bag si io ca musk-n ......lapte, nu prea inteleg cum e cu nescrisu din cauza de antipatii......daca ma intelegeti ce vreau sa zic. mie daca nu-mi place de "x" il ignor si gata, ce mare branza, ca doar nu stai cu "x" la masa, ci doar in fatza tastaturii![]()
![]()
. asta am zis-o DOAR ca sa ma bag si eu in seama.......apropos, mai mult pana marti? ca nu mai poci asa infofolita.

in alta ordine de idei, nu stiu cum a sa trec peste vara asta care se anunta torida.......apropos de asta cica :" EA statea pe marginea unei prapastii.....EI ii este cald si EL ii face vant"......
inca un apropos(la bancul lui voileta) si ma duc: " doi vulturi.....unul sta pe craca si altul sta sa cada"......
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Helou! Suferind de mania persecutiei binenteles ca m-am intrebat daca eu sunt aiai care ma dau desteapta si nu sunt. |
Luna....cred ca eu sunt aia
Hello si pupici la fete....
Nu poci sa stau foarte mult, dar am sa revin sa citesc din urma...noi ne pregatim sa mergem la o pizzerie, ceva cu terasa, toti trei ca sa pape mami si tati in cinstea printesei...evident, ea va lua masa in oras, dar de la pachetel!
Azi am facu un an si 9 lunite
...Va pupices pe toate si de abia astept sa ma intorc diseara sa vad si eu poze frumoase....
Sa aveti un weekend frumos si linistit!

Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cafera spune:
Salut!
Ieri nu am reusit sa intru sa mai continui, dar va pot spune ca m-am intors din plimbari stoarsa ca o lamaie, cu picioarele vinete si umflate. Nu stiu ce am: am trecut de la tremurat la transpirat. Oricum, raceala nu mi-a trecut
.
Karli, inteleg ca esti la mare, totusi cand vii, te rog sa ingerezi ingredientele placute![]()
![]()
. Foarte frumoasa e Adeluta, mi-au placut pozele si mai ales povestile din fiecare poza. Eu asa le-am simtit, pe fiecare cu cate ceva special in spate. Aaaaa, sa stii ca iti doresc sa ramai cat mai re-pe-de graviduta
Mamico, muceste cu spor ca Alina

Gabi, ce familie frumoasa sunteti. M-am tot uitat la toate pozele si tare emotionata am fost. Si mie imi place cea in care ii tii pe toti trei in brate. Cred ca esti cea mai norocoasa cu atata dragoste in jurul tau. Ti-am admirat silueta

si m-am minunat cat de supla esti

. Nu mai zic ca ai o finete si o delicatete iesite din comun.

Toti iezii ii ai petiti?![]()
![]()
Ieri am fost la concert cu Analia Selis. Toti 4
. Asa de mult mi-a placut...Daca aveti ocazia sa va duceti; e un proiect nou al ei, canta muzica veche latino-americana. Niste melodii superbe, a avut o prestatie de zile mari si m-a impresionat ca a cantat o ora si jumatate fara negativ. Superba voce. Alexia a fost ochi si urechi, iar Ilinca a adormit dupa a cincea melodie.![]()
![]()
![]()
musso17 spune:
helou fetele
noi ne pregatim de nunta,nu l-am mai lasat pe mihnea cu cineva de vreo 10 luni si am emtoii desi incerc sa nu ma gandesc..offf,mai,mai..sper sa nu sufere,am in cap fatzuca lui trista si nedumerita...lasa ca trece.
va pup,ma duc la calcat.
CarlaV spune:
Sunt in mare fuga, citesc si raspund din urma cand pot, nu ma dati disparuta. Vineri am facut aproape 200km timp de 11 ore doar in Bucuresti, am ajuns si la doctor si printesa este foarte bine, am intrat deja in luna a 9-a.
Azi am vazut o mireasa superba si emotionata si un mire la fel de emotionat, o nasa foarte sexy si un nas emotionat si el, las protagonistii sa va povesteasca.
Corina, casa de piatra, sa fiti sanatosi, sa va bucurati unul de altul, si sa-i faceti fratiori si surioare Denisei.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
are nunta brazuca sambata asta??????? m-am gandit la ea, dar parca nu stiam ca e asa repede............sau trece timpu asta si nu-mi dau seama........
mychydutza spune:
gata, m-am lamurit......brazuca se marita! casa de piatra fata draga...........si la propriu si la figurat........