Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 11
violetan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub [Alina sa-ti fie de bine coastele ![]() Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007) _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Apropo de coastele alinei
La asa discutii animate, sigur ca se dau pm-uri

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
nma spune:
Bai, nu mai fentati cu PM-uri, ia scrieti aici sa vada tot poporul
.
Io am un chef de munca ... la 30 min mai dau cate un referesh. Banuiesc ca o sa fac noapte alba sa-mi termin treaba.
ioanaiub spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violetan
Apropo de coastele alinei La asa discutii animate, sigur ca se dau pm-uri ![]() ![]() ![]() Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |

hai ca merg sa ma uit la "Bucataria lui Radu"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Timi07 spune:
Alina coate si cartofi prajuti
de-i inund pe vecini. Coaste fac dar cartofi prajiti nici daca mor de pofta, dar fac si mananc cu mare placere cartofi fierti-copti. Fierti un pic, pusi in tava dati cu un pic de ulei si condimente (sare,piper,boia ca alte condimente si buruieni nu-mi plac)si bagati la cuptor pana capata o culoare apetisanta.
Ai incercat sa faci coaste la cuptor cu bere in loc de apa&vin?
Deci si voi sunteti chinuti de dinti...of saraca Eli
si inca unul pup ca-i asa de intelegatoare si tandra cu mami si bebe.
Karli am vizionat pozele impreuna cu fiica-mea. Ca ai o fetita deosebit de frumoasa asta bag mana-n foc ca stii dar eu tot ma mir cat de mult seamana acum si cu tine. Cand era bebe eu o vedeam ca-i toata taica-su. Oare or fi sanse sa semene si Sarah cu mine un picutz?!?!?! La cat de tare m-a batut in burta nu s-a simtit sa semene si cu mine un pic...
(aberez, scriu vorbe etc putin imi pasa ca nu seamana cu mine, mor oricum si de dragul ei)
Asa si acum sa-ti pove comentariile lui Sophie la pozele cu Adelutza:
"uau" de cateva ori la rand
"copii" accentuat ca si la copiile xerox
"no Shoshii" adica nu-i Sophie in poze
ii zic nu, nu-i Sophie e Adeutza (asta s-a repetat la cateva poze) si pe urma la fiecate poza arata cu degetelul si zicea "Lutzii" sau "Lutzii mami,Lutzii" si printre mai strecura cate un "mo" adica more.
Musso ce fain ca mergi la sport, asa un dor mi s-a facut si mie de alt sport decat schimbatul scutecelor. Sper ca in cateva saptamani sa pot sa merg un pic la sala/bazin macar 15 minute. Daca stau bine si ma gandesc o sa incep cu turele prin magazine ca se da startul la reduceri si daca pt mine inca n-are rost sa-mi cumpar nimic ca tot sper sa mai slabesc o sa ma rasfat cumparand pt fete
si cand vine vorba de ele sunt tare harnica la cumparaturi
Deci daca nu slabesc eu, slabeste portofelul.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
Da Timi vis-a-vis de semanat sa stii ca si eu cred exact ca tine, cand era mai mica arata bucatica rupta din tati, apoi am inceput sa vad si de la mine. Eu cred ca Sarah iti va semana si tie chiar daca acum nu prea vezi... si mai e un aspect, eu daca ma uit la Adeluta asa direct nu prea imi dau seama clar ce-de la cine? pe cand daca ma uit in poze, mai ales la pozele din urma VAD FOARTE CLAR ce trasaturi avea la nastere, la 1 luna, etc... ![]()
te pup si-ti multumesc pentru cuvintele frumoase; la fel si celorlalte fete bune si dragute...
intr-adevar tati se joaca mult si bine cu Adeluta, de aceea sunt si asa apropiati. Oricum pe mine nu ma da niciodata la o parte.... daca plange de ceva, tot la mami vine! ![]()
va pup ca Adeluta imi cere filmulete cu POCOYO strigand intruna aici langa mine "poia, poia!"
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
hellou fetele
alina,n-am inteles gresit,zic eu
...dar nu ma supar,tin la fete,eu nu abandonez asa usor "patria",imi sunteti dragi,iar daca am vreo aversiune nu bag in seama...deci,nu scapati de mine nici daca mi se supune in fata![]()
vio,te pup cu mare drag..abia astept sa ne vedem la o cafea,am asa multe sa-ti spun si cuvintele fara muzica n-au atata valoare...noi venim in buc pe 13 iunie,ne vedem?
timi,mie mi-a luat mult pana am luat decizia,voiam sa fiu sigura ca nu ma duc o data si apoi ma plictisesc,trebuie sa am stare altfel nu fac nik..abia astept sa ma balacesc si eu.
apropo de reduceri,am facut-o lata daaaarr gata,nu mai cumpar nimic pana in toamna..
nu v-am spus,lui fii-miu ii ies multi dinti,canini,cred ca si molari dar e asa puternic,doar noaptea geme,ziua e in parametrii normali...nu tipa,se joaca frumos,mai are momente cand e apatic dar nu dureaza mult..slava cerului ca nu-i ceva mai grav.
va pup
fac biscuiti.
violetan spune:
Georgi, sigur, neaparat da telefon cand veniti si ne vedem!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
buna seara, buna seara.........
ce placere sa o recitesc pe mamica celor 3 iezi cucuieti. imi aduc si acu aminte de ziua in care a nascut gabi.........pt mine a fost un soc...abia atunci mi-am dat seama ca starea mea de gravidie se va solda cu un ...copil.pana atunci ma consideram doar gravida, fara sa privesc dincolo de starea asta. si au trecut 2 ani de atunci.......
karli, tare frumoase pozele.....un vis lalelele alea din parc...si adelutza e o adevarata domnisoara.......
vad ca ati scris mai "serios" in ultima perioada......asa mai cu iz de odisee......spicy.....![]()
![]()
![]()
![]()
eu sunt ok, doar ca ma omoara caldura asta si lipsa dusurilor.....abia astept ziua de marti......andrei ma calareste toata ziua si mai nou seara adoarme numai daca sta lungit pe burta mea. isi pune doua pernute pe mine, se lungeste peste ele si numai asa adoarme.a inceput sa mai zica cate ceva....spre marea noastra bucurie.
intrebare: cati dinti are dentitia de lapte? ca noi avem 16.
noi cand ne mai vedem?????????
va poop si va doresc o noapte .....racoroasa![]()
![]()
![]()
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
Luna1 spune:
Helou!
Suferind de mania persecutiei binenteles ca m-am intrebat daca eu sunt aiai care ma dau desteapta si nu sunt.
Am abandonat ideea pana la urma si am zis asa , eu va iubesc mai pe toate, chiar daca nu sunt mereu de acord cu toata lumea, conflicte au mai fost, si mie imi vine sa nu mai scriu uneori cand citesc anumite postari apoi imi dau seama cat de mult imi lipsesc alte fete, cele care mi-au fost mereu alaturi la odisee si cele care au aparut dupa cum ar fi cuscra Georgi ca doar l-am petit de Mihnea.
In fine reveninid la oile noastre, mai ales la strumfi, am vazut o Adeluta frumoasa foc, mor de dragul ei si da, seamana cu mami. Adeluta si mamica ei au fost mereu printre cei pe care mi-am dorit sa-i cunosc personal si s-ar putea sa imi indeplinesc dorinta curand, bineteles daca mamica ei vrea si e prin preajma atunci.
In rest eu nu ma prea laud cu ai mei, cred eu, am o fericire ca simt ca explodez cand vad ce perfecti sunt, insa mi-e greu sa ma exprim mereu. Azi strumfa mea si-a petrecut de exemplu ziua strigand dupa daddy peste tot. Apoi ii zice asa dulce "look". Mor de dragul ei.
Revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)