Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Neatza, strumfarie!
Nu pricep nimic din ce vorbiti voi aici. 
Alina.a, ti-am dat pm. 
Edit ca sa zic ca si georgi are pm, pt cand s-o intoarce de la bataile alea ale ei. ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
neatza
eu cred ca daca ai un pic de "simt" iti dai seama cine face pe desteptul,doar face si nu e..si sunt..asa ca tactica mea este clara,fac abstractie sau daca vrei sa fii in armonie cu toata lumea ii faci jocul,il tratezi ca si cum ar fi ceva de capul lui..eu n-as abandona niste oameni pe care ii indragesc doar ca o persoana ma bruiaza un pic..si asta numai daca vreau eu
..desi prin unele mesaje m-am simtit exlcusa caci nu fac parte din odisee,eu am persoane la care tin si pe care le citesc cu mult drag asa ca nu ma dau la o parte
..am tinut sa scriu asta..este clar ca nu fac parte din intreg dar nici nu ma simt lezata...si ma bucur cand intra fete de la odisee..ma repet citesc odiseea din luna a doua de sarcina,dar asta nu-mi da vreun drept.
ma duc la tae bo.
zi buna va doresc
ps.nici mie nu-mi plac laudaraseniile si nici pesoanele pe care daca nu le perii la fiecare mesaj este clar ca devi persoana non grata pentru ele..am observat eu,dar ca si cu tv-ul..nu mai citesc frate,am posibilitaea asta,sa selectez vizual..si intr-adevar ma amuza importanta care si-o acorda apoi se umfla in pene,multumit de sine...asa in general![]()
nma spune:
Imi place ca se scrie iar mult. Parca am ajuns inapoi la odisee
.
Imi sunt multe fete de aici tare dragi si asta nu are legatura cu faptul ca sunt de la inceput sau au aparut pe parcurs. Uite eu de ex nu ma regasesc in grupul puiutilor de iulie 2003. Acolo scriu foarte rar.
In fiecare zi abia astept sa vad ce mai fac strumfiai, sa rasfoiesc albumele cu poze. De multe ori citesc dimineata cand imi beau cafeaua si apoi scriu printre picaturi.
Alina draga mea nu ai fost acra la telefon. Imi pare rau ca nu am timp sa te sun mai des si ca nu te pot ajuta cu nimic.
Karli esti o dulce. Tare mi-ar placea sa merg cu voi dar chiar nu pot. Ieri imi spunea o prietena ca azi isi ia zborul spre Grecia si s-a hotarat asa in 30 de min. Mi-ar placea si mie dar am semnat niste contracte, trebuie respectate niste termene, ....
deni daca ne citesti parca trebuia sa ajungi prin zona in luna mai sau stau eu prost cu memoria??? de fapt cu memoria chiar stau prost ca am inceput sa iau spiruluina.
Pup toata strumfaria
X-ray spune:
sa sti georgi ca nu e chestie de vechime,chiar s-a inteles gresit....pai daca n-ati fi voi o mana de fete(plus minus io
) "strumfii de iulie-august 2007 "dispareau de mult,crede-ma...eu doar as fi vrut sa stiu de ce...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
X-ray spune:
"No offence pentru slabanoage, dar cu dedicatie pentru "plinute" ![]()
Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în aceati termeni:
"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gandesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
Morala: nu sunt grasa...sunt teribil de culta!
"
uite ce pescuiesc de pe forum,asta pt ca vreau sa ma bine dispun dupa ce am bagat tone de calorii constand in coaste de porc prajite,cartofi prajiti si o juma' de pahar de cola
...m-am mai uitat in oglinda si azi m-am hotarat sa nu mai fiu depresiva doar realista![]()
10+
povestea noastra...
xerxe2005 spune:
Dragi fete, eu sunt de departe cea mai grasa de pe aici...nu stiu cat de culta sunt, dar grasimea asta efectiv ma copleseste ![]()
Karli, are dreptate Alina, se vede din poze ce apropiati sunt Adeluta si tatal ei. E o dragalasa.
Vio, ma discriminezi? Vreau si eu PM![]()
Noi am petrecut foarte bine ieri. Dar m-am trezit asa obosita...Dar pentru o zi asa placuta, a meritat.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
violetan spune:
Alina, esti criminala! ![]()
![]()
![]()
Elena, ai si tu pm! ![]()

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
ce-mi plaaaaaceeee !!!!!!
s-au animat discutiile !!!!!
eu mai intru acum, ca mai sunt pe acasa dar cand o sa incep serviciul probabil ca nu voi mai avea timp
(probabil
)
abia am reusit sa o culc pe Mara, a avut cateva tentative de a adormi dar s-a trezit la bataile vecinilor, ca nu mai termina cu renovarile
... am mancat o salata mare de rosii si acum stau la umbra, masina spala a doua tura de haine, sa avem ce murdari la gradina ![]()
vad ca se impart PM-uri
, ce trebuie sa fac sa primesc si eu unul? hai, ca am fost cuminte ![]()

Alina sa-ti fie de bine coastele 
Nico, va veni si vremea vacantei ... oricum am vazut din poze ca va plac mult calatoriile si ca peste tot gasiti locuri de joaca foarte frumoase 
Elenama bucur ca v-ati distrat ieri ... poze, ceva?
ma duc sa trag o dushca de ceva tarie
, sa-mi ametesc "musafirii" ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
X-ray spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nma![]() ![]() ![]() ![]() Deci eu trebuie sa mai studiez, nu??? Noroc ca am ciocolata langa mine |
baga baga soro,dar mai ai pana sa ma prinzi,in curand voi fi cea mai culta de prin zona
ma duc la nani,sa fiu sigura ca se prind caloriile descrise mai sus
10+povestea noastra...