Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
Timi07 spune:
Oanamada multumesc frumos pt detealiile despre carte. Daca ajungem anul asta in Ro le cumpar la fete daca nu ...hmm le cumpara bunicii si le aduce nasul 
Si pe noi ne chinuie ultimul canin si e atat de maraita Soph in ultimlele zile de nu-mi vine sa cred. De-abea astept sa sparga si asta gingia, of si pe urma molarii 
Azi le-a urat Sophie la multi ani bunicilor:"matiii", suna ca in injuraturile legate de mama dar nana si budi s-au distrat si-au fost in extaz ca i-a felicitat nepoata.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
karligutza spune:
Si de la mine un gand SPECIAL pentru Bogdanel Constantin de ziua lui si de nastere si de nume!
nu pot sa-l uit pe Bogdanelul care facea schimb de gheata si nectarine cu Adeluta...
Cum mai stai cu sanatatea mamica de 3 ori? 
alina.a de cand imi tot propun sa te sun!? n-am reusit... sa stii ca oricum ma gandesc si eu la tine non-stop! nu de alta, dar inca imi place cuvantul "gravida" si astept si eu sa vaz' daca se realizeaza si la noi inca o data! si de fiecare data cand ma gandesc la "gravida" ma duc cu mintea automat si spre tine... nu stiu de ce! am un dor nerezolvat cred... cine stie cand mai ajungem pe langa/la Arad.. poate totusi ne vedem vara asta!
am vazut (ca si eu inca citesc aproape zilnic forumul) ca ai tot batut apropo-ul (si tu si alte mamici) catre unele mamici; ma simt si eu vizata, nu prea mai scriu aici, dar asta e.... cand nu mai e placere pentru intreg, faci macar din respect pentru o parte...
.... eu una recunosc ca unul din motive este cat se poate de neplacut pentru urechile auditoriului: ma cam plictisesc cand citesc despre "fanfaroneli"... la odisee lumea era parca un pic mai modesta, dar acum s-a intors caruta cu fundu'n sus... si cine facea atunci pe-a desteptu' acu' e vazut destept de-a dreptu'! si nu e chiar asa...
(cred ca asta e una din explicatiile pentru care mai scriem pe forum dar nu prea des la strumfi, cel putin una din explicatiile mele)... in plus, nu mai avem timpul pe care-l aveam cand eram DOAR gravide! acum cineva ne trage de fusta in fiecare minut! ![]()
Cat despre noi, o sa mergem la mare sambata dimineata; stam doar weekendul acesta, sotul are concediul abia in iulie-august, deci pana atunci reprize scurte de vacanta; si vom si sarbatori ziua sotului, a mamei mele si a tatalui meu, ca toti sunt nascuti pe 23 mai!!!
... poate daca intru pe 23 mai seara, o sa va scriu NUMAI FRUMOS!
....... dupa ce ne intoarcem de la mare, eu o sa plec cu Adeluta la parintii mei vreo 10 zile, asa incat o sa intru in "vacanta" cat de curand!
poze cu Adeluta nu stiu cand sa mai pun, incerc acum; daca reusesc sa pun va dau linkul aici in curand... noi suntem inca la nivel de pampers si cuvinte disipate... invata mereu cate ceva nou, din jocurile pe care le are sau din viata de zi cu zi.... cum ar fi, stie sa recunoasca formele mult mai bine, mult mai multe, culorile, cifrele, imita mult copiii din parc dar dupa ce ii observa intai jumatate de ora!
ce facem noi prin casa face si ea; se corecteaza/ne corecteaz adesea in actiuni; si tot asa.. face ce fac toti copiii... am observat ca deja are o memorie a lucrurilor pe care le-a invatat; a obiectelor pe care le-a mai vazut o data; a locurilor si personajelor pe langa care a mai trecut candva.. deci se dezvolta de n-apuc eu sa tin socoteala la tot ce "ii misca" ei rotitele din creier... ii plac foarte mult cartile, lego-urile, puzzle-urile din lemn; ii place sa ne jucam cu baloane, cu baloane de sapun, cu acuarelele, cu creioanele si cariocile... cu creta cand e afara... deci cu toate! le-am testat pe toate cred... aaa, am si taiat forme si am lipit cu lipici hartie creponata, hartie colorata... de toate! 
si cel mai important e ca am un copilas alintat care nu e alintat!
ca cica daca stie sa-si amane satisfacerea unei dorinte e fetita buna! (de ex. papa bobo mai tarziu!)
la statura, adeluta are 86 cm, 11,5 kg si poarta 22 la sandalutze! important, asa-i? ![]()
vise placute va doresc!
zzzzzzzzzzz
p.s. o sa revin cu poze pentru cine doreste. 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
si POZE din aprilie - mai cu Adeluta si gata, nani de voie!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
gabiarama spune:
Alina,Karligutza,Cafera,Luna
Nici nu stiti cit mi-e de dor de vremurile in care mai apucam sa si scriu mesaje .Poze o sa pun,dar pe sapt viitoare ,cind o sa am timp sa le pun pe webshots .Zilele astea ma chinui cu tortul (cu figurine modelate :broscute ,buburuze,albinute,melci etc
),prajiturile (desi, dupa rateul cu eclerele care s-au dezumflat ,inca mai stau pe ginduri )si curatenia (si cine sta la casa ,intr-o zona in care se construieste in jur la greu si trec zeci de camioane zilnic , stie ce munca zadarnica e sa stergi praful de ex.)
Karligutza ,acum sunt declarata sanatoasa de doctori ,in ciuda faptului ca eu ma simt la fel de obosita ,dar atita timp cit analizele pt glanda toroida au iesit ultima oara in limitele normale inseamna ca a fost doar un episod de tiroidita subacuta .
M-ati intrebat cum e sa fii mamica de 3 baieti .Desi e greu ,foarte greu ,nu mai realizez cum e sa fii mama de un singur copil .Trebuie sa fiu mereu intre ei ,pentru ca de cele mai multe ori nu se inteleg ,se cearta si se lovesc.Atunci cind e foarte multa liniste, clar e un lucru suspect si de cele mai multe ori ii gasesc facind nazbitii.Bogdan e un mare catarator .Se urca pe gard (daca l-as lasa cred ca ar trece chiar dincolo de el ) ,pe lemne .Ii imita pe cei mari in absolut tot .Ma bucur in schimb ca e mincacios ,ca a inceput sa ceara singur oala,desi mai sunt si alarme false .Mai nou i-a vazut pe cei mari ca se mai duc pe la gard si fac afara pipi ,de lene sa nu intre in casa , si acum isi da si el pantalonasii jos si sta la gard desi nu face nimic.Apoi isi ridica pantalonii si spune "data",dupa care incepe iar procedeul :"pipi",hainele jos,asteptam putin,"data",ne imbracam ![]()
Gata ,s-au trezit copiii
.De-acum ne pregatim de gradi .
nma spune:
Mi-am amintit ieri de Bogdanel si nu am mai apucat sa intru
.
Gabi pup si eu dulce strumful plin de energie. Abia astept poze cu cei trei ieduti. Imi era dor de voi.
tare cunoscut imi e "data!!!". Din spusele socrei, Andra isi da jos pamtalonii in curte la gaini, face pisu, se joaca bine cu nisipul ud apoi o cheama pe "bita" si ii spune "data".
Karli ce mare imi pare Adeluta. E frumoasa, delicata, chiar daca tu ne arati ca mai si plange
. Ma bucur pt voi ca mergeti in vacanta. Recunoasc ca va si invidiez
.
Din pacate eu nu reusesc sa termin la timp proiectele asa ca o sa mearga doar sotul la copii
. Alex, puiul meu drag, a fost asa de dezamagit.
Andra ene ignora total. Nu mai vrea sa vorbeasca la telefon.
cafera spune:
Buna fete frumoase! Sa inteleg ca de fapt sunt multiiiiiii mai multi cititori, dar fara placere?

![]()
Noi, fetele din famile, suntem ceva mai binisor, in schimb tati e cobza. Motiv numai bun ca Ilinca sa nu-l lase pe tati la tv si sa-l ia de mana, sa-l duca in pat, sa-l inveleasca si sa-i dea servetele unul dupa altul pentru nas: sufa bine, Asta a facut aseara, cu alte cuvinte tati a trecut la odihna vrei nu vrei
si are si doctorita lui

.
Fug afara, dar revin sa-mi continui pledoaria
Karli, pana atunci

X-ray spune:
ola mamici! a fost o incantare sa citesc forumul azi,parca m-am intors in trecut...si da azi sunt melancolica...imi aduc aminte cand a anuntat ca a nascut gabi,nu credeam ca asa repede se apropie totul...i-am spus sotului"tati azi a nascut prima mamica de la noi,iti dai seama mai avem putin".....ne-am aseza pe canapea si ne tineam de mana,nu zicea nici unul nimic,atunci am realizat ca imi va veni si mie timpul,desi nu credeam ca asa de repede....dragele mele eu as vrea sa va scriu un singur lucru,acum ca sunt directa poate se iarta ca de, sunt bortoasa
....vreti nu vreti pe noi ne leaga ceva,pe toate, cu simpatii si antipatii,era imposibil sa fie altfel intr-un grup atat de mare de ia o pauzari
....daca nu-ti place casa renoveaz-o!nu-i asa ?hai sa scriem atunci si de altceva,dar eu nu cred ca nu avem chiar timp o data la 2-3 zile sa scriem de o nazbatie a strumfilor nostri,pur si simplu nu cred...odiseea asta a trecut prin muuulte "furtuni",cu siguranta vor mai fi,dar poate cateodata nu asta e farmecul vietii
?
deci sa o iau de la capat,imi pare bine gabi ca ai trecut peste problemele de sanatate,DD ajuta sa ramana un episod izolat.tu scri de 3 si realizez acum ca fara sa vreau am inceput sa ma impart si eu...cateodata las dureile de burta si alerg la eli si o iau in brate cand plange,imi sare toata lumea in cap dar si ea e copilul meu,si noi doua avem o relatie atat de speciala ca nu pot sa o rup pur si simplu....alte ori oa las sa bazaie in brate la sotul meu si ma ascund in baie si plang si eu...si inca de acum am inceput sa ma impart...oricum mi se pare fff intelegataoare fata de situatia mea la varsta ei....vine vorbeste cu bb in burtica ii face draga draga apoi ii mai trage una',asa sa nu uit ca e geloasa
.ieri se plimba cu burtica in fata sa-mi arate ca "uite mami eisa aie bebe".deci draga mea gabi ,ca am deviat destul de la ideea principala,imi inchipui ce silueta ai tu dupa ce alergi trei flacai frumosi si plini de energie!abia asteptam pozele mamico!
karli 

cu telefonul ala
...si eu imi propun,si de cand vreau sa o sun pe alina si deni
...am cateodata o stare asa depresiva,de la sarcina,de la neputinta asta ca nu pot face nimic,in fine...mi se taie tot elanul...si de ex si cu saraca nico mi s-a parut ca-s "acra " la telefon,dar pur si simplu am deja aproape 3 saptamani de stat in casa...asta cred ca spune tot...am vazut pozele cu adelutza,o delicata,o finutza,si recunosc relatia speciala cu tati,avem si noi asa ceva acasa![]()
timi draga mea azi-noapte m-a trezit din ora in ora,noua ne ies ultimii molari o placere

,asa ca stim cum e mama lor de dinti,atata bataie de cap pt cativa ani de purtare...
luna sa te auda DD!
mai sa nu credeti ca sunt absurda cu scrisul,uite eu de exemplu nu ma pot integra nici cum in cealalta odisee
...adica ati inteles ce vreau sa spun,dupa 2 utrogestane deja sunt "hi"
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
karligutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Buna fete frumoase! Sa inteleg ca de fapt sunt multiiiiiii mai multi cititori, dar fara placere? ![]() ![]() Noi, fetele din famile, suntem ceva mai binisor, in schimb tati e cobza. Motiv numai bun ca Ilinca sa nu-l lase pe tati la tv si sa-l ia de mana, sa-l duca in pat, sa-l inveleasca si sa-i dea servetele unul dupa altul pentru nas: sufa bine, Asta a facut aseara, cu alte cuvinte tati a trecut la odihna vrei nu vrei ![]() ![]() . Fug afara, dar revin sa-mi continui pledoaria ![]() ![]() ![]() Mamica de printese |
e'sact!
am citit si despre voi ca ati racit, iar tu foarte tare... ai grija sa nu fie cumva "gripa porcina"
) dar oricum, daca zici ca dai semne de mai bine, poate tu scapi!
sanatate mai departe, zau! imi inchipui ca nu e placut deloc sa iti fie frig cand afara sunt aproape 40 de grade... ati mai amenajat aleile/dalele prin curte? si hai cu pledoaria....
gabiarama ma bucur ca acum esti bine dpdv medical. Cu starea de fapt, cred ca necesitati si voi o vacanta ceva... iar cand o sa mai creasca cei 3 iezi, o sa fii si tu mai odihnita; de ce sa nu fim realisti ca asta e adevarul... o sa ne mai odihnim cand iesim la pensie.
Nico, hai cu noi...
karligutza
sunt mamica Adelutei
X-ray spune:
de 3 zile visez la cartofi si oua prajite,am trimis-o pe bona sa ia si niste coste,asa "de fenta" langa
.ma duc sa ma apuc de treaba![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
karligutza spune:
alina.a pazeaaaaaaaa ca te sun! hai, ridica-te din pat (presupunand ca esti acolo) si raspunde ca eu tzarai acolo... ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei