Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mesaj de la Mamii:

"La multi anishori inainte lui Mihai de gabiarama"

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua mamicute si strumfi!
in primul rand sa urez "la multi ani!" din inima pentru toate elenele si costicii de la noi din strumfarie. va doresc sa aveti o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
xerxe, da' ce minunatii faci tu acolo...mmmm...noroc ca am mai pus frana la una alta...(ca am pus niste kile), ca altfel dadeam iama la tine la gratar!
noi suntem bine, incerc maine sa pun niste poze noi cu denis, la cererea Caferei. eu sunt putin stresata ca il voi da pe denis la cresa si nu stiu cum se va acomoda. sper ca bine, caci soacra da din colt in colt, nu prea mai vrea sa stea cu el, si nu am ce face. macar acolo daca va fi bine, nu ma mai simt datoare fata de nimeni, stiu ca are mancarea asigurata. acum, simt ca nu imi ajunge timpul pentru cate am de facut. dupa servici ies cu copilul afara, fac mancare, in alta zi trebuie mers la cumparaturi - cu el e de groaza -, in alta trebuie sa calc, sa fac curat, sa merg stiu eu unde... si toate le fac singura, bucuroasa ca sta sotul cu denis, ca altfel trage si el de mine in toate partile sa ma joc cu el, sa stau hopa si tot asa. dar bine ca suntem sanatosi!
vroiam sa va mai spun ca am dat de liadorian pe la un subiect despre arte, carti. carla, stii cumva de ce nu mai scrie aici la noi? si pe mine ma intristeaza sa vad mamici care pe vremuri erau sufletul topicului nostru si acum nu mai dau pe aici deloc, dar totusi scriu la alte subiecte...
am vazut toate pozele. acum sigur uit pe careva, dar tre sa spun ce scumpa e adelise asa rosioara si rotunjoara la fata, inca o data am admirat puii de anto...zici ca-s fetite amandoi, si m-am amuzat teribil de elisa cum manca paine cu unt si mi-e dor si mie de asa niste bulanase cum are ea, ca denis tare-i slabutz acum.
oaana, multumesc ca mai intrebi de noi. inca te astept la piatra neamt sa-ti vad nazdravanii si-ti doresc succes daca va doriti bb3.
micky, sanatate multa si refacere rapida! de altfel le doresc multa sanatate tuturor celor ce au vreo problema acum si inca o data, special pt samburelul alinei sa stea bine acolo. stii tu cum ne-am tinut strans de mana la odisee, sa nu iasa nimeni. hai ca te tinem si acum, sa vada bb ce bine ii va fi.
hai ca va las....daca reusesc sa pun maine poze, va mai scriu.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei!

Sunflower, cate kg mai are denis? Nici laur nu e grasun deloc; s-a mai grasunit putin in ultima vreme, dar mie tot mi se pare destul de slabutz. Oricum, nu mai sunt asa disperata cum eram inainte
Si pune pozeeeee!
Mychy, , bine ca te simti bine!!!
Georgi, , sanatate puiului si dintzishori cat mai rapid iesiti si fara scandal
Carla, ce poveste urata de pe litoral
Ioanaiub, cata dreptate ai! Curat legile lui Murphy apropo de cumparaturi!!! Daca socrului tau ii placea sa serbeze, bine ar fi sa serbati si sa va bucurati, in cinstea lui.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, am filmarea cu masina facand figuri pe plaja, se vede bine si numarul.
Cristina, stiu ca Lia este ocupata cu multe treburi, am mai zarit si eu poze superbe pe mess cu Una cu coronita.
Cafera, fa-te bine!!!
Nu stiu daca am mai zis, dar simt nevoia sa repet ca, vazand pozele Lunei, mi s-a facut asa un dor de mare... imi vine sa fug iar.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
la multi ani iedutz de gabi!

fetelor eu cu dureri la greu dar m-am obisnuit....
michy refacere suuuper rapida!
sunflower ma bucur ca treci pe la noi si ne povestesti de denis.stiu cum e draga mea cu ei asa "atomici"...abia astept sa vad poze cu denis.ma suna draga de nico ieri sa vada ce fac si ii spun ca-i dau sa manance lui eli"pai tu nu trebuie sa stai in pat"....da mai fetelor asa trebuie dar din pacate nu am cum...ieri s-a imbolnavit bona am ramas singura cu eli...l-am chemat pe cumnatul meu din jumate in jumate de ora venea cu ea de afara ca nu mai sta vrea la mami...al meu a fost plecat toata saptamana,asa ca seara pune-o in scaunul de masa da-o jos,fai papa,schimb-o, spal-o putin,nani,etc...si dimineata sunt cu burtica piatra.saptamana viitoare vine vara mea si sta la mine,sper sa stau mai mult in pat....
luna sunteti niste frumosi,mor de dragul vostru,sper sa ma ajute DD sa fim si noi 4, sanatosi...
si mie mi-e dor de multe fete,dar mai ales de strumfii lor...adica inteleg pe toata lumea ,stiu si eu cum e sa cresti un copil,cat e de greu,dar asa odata pe luna un salut macar...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Un buchet mare de flori (din gradina mea ) pentru fiecare dintre voi , si va marturisesc ca mesajul lui Mamii m-a determinat sa ies putin de dupa canapea . Va multumesc celor care si-au adus aminte de noi .

Bogdan Constantin e un adevarat cavaler ,mare smecheroi ,argint viu ,nu alta si lucrul asta ma oboseste la culme .Norocul meu e ca din februarie merge la cresa si s-a adaptat nesperat de repede .Astazi a sarbatorit acolo alaturi de colegi,iar duminica vom sarbatori cu prietenii.

Gindul meu se indreapta in mod special catre colegele dela "piticodromul reloaded " :Anya ,Valen,Jadi,Ioana75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ai trecut pe la noi mamico!asta inseamna ca inca mai citesti...
cum se inteleg baietzii?ati terminat cu casa?

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Petreceti, petreceti

Lasa ca maine ma pun eu pe picioare si ma recompensez: merg la concert - Analia

Gabiarama, fetele au tot amintit de tine, au tot strigat in nenumarate randuri, dar azi in mos special. Nici nu se putea altfel la asa un eveniment. Te salutam si noi, va dorim petrecere frumoasa si multa sanatate.
Te admir pentru ca esti de trei ori mamica, cred ca e minunat. Mi-ar placea sa vad poze cu baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Bogdan Constantin! Sa ne cresti mare si frumos. Si pupici multi mamicii tale. Asteptam pozici!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi.

Fetelor sunteti tari cu litoralul romanesc.

Alina sigur o vei duce la capat sarcina si veti fi toti patru sanatosi si frumosi.

Sunflower urmaresc indeaproape postarile tale despre Denis mai ales ca e nascut in aceeasi zi cu Cosmin si gasesc frecvent asemanari.

Noi suntem ok, sotul meu e in concediu si e tare bine cu el acasa.

Va pupam

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Floare de Soare, astept, astept, astept

Mergi la inceput