Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Micky2007 spune:
Moni eu nu m-am mutat, ieri am venit de la mama. Doamne ce bine a fost. Acum am revenit acasa si ne chinuim cu colicii. Tare mult se chinuie copii cu gazele astea. Baietelul este si constipat si ne chinuie mami cu supozitoare, dar ne linistim dupa.
Eu voi fi mereu aici sa va dau sfaturi.
La mama nu am avut net si ieri seara cand am intrat ce sa vad kineta noastra se pregateste de nastere.
Asa ca scoatem majoretele pentru kineta 

NASTERE USOARA
Micky fericita mamica de 2 minuni
Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
kineta spune:
FETELOR,va multumesc ink odata pt sustinere,nu am nascut ink
,ieri am fost la medic pt ca aveam impresia ca pierd lichid aminiotic,deoarece cand ma ridic din pat ud chilotul.MI-a facut control cu valvele pe masa(a fost groaznic),si eco,surpriza colul era perfect inchis,medicul mi-a spus ca probabil nu am pierdut tot dopul gelatinos,iar bebelusii erau bine.Maine merg din nou,si vom stabili si cezariana pe 1 sau 2 Iunie,la 36 de sapt si vre-o 4 zile,asta daca evident nu se intampla nk pana atunci,eu sincer as fi vrut sa mai stau,dar e din ce in ce mai greu si nu cred mai rezista uterul meu,vom vedea si maine ce imi spune medicul.VA pup pe toate,Mickibine ai revenit,ce fac bebelusii au luat in greutate,le dai san si supliment,te-ai obisnuit,si ink o intrebare ,la fetita i-ai dat gauri in urechi in spital,pt cercei?
35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
Micky2007 spune:
kineta ma bucur ca mai stau bebelusii macar putin la mami in burtica. Si eu am nascut la 36 saptamani si 5 zile si a fost ok. Bebelusii au luat foarte bine in greutate, nu stiu cat, maine mergem la control si vedem. Nu ma stresez cu cantaritul, nu am luat nici cantar, dar se cam simte, ca sunt din ce in ce mai grei. Le dau si san si supliment, fetita vrea mai mult la san, baiatul mai mult biberon. M-am obisnuit, este asa de frumos, cu toate ca este cam greu, dar uitam.
La fetita i-am pus cercei la aproape doua saptamani, dar nu in spital ca trebuia programare.
Te pup si nastere usoara.
Micky fericita mamica de 2 minuni
Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
Liana30 spune:
nici eu nu m-am mutat inca..sunt in zona![]()
va pupam pe toate.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Moniland spune:
Micky, Liana, cum "v-am taiat" de pe lista cum veniti la raport. De stiam o faceam mai demult.
micky, ma bucur ca sunteti bine si luati in greutate. Asteptam raportul oficial de maine de la dr.
Liana, cum e mamico? Nu ne dai amanunte, sau nu ai timp?
Kineta, 36 sapt si 4 zile inseamna ca esti in sapt 37 care e exact termenul normal pentru gemeni. Mi-ar place sa ajung si eu acolo. Important e ca bebelusii sa aiba > 2.500 gr. ca sa nu te tina in spital. Dar cel mai bine sa fie sanatosi. Cum e burtica, uriasa?
30+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Kineta iti tin pumnii stransi sa stea bebelusii cumintei in burtica pana la termen sa ai o nastere usoara si soi copii sanatosi grasunei papaciosi si cumintei. Multa sanatate va doresc.

Miky Liana ce fac buburuzele voastre.
Miki vine azi cu raportul de la doctor. Abia astept sa ne povesteasca cum sunt piticii.
Liana chiar nu ne zici si noua mai multe de minunea ta mica si olteneasca. Eu cred ca ai ramas fara cuvinte cand ai vazut ce minune de fetita ai de aia nu zici nimic.
Noi azi am schimbat prefixul. Nu imi vine sa cred.
Ieri am fost la spital sa ne luam rezultatul la analize si totul e ok. Bebeii sunt si ei bine placentele la fel. Am facut si o doza unica de dexametazona asa preventiv. Pana acum toate bune si frumoase.
Pupici la toata lumea.
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Vesti si de la noi...ieri am fost la Elias la ecografie, bebica este foarte bine,e mai mare cu o saptamana si are 2645 grame.Mi-au luat si analize pentru sange,urocultura,sumar urina si culturi de col..joi imi dau rezultatele,sper sa fie toate ok ,sa nu trebuiasca sa iau vreun tratament acum,pe ultima suta de metri.Inca nu am stabilit data operatiei,ne mai vedem o data peste 2 saptamani si atunci stabilim..sper numai sa stea bebica cat trebuie,sa n-o apuce "iesitul la lumina" mai devreme.Azi am schimbat si saptamana,am implinit 35(deci,am intrat in sapt.36 de sarcina)...
Chiloti de unica folosinta n-am gasit nici in farmaciile din Bucuresti...se uitau si acolo ca la felul 7 la mine...asa ca mi-a ramas optiunea de a comanda pe net..si o sa comand mai multe chestii odata,ca sa se justifice costul transportului...chiar acum ma duc sa ma ocup de asta.
Va pup pe toate! Kineta, asteptam vesti!
Nusy
35+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 4 saptamani!!!!
kineta spune:
MONISPER si eu sa fie asa sa mai asteptam pana sapt viitoare daca nu ce o vrea Dumnezeu,mai pe seara merg din nou la eco sa mai facem niste masuratori,burta este mare,dar nu f mare sau m-am obisnuit eu cu ea,persoanele din jurul meu imi spun ca este mare,uneori ma uit in oglinda si masor cu mana fiecare parte,ca parca nu-mi vine sa cred ca tin 2 copii in burta,ma gandesc unde au loc,sau imi fac griji sa nu fie prea mici,ce sa mai emotii si emotii
. ELENADA
. NUSYe grasunica fetita ta,daca e singura in burtica si are loc sa faca ce vrea ea![]()

35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
Moniland spune:
Kineta, atunci te asteptam diseara cu masuratorile facute. Si eu ma intreb oare cum stau in burtica? Cat sunt de inghesuite?
Elena, bravo pt analizele super si ma bucur ca ai facut dexametazona. Si eu vreau sa fac, dar sa vad ce zice dr. Mai am un pic pana imi vad si eu fetitele, de 1 iunie.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Nusy eu am luat chilotei de la targul baby expo. Pe 1 iunie mai e un targ in Herastrau. Daca ai drum in Bucuresti poti merge la targ. Sigur gasesti.
Eu am 7 perechi de chilotei. Cred ca sunt destui. Mai ales ca se pot si spala.
elena
+30
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!