Gravidute prin FIV (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kineta:

Elena: in Bucuresti mai vin pe 8 iunie,deci ratez targul..asa ca comand de pe net si gata...problema e ca nu prea stiu ce marime...eu vreau sa comand 2 seturi...7 perechi,cum ai luat tu,iti ajung cu siguranta.

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Kineta, sa ai o nastere usoara si cat mai intarziata. Dupa tine cred ca eu urmez...
Micky, ma bucur ca reusesti sa faci fata in continuare. Si imi pare tare rau de bebelusi ca sufera...Multa sanatate pt ei si sa nu mai aiba colici.

Fetelor, eu am o durere in coasta dreapta, sus...asa sub brat cumva, parca simt durere si in spate...Mi-a zis cineva ca este fierea care nu suporta maltoferul. Mi-au mai aparut si pe gat niste chestiute mici mici de carne. La inceput am crezut ca sunt murdara ... este nisip...(????????)Cica si alea tot de la fiere apar...Voi ati patit asa ceva?
Vre-o 3 zile am luat 2 pastile Maltofer pe zi, ca asa a zis doctorul sa iau daca suporta organismul...Acum eu stiu daca suporta sau nu? Oricum, acum iau doar o pastila pe zi.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Buluna, Nusy, Kineta, mai aveti un pic si va vedeti puiutii!

Fetele cu un copil la purtator, v-ati uitat de carucior? Aveticeva recomandari? Eu sunt confuzata de toata gama de pe piata.

Pupici!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, eu vin aici peste vreo luna. :)

Pana atunci va tin pumnii si va zic ca ii puteti vedea pe Elena&kids in toata splendoarea lor in revista Tabu aparuta astazi: http://.

Sarcini/nasteri usoare, pe curand! :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Nusy eu mi-am luat chilotei de la Tigex si sunt marime universala. Si pe net tot de la ei am vazut. Au seturi de 4 perechi si seturi de 5 perechi. Cei de 5 perechi sunt mai cu manecuta si costa mai mult.

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Raluca, eu am primit un carucior de la Brevi 3 in unul...

Elena, superbe lenjeriile piticilor...de unde le-ai luat ???

Klu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Am venit la raport. Bebelusii sunt bine, au luat bine in greutate, fata are 2920g iar baiatul 3720g, sanatosi tun, doar ca plangem de la colici.

Am uitat sa va sun sa luati biberoane cu gatul larg, sunt foarte bune cel putin pentru mine pentru laptele supliment. Pot pune masura cu laptele praf bine in ele fara sa dau pe jos.
Si pentru fetele cu gemeni moni, kineta, elena, sa luati lucrusoare foarte mici, adica body-uri sau pantaloni, pentru ca eu si la baiat care era cat de cat mai mare tot mi-au trebuit lucruri mai mici, cele mai mici. Eu folosesc cel mai bine body-uri si pantalonasi in locul salopetelor pentru ca schimb mai usor pampersul.

Buluna eu am patit chestia aia la gat, am crezut ca este de la lantic.

Am pus poze noi la semnatura.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui KLU1973
Elena, superbe lenjeriile piticilor...

Si pufoase

Micky, am luat new born ca sunt convinsa ca nu o sa aiba la nastere 50 cm, si am mai luat 0-3 luni dar sa stii ca e cam mare diferenta intre ele.
Spune-mi cum ti-ai revenit dupa nastere, ma refer la kg si aspectul fizic. Oricum e mult prea repede pt fizicul de dinainte, dar cu cate kg in minus ai venit acasa?

30+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Klu lenjeriile le-am luat de la targ de la firma Didis. Lenjeriile sunt marca Bertoni. Firma didis are site. Gasesti acolo un nr de telefon. Poti sa ii suni.

Miky ma bucur ca piticii sunt bine sanatosi. Am vazut si pozele. Sunt superbi. Pupici multi la piticii dragalasi.
Eu am luat body-uri micute de 50 de cm. Cred ca sunt ok sau cel putin asa sper. Mai micute nu am vazut.

Bebeii mei zici ca vor sa iasa prin burtica asa tare imping.
Oare chiar stau asa inghesuiti? Dragii de ei.

elena +30 Ana Maria & Matei Stefan AMR 8 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni nu am facut absolut nimic, doar stau cu bebelusii si este de ajuns....a....si am pus de cateva ori centura, dar nu din primele zile ca ma durea operatia. Mai am de dat numai 6kg, sa revin la kg initiale. Nu iti face probleme ca le dai repede jos.
elena nu prea au loc, poate ca sunt si mari, ce ar fi super.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput