Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Klu, Raloucoutza o fata care a facut cu mine FIV prima data a nascut in decembrie la Filantorpia, a fost foarte multumita, salon inseamna 2 paturi cu tot ce trebuie iar rezerva are in plus TV si patut ptr. bebe(este de o pers.) si costa atunci 300 lei/noapte. Prietena mea, ptr. ca a facut cezariana, nu a stat la rezerva ca imediat dupa operatie nu putea sa se ocupe de bebe si a stat in salon cu o alta mamica. A fost multumita si de personalul medical iar de la moase a invatat o sumedenie de lucruri.
Kineta cum esti?
15 + 
kineta spune:
FETELOR multumesc de intrebare,sunt bine pt moment,nu ma doare nk,am doar senzatia de a ma duce la baie tot timpul,acum sa vedem,si am vazut ca ud chilotul cu o secretie apoasa dar nu mult,aveam si pana acum,sper sa nu pierd lichid amniotic,dar banuiesc ca daca se rup membranele simt ca doar nu sunt......,si lichidul nu ar fi cat un sfert de cescuta ,vom vedea,poate am noroc sa ajung si eu la 36 de saptamani,nu mai imi fac vise de 38 de sapt.,va pup pe toate

35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
KLU1973 spune:
many_bani, multam fain, asta am auzit si eu de la cea care mi l-a recomandat pe medicul meu si a nascut in decembrie si am citit la subiectul de pe forumul DC...dar vreau sa si vad cu ochii mei.![]()
kineta, sa dea DD sa ajungi la cate saptamani vrei tu si bbeii sa fie bine !!!
In legatura cu kg in plus...eu am acumulat pana acum 6.5 kg...dar nici nu am fost prea slaba inainte.
Azi am primit si eu kit-ul pentru colectare de celule stem.
Schimbam saptamana !!! 
Klu
28+
Miramar spune:
Multumesc fetelor. O sa incerc sa nu mai mananc nimic dulce inafara de sucul de portocale proaspat stors de tati ca ala ma ajuta sa nu fiu constipata.
14+ 
Avalon spune:
Helo, fivoaselor!
Multumesc tuturor pentru urari!
Fetelor, am facut dublul test si mi-a iesit la ambii bebelusi risc scazut 1/8500 pt sindrom down si 1/99999 pt sindrom eduards, am facut testul la 2 laboratoare si asta e rezultatul de la cytogenomic, cica e singurul laborator din Bucuresti care poseda softul pt gemeni si nu da rezultate eronate, aviz amatoarelor... e deschis de curand undeva pe langa spitalul de urgenta floreasca si se fac acolo analize genetice... oricum azi iau si rezultatul de la synevo si o sa compar...
ce ziceti e bun rezultatul???????? mai are rost sa fac triplu test?
pupici

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
13+ 

Moniland spune:
Avalon, super rezultatul !!!! Se zice ca DT e mai bun decat TT. Si mie mi-a recomandat dr sa fac DT si cand a vazut ca am risk low mi-a zis ca nu mai e cazul si de TT. Dar eu l-am facut
si tot Low Risk a iesit.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
KLU1973 spune:
Avalon, foarte bun rezultat !!!
Eu eram incadrata din start la risc de varsta si am facut doar DT din sange uscat la medsana ca dr mi-a spus ca au un soft care nu da rez fals pozitive si probele sunt analizate in grecia...nu stiam de lab de care zici tu. TT mi-a zis ca nu mai are rost sa-l fac ca inseamna inca un factor de stress in plus asteptarea rez si nu mai era cazul ca DT a iesit bine.
Tu hotarasti daca-l mai faci sau nu...
Klu
28+
many_bani spune:
Buna dimineta,
Ce se intampla, suntem pe pag 2 la sfarsit, nu se poateeee.
Kineta cum esti?
O saptamana placuta si vesti numai bune va doresc.

15 + 
Moniland spune:
Kineta, hai cu vesti! Ai fost la dr.?
Eu am calcat toate hainele fetitelor. Mai am de luat una alta, nimicuri, si bagajul de spital e gata.
Maine fac vizit la dr. de familie si saptamana viitoare la eco. De abia astept sa le vad. De cateva zile sunt f. active. Oare nu mai au loc si se agita?
Chiar am citi pe net ca uterul in sapt 32 cu sarcina gemelara corespunde la sapt 40 la o sarcina normala. Deci asta ar fi explicatia cu burtica uriasa. ![]()
30+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Cred ca proaspetele mamicute: Bombonique, Sima, Micky, Liana, s-au mutat deja la "mamicute prin FIV", asa ca am facut loc pentru proaspetele gravidute ce vor veni de la FIV. 
Oricum le mai asteptam cu sfaturi ca vom avea nevoie de ele.
30+
Laura Ioana
Irina Maria