Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 9
kineta spune:
RALUCANU AM fost la medic am vb doar dimineata cu el la telefon,cand mi-a spus sa stau in pat,nu prea am nk pt moment doar o senzatie sa urinez continu,adica cand ma ridic in picioare.
35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
many_bani spune:
KLU si eu tot la Filantropia o sa nasc, acolo este doctora care imi urmareste sarcina. Am auzit ca aripa noua este super. Dar cum tu esti mult mai avansata ca mine astept si de la tine impresii. Eu nu am ajuns la spital, am mers numai la cabinetul particular.
Va puppppppp
15 + 
Miramar spune:
Buna fetelor. Ma treceti si pe mine pe listutza va rog: ET 28 febr. 2009, dr. Zadori, Kaali -Szeged, FIV nr. 2
.
Multumesc
14+
KLU1973 spune:
many_bani, eu am mers si la spital uneori chiar si saptamanal...arata totul foarte bine si este foarte bine utilat mai intai am ales spitalul si dupa dr...dar revin cu mai multe info ca sapt viitoare i-am spus dr meu ca vreau sa vad saloanele, rezervele...tot...vizita la spitalul Filantropia ![]()
Klu
27+
amzulica spune:
Elenada - bb Luca este OK, se pare ca am scapat de colici, suntem smecheri, radem ne sugem pumnisorii, duminica ne botezam. Am niste emotii ... Azi am fost la Baby Expo - sa mergeti fetelor pentru cumparaturi, sunt lucruri f. dragute la preturi f. bune.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
raloucoutza spune:
Si eu nasc tot la filantropia, asa ca o sa vin curand de tot cu informatii noi. Uff, de abia astept sa scap de momentul nasterii!
Va pup , ralu
38+ 
Miramar spune:
Moniland multumesc ca m-ai trecut pe listutza.
Eu sunt inca la inceput dar incep sa ma ingrijorez de cat am luat in greutate, nu pentru silueta mea ci sa nu ii fie rau lui bebe daca ma ingras atat. Avem abia 14 saptm. si m-am ingrasat de la ET incoace 7 kg. E drept era destul de slabuta inainte dar chiar si-asa. Voi cele mai inaintate - aveti vreuna experienta mea - mi-e frica sa nu ajung sa iau vreo 30 kg in total.
14+ 
eumada spune:
MIRAMAR,eu am luat pana in saptamana 16 ,20 de kilograme.Si eu eram 99-70-99 la 1.67 si 65 de kg si in patru luni am ajuns un balon.Acum am stagnat dar tot amre sunt.Am 87 de kg, insa medicii au spus ca sunt cel putin 8 kg lichid,din cauza tratamentyului de mentinere a sarcinii facut pana in saptaman 16.Sper sa nu trec de 92 kg pentru ca deja ma simt rau,urc greu scarile si nu numai......
Madalina
26+
Eva-Maria
Moniland spune:
Miramar, iti doresc sa ramai aici pana la 40 sapt si sa nasti un copil frumos si sanatos. Legat de kg, depinde de organism. Daca pui prea multe e exact cum a zis Madate vei misca mai greu mai tarziu. Oricum kg multe pot duce si la tot felul de chestii gen tensiune mare..... Dar daca tu esti sanatosa, baietelul e sanatos nu mai conteaza cat ai pus.
Eu cand am implinit 5 luni aveam puse 5 kg. Saptamana viitoare voi implini 7 luni si sigur voi avea + 10 kg. Apoi cine stie cate mai pun, dar daca fetele sunt ok nici nu ma intereseaza.
Kineta, esti bine?
30+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Raluca 

Amzu sa iti traiasca baiatul sa va bucurati de el toata viata. Petrecere frumoasa sambata. Sa cresti mare bb Luca.
Maine dimineata mergem si noi la Baby Expo. Vrea sa luam saltele si lenjerii. Sper sa gasim lucruri frumoase de calitate si la un pret bun.
Kineta ce faci?
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!