Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 8
raloucoutza spune:
buna, fetelor.
Inca nu s-a intamplat nimic , ba chiar ,nu-mi explic de ce, ma simt extraordinar, acum, in luna a 9-a. Parca m-am mai usurat, culmea. Probabil ca asta mica a mai coborat si nu ma mai apasa pe ici pe colo. Evident ca nu pot face tumbe
, dar , pur si simplu ma simt mai usoara. Acum parca nici nu mai misca asa de rau (probabil nu mai are loc).
Nu am luat nici prea multe kg, in jur de 13, noaptea ma odihnesc bine, e totul ok.
Daca nu ar fi picioarele super umflate, as zice ca e perfect.
A mai zis cineva despre picioare umflate.In afara de reducerea sarii din alimentatie si consumarea unei cantitati mari de apa , exista vreun tratament permis? CA eu nu mai am cu ce ma incalta....am trecut de la marimea 38 la 40 la picior si uneori nu-mi intra nici astia!!!!
va pup ralu
38+ 
kineta spune:
FETELOR va multumesc la toate pt sustinere,sunteti dragute,voi sta in pat si va tin la curent daca e ceva.NU am simtit nk cand am pierdut dopul gelatinos,am gasit doar pe hartie la toaleta. ELENA LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII

35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS
raloucoutza spune:
bafta Kineta, stai cumintica pentru ca si bb-ii sa stea cat mai mult la tine in burtica
KLU1973 spune:
La multi ani, Elenada ! Tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena...sa traiti cu numele !!!
nusy, am vazut pe site-ul miniblu chiloti de unica folosinta si se pot face si comenzi.
kineta, tin pumnii stransi sa fie totul bine !!!
hepilica, astept sa-mi impartasesti si mie parerile medicului tau in leg cu maturarea placentei.
moniland, cum mai trece timpul saptamana 30...felicitari !!!
In ceea ce privesete stresul in sarcina...nu cred ca vreuna din noi am fost relaxate...mergem la dr si pana nu-i auzeam inimioara simteam ca ma sufoc...ma calmam cateva zile si iar incepeau angoasele...offf.
Klu
27+
raloucoutza spune:
apropos, cum arata dopul asta geletinos? E ceva mai consistent, nu? Nu doar o simpla scurgere...
ralu,
38+ 
muffinuta spune:
Buna fetelor!
Elenada LA MULTI ANI,iti doresc copilasi frumosi si sanatosi, nastere usoara si la termen,sa ai parte numai de bucurii de la bebei!
fetelor vad ca ati trecut la AMR,mi se face parul maciuca,vorbiti de camere,decorat,carucioare,sutiene,suzete..eu pauza,clocesc si numar zile,saptamani..cred ca frica nu trece niciodata..
va plangeti de caldura..eu am noroc cu carul,dupa caldurile cumplite din primele 3 luni,aici e "iarna" un fel de a spune..am avut si 28 grade ,azi sunt 21...nici macar o geaca de piele nu poti imbraca..picioare umflate nu,e drept un nr mai mare mai mult din comoditate mi-am luat si eu pantofi cu toc mic..am prins sales si poti cumpara aici la pret derizoriu chestii de firma..macar atat..in rest kg extra,luate in primele luni..oboseala,linea nigra dar mi-e drag de numai de ea...bb NJ nu prea miscoteste ma baga in sperieti,are un stil...numai ma pune pe jar..dar incerc sa ma obisnuiesc la urma urmei e ceea ce viata ne ofera si destinul,unele chestii nu le poti schimba.
off topic..am vazut mame care au fumat,baut ,ma rog toate alea interzise si tot au dus la capat sarcina si au avut copii mai sanatosi decat multe altele care s-au ferit si au facut tot ce le-a stat in putinta sa aibe copii sanatosi..ma gandesc ca si natura alege..
fetelor cele care azi sarbatoriti va doresc din suflet La multi ani voua Elenelor si sotilor vostri Constantin!
Kinetaiti doresc numai bine si sa te bucuri din plin de marea intalnire..sunt sigura ca totul va decurge bine..
Dariaioana..aici sunt ,nu prea intru pe forum ca am si eu toto felul de probleme,cand mai am timp citesc si iaca va mai scriu...ma bucur din inima ca esti bine tu si comoara ta
sa ne auzim numai cu vesti bune!
Numai bine la toata lumea ,va imbratisez cu drag si dor de departe si pupici la toata gasca.
Muffinuta
nusy spune:
Klu: multumesc frumos
, stiu ca pot comanda pe net,insa ma costa mai mult transportul decat produsul in sine(adica chilotii sunt cam 16 lei iar curieratul ma costa 20,adica inca un set de chiloti...)nu ca ma zgarcesc,dar as prefera sa-i iau direct din magazin,daca gasesc.
Muffi: bine-ai mai venit pe la noi,sarcina usoara in continuare si multa sanatate!!!
Nusy
34+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!
elenada spune:
Multumesc din suflet petru urari. Va imbratisesz cu drag si va doresc ce imi doresc si mie sarcina usoara la termen si bebelusi sanatosi. Va pup dulce.

Muffi pup dulce pe tine si bebe. Te cam tine in priza bebe
. E tot un smecher. E mai comod asa si nu vrea sa o bumbaceasca pe mami toata ziua. Asa a patit o colega de servici. Greu de tot misca bebe. Era disperata saraca. Si la nascut peste termen la 41 de saptamani cu sarcina declansata ca nu vroia sa iasa si cu o greutate de 4200 grame. E sanatos tun si un mare smecheras. Sanatate multa.
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
dragelor, am primit jurnalul de sarcina achizitionat din diverta si sunt tare dezamagita.
arata ca o carte format A5, grosolana, legata ca pe vremuri la vreo tipografie de pe lipscani. are cantul din panza si o coperta lipita. pe latura lunga are un elastic care tine copertile ca la chilotii lu' mamare. copertile sunt intr-adevar cartonate, dar paginile sunt legate cu o spirala dubla (pare totul atat de ieftin..)
dupa parerea mea are excesiv de multe fotografii cu femei gravide si cupluri...in loc sa aiba loc pt astfel de poze pt ca persoana care completeaza sa isi puna propriile poze.
sunt tot felul de opinii scrise la inceputul fiecarui capitol gen:
CAPITOL: "AL DOILEA TRIMESTRU"
"pe masura ce greturile matinale se remit si energia revine, sarcina nu mai pare o atat de mare povara....". auziti si voi: "povara".
uppps, poate sunt femei care nu au avut greturi sau daca au avut (cum sunt eu de pilda) nu au considerat nicio clipa sarcina "o povara"...
cred ca se puteau gasi un alt gen de texte mai...generice...
am mai gasit scrise si niste proverbe si "ziceri" care nu cred ca isi aveau locul aici. in fine, e parerea mea.
mie personal imi pare rau ca l-am luat fara sa il vad inainte.
am vazut unele jurnale pe http://www.annegeddes.com atat de finute si speciale...si costau 12 sau 16 euro...chiar mai ieftine decat cel luat de mine (editat de MedicArt). macar pozele de la annegeddes sunt frumoase de ti se lipesc de suflet...
jurnalul asta a fost editat "sub redactia" unor barbati _ 3 la numar...
in fine, mai caut...
ideea e excelenta, insa ceea ce a iesit..lasa de dorit
h.
22+ 
multumesc lui DD
Fragutza spune:
Elena, la multi ani, sa fii sanatoasa si tu si bebeii!
Kineta, cum mai esti? Ai fost la medic?
Ralu si mie mi s-a marit piciorul. Ai putea incerca cu masaj, te ajuta.
24+