Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 7
hepilica spune:
kineta, tinem pumni. stai cumintica cum spune dr si poate bebelinii mai stau un pic cuibariti in burtica.
ufff, prin ce emotii trebuie sa treci...
h.
22+ 
multumesc lui DD
ayda_m spune:
KINETA atunci stai in patut cat mai linistita si sa speram ca vor mai sta bebeii in burtica sa mai creasca putin
.
Ai simtit durere ceva cand s-a eliminat dopul? Sau ceva prevestitor?...
Ayda
32+

hepilica spune:
moni, deja saptamana 30???? oaaauu
cand va vad pe voi...mi se pare ca eu sunt atat de departe..
h.
22+ 
multumesc lui DD
pishko spune:
La multi ani Elena! 
La multi ani tuturor care-si serbeaza onomastica!
Hepilica, iti dai seama ce departe ne vedem noi!
Dar trece timpul trece, de nici nu ne dam seama!
pishko
+17 
elenada spune:
Multumesc pt urari. Va doresc din suflet sarcini usoare la termen si bebelusi sanatosi.
Betyy eu nu am probleme cu tensiunea.
Kineta are din pacate.
Kineta tin pumnii stransi sa nasti doi copii sanatosi mancaciosi si cumintei. Si sa dea Dumnezeu sa ii mai tii putintel daca se poate. Mult noroc.
Hepilica acusica ai sa ajungi ca noi. Ai deja 22 de saptamani si o mandrete de domnisoara. Sarcina usoara si la termen.
Moniland,Klu,Nusy, Ralu, Pisix

elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
many_bani spune:
LA MULTI ANI Elena si tuturor fetelor care astazi isi serbeaza ziua de nume
Kineta, bafta multa, tin pumnii
15 + 
hepilica spune:
pishko, ai dreptate. cand ma uit in urma, chiar nu stiu cand a trecut timpul.
imi amintesc ce gandeam in fiecare perioada:
- T 1: cand am aflat ca sunt gravi, nu s-a vazut decat sacul..asa ca mai asteapta 1 saptamna...emotii cat casa.
- T 2: cand s-a vazut embrionul, au inceput starile de rau, rau, rau, rau chiar din acea zi, iar pana in saptamana 12 am fost moarta. nu eram in stare nici macar sa ma bucur ca voi avea un bb, nu ma puteam nici macar gandi la el. varsam de 6 ori pe zi (dar in sinea mea eram fericita). nu am spus nimanui ca sunt gravi decat dupa ce am trecut de primul trimestru. mari emotii pana treci de primul trimestru. tot timpul spuneam: " sa trec de primul trimestru".
- T 3: eco morfo + bitest. emotii pt rezultatul bitestului, risc amniocenteza...
- T 4: ce voi avea? fetita sau baietel? cand aflii ti se umple sufletul de bucurie si emotie
- T 5: dureri mari seara, a doua zi dimineata la spital. ecografie. emotii. dar totul este in regula pana la urma. bb e bine si asta e ceea ce conteaza.
- T 6: misca. misca sau mi s-a parut?
- T 7: eco morfo de trim II: o avea toate organele? este sanatoasa? ma hranesc suficient?
...sigur urmeaza si altele si din cate am vazut, eu chiar m-as putea considera un caz fericit. ma gandesc la fetele cu sangerari, Doamne ce emotii tb sa aiba.
h.
22+ 
multumesc lui DD
Moniland spune:
Trece timpul si cat suntem de stresate ca totul sa fie bine nici nu ne bucuram suficient de sarcina. Cel putin eu cand privesc in urma si cand vad ca au trecut 30 sapt nici nu-mi vine sa cred ca s-au dus.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
dear_bambie spune:
Buna, frumoase burtici si mamici!
La Multi Ani Elenada! La Multi Ani tuturor celor care poarta numele de C-tin si Elena!!!

Avalon, felicitari pentru prichindei! Sa creasca mari, sanatosi si sa se nasca la termen!

cu mare toate, toate burticile, mamicile si toti copilasii!!!
12+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
dear_bambie spune:
Am uitat
Kineta, multa bafta, iti tin pumnii stransi de tot!
12+

comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."