Gravidute prin FIV (40)
Raspunsuri - Pagina 6

Bianca B spune:
Avalon super semnatura, felicitari ptr X 2
Amzulica ce grabit a fost Luca! Noi cautam parcare pe la 2 pm iar David s-a nascut, mai bine spus a fost scos cu forta dimineata urmatoare la 3.46
Pisix eu am trecut in jurnal modul de concepere, e ca o poveste, am desenat si un vas mic in care "au fost amestecate celule de la mami si de la tati"
Jurnalul nostru nu e unul special, e un caiet cu coperti albe cartonate si cu flori desenate pe ele (la vremea respectiva sotul isi dorea fetita de asta am ales copertile cu flori)
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

kineta spune:
FETELOR tin sa va anunt ca am pierdut dopul gelatinos,daca urmeaza nasterea Dumnezeu stie,si eu care ii spuneaM la medic ca nu vreau sa nasc pe 1 sa mai astept,presimteam ca ma asteapta o surpriza,acum ce o vrea Dumnezeu,daca trec de noaptea asta,maine sun medicul sa vedem ce spune,probabil ca s-a deschis colul.Unele fete au spus ca au pierdut dopul si au nascut dupa o sapt,doua,altele au nascut imediat,ce o fi o fi,am niste emotii groaznice,va pup pe toate si sper sa auzim de bine,mai vroiam sa mai stau si eu macar o saptamana dar numai zic nk.
35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

hepilica spune:
kineta, iti tinem pumnii. ce emotii....
astepam cu sufletul la gura vesti.intre timp pregatim galeria si suntem alaturi de tine:
sa stii ca intr-adevar nu este o regula. marti cand eram la eco, a sunat o pacienta a dr. herghelegiu sa ii spuna ca a pierdut dopul gelatinos vinerisi ca in acel moment avea niste scurgeri rozalii. medicul a chemat-o de urgenta la spital, iar asistenta a inceput sa faca demersuri pt rezervarea/pregatirea salii de nastere. medicul spunea ca daca are acele scurgeri rozalii este deja in travaliu.
h. 22+
multumesc lui DD

eumada spune:
Neatza fetelor
Sunt si eu tentata de un jurnal de sarcina dar...fac si eu ca si elenada..incep cu doua liniute si apoi ..saptaman 6 hemoragie.Fug la doctor si bebe traieste...si tot asa..pana in saptaman 14 cand..."bebe are sanse mari...." deja ma buseste plansul cand imi aduc aminte.....nu cred ca e cazul
il voi scrie dupa ce nac io fetitza sanatoasa si vesela,sa stie cat am luptata pentru ea si cat am vrut-o.
va pup pe toate.
Madalina 26+
Eva-Maria

nusy spune:
Kineta: tinem pumnii sa fie totul ok!!!!Doamne-ajuta!
Avalon: felicitari pentru baietei!
Eu nu reusesc sa gasesc la mine in oras chiloti de unica folosinta.Ieri,am intrebat la o farmacie daca au si...surpriza..imi spune "cred ca da, dar sunt la bax"...m-am mirat eu cum naiba or fi la bax,ca n-am mai auzit( ei sunt cate 3 sau 5 in pachet)si astept nerabdatoare sa-i aduca din spate...cand colo....vine cu un bax de Pampers pentru bebelusi.M-a bufnit rasul...ii spun: "nu,doamna,am spus chiloti de unica folosinta pentru spital"...la care,ea: pai si astia sunt chiloti de unica folosinta"...ii zic:" ba astea-s scutece pentru bebelusi" si am inceput sa-i explic cum e cu chilotii pentru spital...nici nu auzise,de fapt,ca exista asa ceva....Toata dupa-amiaza m-am distrat cand imi aduceam aminte faza,ma imaginam imbracata cu pampersi la spital...Asa ca trebuie sa caut in Bucuresti,luni,cand vin la eco de 35 saptamani.
Nusy 34+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!

ayda_m spune:
La multi ani tuturor fetelor si sotilor care poarta numele de C-tin si Elena
kineta Sa auzim numai vesti bune...poate mai stau bebeii o saptamana in burtica
Ayda 32+

hepilica spune:
[b]Elena, la multi ani!!!! Sanatate multa, bebei sanatosi si numai bine.
Pupaturi si imbratisari!!
La multi ani[/b] tuturor celor care astazi isi aniverseaza onomastica!!
h. 22+
multumesc lui DD

nusy spune:
La Multi Ani si din partea mea si multa sanatate tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!
Nusy 34+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!

kineta spune:
FETELOR,sunt ink acasa,am vb cu medicul acum si mi-a spus sa stau linistita in pat,si sa mai fac o Dexametazona,si daca este ceva sa prezint la spital,nu am mai pierdut nk de aseara,dar si el a spus ca este dopul gelatinos,voi sta in pat si mai iau no-spa,va pup.35+
REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS

Moniland spune:
LA MULTI ANI!!! ELENA!
Kineta, deci asa brusc,subit si dintr-o data se intampla? Eus tiu ca daca pierzi dopul sa stai mult la orizontala. Hai ca fiecare zi in plus conteaza. Si oricum ai trecut de 34 sapt., deci totul va fi ok. Mie asa mi-a zis dr. sa trec de 34 sapt. Iti tin pumniiiii. 30+
Laura Ioana
Irina Maria