Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 9
sim_stoian spune:
Mari, ce putin mai ai pana nasti! Pfiii, parca nu imi vine sa cred.
Jurnal de calatorii
cecilia L spune:
papanash, pai eu stiam ca erai pe aici.
Gabriela, da imi este foarte greu fara Cristi, plang pe la colturi mai ales ca vad afara prietenii lui(mai mari) si ma intreaba de el
, dar ai dreptate mai este putin si vineri merg la el....cand ma apuc de treaba nu mai am timp sa ma gandesc la el........dar tare greu dupa ce neuronul meu a fost gravind si in vacanta, nu prea mai memoreaza nimic, am noroc ca mai sunt chestii logice ca altfel![]()
![]()
![]()
Sim, nici noua nu ne place laptele de capra,insa mi-ai dat o idee sa-i dau lui Cristi, poate el il accepta.Ce mai face Stefan, cum comunicati, tot in engleza?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, eu n-am inteles de ce i-ai scos biberonul ? care-i deranjul ? atata timp cat bea lapte cu cana la gradi ( si chiar daca n-ar bea decat cu bibe), nu e mai important sa fie el alimentat bine decat sa-i impui o anumita metoda de hrana ? |
Pentru ca trebuie scos si ala. Pentru ca la gradinita bea deja de jumatate de an din cana cu cioc, numai acasa mai avea biberon si nu vreau sa aiba probleme cu dintii (am avut eu destule). Si, cel mai important, pentru ca era pea mult lapte si nu mai manca bine la gradinita. Acum rupe!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danuta36 spune:
Ziua buna si de la noi!
Yaia cum pitic mai? vrei bataita?
pai Miru a mea e un pic mai mare (ca varsta) decat Tudor si are cam 83 cm,toata lumea zice ca e 'naltuta..kilograme,tot cam asa,pe aproape de 11.Ma gandeam sa mergem pe la Onesti,dupa ce terminam cu marea,dar voi deja o sa fiti plecati pe 12-13 iulie..
Oare cu ce e mai bine sa mergem la mare,cu masina sau cu trenul,ca deja stau in dubii...al meu n-a condus niciodata noaptea si pe distanta asa lunga...taica-meu ma bate la cap,ca vai sa nu patim ceva,sa lasam fata cu el,acasa 
papanash o dau cu mixtura mentolata si ii mai trec...plus Claritine.
Gabriela poate data viitoare cand mai veniti,ne intalnim pe la Strei,intr-un weekend 
Myral pupici de la noi,sa treaca depresia..
Adi cum e Lisa? sper ca nu e nik grav.
papanash spune:
am mai primit o veste buna !!!!
tati a facut rezervarea pentru luna iunie , o saptamana in Barcelona, toti 3 !
de-abia astept, de cand am fost acum 2 ani acolo cu Andreiutu in burtica visez sa-l plimb la zoo si la delfinariu si peste tot, pe malul oceanului,in parcul Gruel, la fantanile cantatoare si dansatoare, e totul superrrrr !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
Am mai pus ceva poze cu noi,incepand de aici
http://family.webshots.com/photo/2617513990101708002WuxeYW
Ramonaiani cred ca ti-e greu asa,cu trezirile Elizei..sa nu te poti odihni..Cu mancatul,nu-ti face probleme,asa e si a mea..
Luy bine ai revenit!
Bafta la prins loc la gradi! Si Miru tot blenduit papa,in afara de ciorba
ma gandeam,cand o sa aiba toti dintii si maselele,o sa mestece mai bine...da de unde!Stam si cate jumate de ora pana termina..bine ca poate sa rontaie la sticksuri,covrigi..
bernix spune:
Super planuri pt iunie, papanash!
IO ii admir teribiul pe parintii care-si cara odraslele dupa ei prin concediii in locuri departate. Acu', sa spun drept, e si un pic de invidie in mine pt ca pot sa faca asta. Noi nu ne incumetam, io parca as cam zice da, insa Bobo e impotriva total, ca n-o sa vedem nimic si-o sa ne obosim rau alergand dupa copil.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Izact in perioada in care o sa fie Yaia in Ro noi vom fi la Sunny Beach in Bulgaria. Pe urma ne retragem la Breaza pana pe la jumatea lui august.
Sabinaaa, ce zici, ne inviti la Busteni?
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia cum pitic mai? vrei bataita? |
Nuuuu!
Pacat ca ne ratam la vara...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
Si io vreau party pt 2 ani de dulceturi si papanasi, insa propunerea mea e ca evenimentul sa se desfasoare prin septembrie si sa se ocupe de organizare mamicile care inca vor fi in CIC atunci.![]()
Evident ca toata lumea o sa ajute dupa posibilitati.