Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

papanash, iti arde de petreceri?

Normal ca vrem petreceri, mai ales eu, dar mai spre toamna, zic eu....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui papanash

ce-s aia croci ?

Croci

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

habar n-aveam ca se numesc asa, uite ca i-am luat si eu lui Adi
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/3542089466/in/photostream/
dar scria ca-s papuci

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

'Neatza, ca buna nu-i .
Pe mine m-a apucat o depresie post / pre-natala in toata regula. Cred ca vine de la faptul ca sunt obosita.
Eliza se scoala de vreo luna fix la ora 2 noaptea si cere biberon, se culca la 10-10 jumatate si dimineata se trezeste la 5 jumate - 6. Azi noapte s-a trezit iar la 2, i-am dat un biberon, am ramas cu ea nitel sa adoarma, apoi am plecat la mine in pat. Numai ca s-a trezit si ea iar, a inceput sa urle si sa arate ca mai vrea un biberon de lapte. Dimineata la 5 jumatate a cerut iar lapte, la 9 jumatate cand era micul dejul a mancat 2 felii de castravete si atat .

Am incercat sa o las fara lapte noaptea - cum a facut Carpatina, insa mama mi-a zis ca nu fac bine, ca fata plange de foame . Da' nici nu vrea sa manance ziua mai nimic - am incercat tot felul de retete (a, mananca doar o singura data din felul respectiv de mancare. A doua zi nici nu mai pune buzele pe el ).
Ma gandesc ca se culca la 10 si se scoala la 6 ca nu-i destul de obosita. Ziua doarme cam 2 ore si jumatate -3 ore. Am incercat sa o scol mai devreme, dar daca nu-si face somnul, urla 2 ore de ne stiu toti vecinii .

Si colac peste pupaza, azi dimineata la 5 jumate cand urla, sotul s-a trezit, insa n-a catadicsit sa deschida usa la ea sa vada de ce plange , a plecat la servici direct. Da' lasa, ca i-o coc eu in weekend - ma incui peste noapte in sufragerie si-i las sa se descurce amandoi .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Cristi nu mai bea lapte noapte de ceva timp si nici nu mai cere, cam in aceeasi periaoda cu trandafirasul d-nei C, eu in aceea perioada am ajuns la concluzia ca laptele nu-i tinea de foame, papa 270-280ml si dupa 4-5 ore se trezea mai papa 210 si tot mai cerea....asa ca eu am adoptat solutia schimbat lapte si a mers fff bine, eu ii dadeam nestle junior 1, nu-i tinea de foame chiar daca ii puneam cereale in bibe, am schimbat pe lapte de vaca seara si nestle dimineata,punand cereale in ele, asa a renuntat noaptea la bibe, chiar daca se trezeste noaptea nu cere ....de vreo 2 saptamani am trecut si dimineata pe lapte de vaca(fulga sau mili rosu), de cand l-am dus la bubici, cerealele de dimineata le papa cu lapte de vaca de la tara, chiar vreau sa-l trec pe lapte de la tara....macar pana il aduc innapoi............poate incerci sa-i schimbi laptele.

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

ce-s aia croci ?

Croci

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

habar n-aveam ca se numesc asa, uite ca i-am luat si eu lui Adi
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/3542089466/in/photostream/
dar scria ca-s papuci

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

ii stiu si eu, dar nu-l deranjeaza la mers, in sensul ca-si taraste picioarele?

asa crestem

Mergi la inceput

gata, pauza mea s-a trminat si asa vb singura, o zi buna.

asa crestem

Mergi la inceput

Yaia, eu n-am inteles de ce i-ai scos biberonul ? care-i deranjul ? atata timp cat bea lapte cu cana la gradi ( si chiar daca n-ar bea decat cu bibe), nu e mai important sa fie el alimentat bine decat sa-i impui o anumita metoda de hrana ?

Cecilia, Andrei merge bine cu aia, alearga, e ok. Mie imi plac mai mult ca si papuci decat sa pun bareta la spate,ma simt mai bine asa, dar el e prea mic si nu stie sa mearga cu papuci.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
ii stiu si eu, dar nu-l deranjeaza la mers, in sensul ca-si taraste picioarele?

Nu, sunt foarte comozi chiar (au bareta aia la spate care-i tine lipiti de picior).

Lapte ii dau de vaca aproape de la un an de zile. O sa incerc sa cumpar de capra .. cine stie, poate ala e mai bun.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

gata, pauza mea s-a trminat si asa vb singura, o zi buna.

asa crestem

cum singura mey, eu ce-s ?
nu pot sa rasp instant , am misunatorul pe-aici

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, nici nu iti imaginezi ce fericita m-a fcut mesajul tau! Sa dea Domnul numai zile din astea sa fie, cu Ioana impacata cu gradi, fara griji, boli si plansete!

Luy, mi-era tare dor de voi! Si Sara va merge tot din septembrie la programul lung, iar din august program scurt!Timen pumnii sa se elibereze un loc pt Me!

Papanash, ma bucur ca vestile sunt bune cu socrul! L-am vazut sip e Adi, cataratorul!

Adi, ce vesti ai despre Lisa? Sper ca bune!

Danuta, imi pare tare rau de alergia Mirunei! Inteleg ca v-ati distrat de minune la Strei! In perioda cand stateam la Deva, mergeam si noi des acolo!

Dani, ce vesti bune! Felicitari p bebelina perfecta! Ei uite ca acum vei avea doi copilasi perfecti!

Cecilia, cred ca ti-e tare greu fara Cristi! Dar lasa ca nu sta el mult si vien ianpoi la voi!

Sabina, felicitari pt Gheo si performanta cu Zuzu!

Ana, voi ce mai faceti?

Diwana? Ce-I cu tine? Helllooooooooo!!!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Lapte ii dau de vaca aproape de la un an de zile. O sa incerc sa cumpar de capra .. cine stie, poate ala e mai bun.

34+

I-am dat si eu lui Stefan lapte de capra (bio, de la mamaia de la tara ) si, spre surprinderea mea, a baut o canita si a mai cerut. Eu nu beau pt ca nu imi place, dar daca lui i-a placut o sa mai iau de la tara cand pot.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput