Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Erina si Miru traieste pe picior mare,i-am luat sandale nr.22 Yaia oare cand ai zis ca ajungeti in Onesti? |
Mai, fii-miu e un pitic (are 80 cm si un pic) si un slabanog (are aproape 11 kg), dar deja papucii 22 nu-i mai vin! Ma rog, depinde si de producator, dar i-am luat numai 23/24 adidasi si croci!
Nu stiu daca am zis, dar ajungem in 20 iunie. numai ca o sa stam in Moinesti, plecam in excursii si ajungem si in Onesti doar cateva zile. Nu stiu sigur daca o sa dormim acolo, dar de ajuns ajungem sigur, numai ca nu stiu inca cand!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
ce-s aia croci ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Gabitz, asa e dar trebuie sa hotaram data fiindca sunt concedii, vin fetele din strainataturi si poate vin si ele, cine stie....
si printesa Eliza are 1 an si 7 luni, numa' buna de mers la petrecerii cu baietii ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ramonaiani spune:
'Neatza, ca buna nu-i
.
Pe mine m-a apucat o depresie post / pre-natala in toata regula. Cred ca vine de la faptul ca sunt obosita.
Eliza se scoala de vreo luna fix la ora 2 noaptea si cere biberon, se culca la 10-10 jumatate si dimineata se trezeste la 5 jumate - 6. Azi noapte s-a trezit iar la 2, i-am dat un biberon, am ramas cu ea nitel sa adoarma, apoi am plecat la mine in pat. Numai ca s-a trezit si ea iar, a inceput sa urle si sa arate ca mai vrea un biberon de lapte. Dimineata la 5 jumatate a cerut iar lapte, la 9 jumatate cand era micul dejul a mancat 2 felii de castravete si atat
.
Am incercat sa o las fara lapte noaptea - cum a facut Carpatina, insa mama mi-a zis ca nu fac bine, ca fata plange de foame
. Da' nici nu vrea sa manance ziua mai nimic - am incercat tot felul de retete (a, mananca doar o singura data din felul respectiv de mancare. A doua zi nici nu mai pune buzele pe el
).
Ma gandesc ca se culca la 10 si se scoala la 6 ca nu-i destul de obosita. Ziua doarme cam 2 ore si jumatate -3 ore. Am incercat sa o scol mai devreme, dar daca nu-si face somnul, urla 2 ore de ne stiu toti vecinii
.
Si colac peste pupaza, azi dimineata la 5 jumate cand urla, sotul s-a trezit, insa n-a catadicsit sa deschida usa la ea sa vada de ce plange
, a plecat la servici direct. Da' lasa, ca i-o coc eu in weekend - ma incui peste noapte in sufragerie si-i las sa se descurce amandoi
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Greyeras si la noi tot asa e - Eliza e moarta dupa taica-sau. Cand vine sarmanul seara acasa se tine numai dupa el, vrea numai in bratele lui, el trebuie sa ii dea biberonul de culcare (moment in care pe mine ma impinge afara din camera si inchide usa in urma mea ). No, uite pe cine pup eu in fund toata ziua . |
Eu gandesc ca e bine pentru tine, cand o sa vina bebelu' o sa poti sa te ocupi de el si tati de Eliza!
Greyeras, pentru tine e semn ca te poti apuca de bebe2.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luy
M-am trecut la ea in caiet De priceput n-am priceput nici eu ![]() |
Caietul ei nu e..lista? Adica ce-i cu lista din caiet? Nu o sa fie lista oficiala sau...?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy papanash, ti-a intrat indemnizatia recalculata ? M-am uitat aseara pe extrasul de cont si am constatat ca minunea s-a produs in cazul meu luna aceasta . Eu am depus dosarul pe 12 ianuarie... |
Si ti-a intrat si diferenat pt. lunile ianuarie-aprilie? Ca sa stiu daca sa trimit sacosa pt. o
...==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash ce-s aia croci ? |
Croci
Poze
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash Cecilia, pai nu il lasi pe Cristi acolo, vrei din toamna sa-l aduci aici ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
nu il las decat pana in iulie, dupa ce-mi rezolv mare parte din trebusoare il aduc,....pai chiar asa, l-am facut pt ei?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
Yaia spune:
citat din mesajul lui ramonaiani 'Neatza, ca buna nu-i .Pe mine m-a apucat o depresie post / pre-natala in toata regula. Cred ca vine de la faptul ca sunt obosita. Eliza se scoala de vreo luna fix la ora 2 noaptea si cere biberon, se culca la 10-10 jumatate si dimineata se trezeste la 5 jumate - 6. Azi noapte s-a trezit iar la 2, i-am dat un biberon, am ramas cu ea nitel sa adoarma, apoi am plecat la mine in pat. Numai ca s-a trezit si ea iar, a inceput sa urle si sa arate ca mai vrea un biberon de lapte. Dimineata la 5 jumatate a cerut iar lapte, la 9 jumatate cand era micul dejul a mancat 2 felii de castravete si atat .Am incercat sa o las fara lapte noaptea - cum a facut Carpatina, insa mama mi-a zis ca nu fac bine, ca fata plange de foame . Da' nici nu vrea sa manance ziua mai nimic - am incercat tot felul de retete (a, mananca doar o singura data din felul respectiv de mancare. A doua zi nici nu mai pune buzele pe el ).Ma gandesc ca se culca la 10 si se scoala la 6 ca nu-i destul de obosita. Ziua doarme cam 2 ore si jumatate -3 ore. Am incercat sa o scol mai devreme, dar daca nu-si face somnul, urla 2 ore de ne stiu toti vecinii .Si colac peste pupaza, azi dimineata la 5 jumate cand urla, sotul s-a trezit, insa n-a catadicsit sa deschida usa la ea sa vada de ce plange , a plecat la servici direct. Da' lasa, ca i-o coc eu in weekend - ma incui peste noapte in sufragerie si-i las sa se descurce amandoi . |
Si eu i-am scos biberonul de dimineata. Ii prezint laptele in cana cu cioc, dar nu vrea. Uneori mai bea...Si cam urla dimineata, de vreo 2 zile, poate si pentru ca avem oaspeti. Si cica ieri a mancat ca haplea la micul dejun si la pranz, mancare solida. Si ce ma enerveaza e ca la gradinita bea si dupa micul dejun, si dupa pranz cate o cana cu cioc plina cu lapte, dar acasa nu! Acolo au niste cani mai simple, dar nu gasesc de cumparat tot de alea!

Si sora-mea cica sa nu-i scot si biberonul de seara ca n-are nici 2 ani si nu o sa-mi mai bea lapte si daca nu bea lapte o sa slabeasca vazand cu ochii...el oricum nu e din categoria grea...Dar eu m-am decis ca odata scos biberonul de dimineata, nu ma mai intorc la el...
Poze