Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Yaia, tot n-am inteles, cu ce e mai bine sa bea lapte din cana pentru dinti ? ce-are a face cu cariile ? eu ma gandesc ca in afara casei suporta mai usor schimbarile/noutatile, acasa pentru oricine inseamna o anumita rutina, ii e drag bibele fiindca asa se alinta el acasa, e destul de baiat mare la gradi. Asa gandesc eu, s-ar putea sa fie gresit.
Ramonaiani, esti foarte obosita, de-asta ai depresie. Ar trebui sa ceri ajutor , daca sotul nu poate, e la munca, de ce nu iei o bona pt. Eliza, sau sa incerci la gradi.Eu de-abia fac fata si nu-s gravi, dar tu ????? Zau asa, protejeaza-te cat mai mult, e spre binele tuturor.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatina, esti in concediu sau cum ?

Cam asa ceva.. un medical mic combinat cu ceva zile libere... ziceam ca ma mai odihnesc si eu, mai invat cate ceva... insa..

Ioana a decis sa-mi tina isonul.. a facut varicela..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Bernixule, ce dor mi-era de tine !!!!!
acu cand am fost la mare, duminica pe la 10 dimi tati deja zicea 'io numai pot sa alerg dupa el', asa s-a umflat pipota-n mine, adica ditamai barbatu daramat de o gagalice de copil ( asa avea impresia el, ca eu am viata usoara si stau acasa la telenovele).el vine seara acasa, vorba lui Ramonaiani, de multe ori cand deja doarme copilul, il vede numai juma de ora dimineata si mai mult in weekend, dar nici atunci nu prea mult ca tot mai face drumuri la job si spital.
pai de ce sa nu vrea tati de Degetica sa plecati, nu plecati la bulgari, ori drumul pana acolo cu masina, ori un zbor de 3 ore cu avionul nu-i la fel ? Si crede-ma , ai peste tot conditii super sa mergi cu caruciorul peste tot ( ma refer la trotuare , rampe la magazine , muzee, la mijloacele de transport, lifturi,etc), spatii de schimbat bb la toalete, sunt tot felul de facilitati pe care aici nici peste 20 ani nu le vom avea. Asa ca-i o placere sa mergi !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

'Neatza, ca buna nu-i .
Pe mine m-a apucat o depresie post / pre-natala in toata regula. Cred ca vine de la faptul ca sunt obosita.
Eliza se scoala de vreo luna fix la ora 2 noaptea si cere biberon, se culca la 10-10 jumatate si dimineata se trezeste la 5 jumate - 6. Azi noapte s-a trezit iar la 2, i-am dat un biberon, am ramas cu ea nitel sa adoarma, apoi am plecat la mine in pat. Numai ca s-a trezit si ea iar, a inceput sa urle si sa arate ca mai vrea un biberon de lapte. Dimineata la 5 jumatate a cerut iar lapte, la 9 jumatate cand era micul dejul a mancat 2 felii de castravete si atat .

Am incercat sa o las fara lapte noaptea - cum a facut Carpatina, insa mama mi-a zis ca nu fac bine, ca fata plange de foame . Da' nici nu vrea sa manance ziua mai nimic - am incercat tot felul de retete (a, mananca doar o singura data din felul respectiv de mancare. A doua zi nici nu mai pune buzele pe el ).
Ma gandesc ca se culca la 10 si se scoala la 6 ca nu-i destul de obosita. Ziua doarme cam 2 ore si jumatate -3 ore. Am incercat sa o scol mai devreme, dar daca nu-si face somnul, urla 2 ore de ne stiu toti vecinii .

Si colac peste pupaza, azi dimineata la 5 jumate cand urla, sotul s-a trezit, insa n-a catadicsit sa deschida usa la ea sa vada de ce plange , a plecat la servici direct. Da' lasa, ca i-o coc eu in weekend - ma incui peste noapte in sufragerie si-i las sa se descurce amandoi .

Draga de tine.. uite, renunt la noul meu set de tigai...
Cat despre biberonul de noapte... sa stii ca si a mea a urlat in prima noapte aproape o ora... numai ca eu am "cedat" dupa 40 minute.. adica am plecat din camera si a ramas cu taica-sau... M-am intors dupa vreo 15 min si am luat-o in brate... A fost ultrafericita ca m-am intors asa ca a adormit..
A doua noapte am "dovedit-o" in 40 minute... A 3a deja nu s-a mai simtit...

Mama ta intentioneaza sa vina sa te ajute cand o fi sa se nasca cel mic?

=====================

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

ce-s aia croci ?

Croci

habar n-aveam ca se numesc asa, uite ca i-am luat si eu lui Adi
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/3542089466/in/photostream/
dar scria ca-s papuci

pai daca n-au crocodilul pe "butonul" de imbinare intre bareta si fata.. atunci sunt papuci (gen crocsi)..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi. Nu ma asteptam sa gasesc atatea pagini scrise. Eu sunt super busy la birou, au revenit inspectoarele si abia acum am reusit si eu sa respir.

In primul rand Gabitz sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa te bucuri din plin de puii tai!

Carpatina, sanatate multa Ioanei! Cum de a facut varicela? Nu era vaccinata?

Mariana, ai nevoie de putin odihna si mai mult ajutor.

Papanash, si la noi este la fel, tot eu alerg mai mult dupa copii si tati se mira de ce sunt mereu nervoasa. Ia sa incerce 2 ore de alergat prin curte in soare si sa vezi daca i se mai pare relaxant.

Cecilia, hai sa ai spor, lasa plansul ca sigur e bine CRisti.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cica nu e musai sa nu faca.. cu tot cu mama lui de vaccin...

=====================

Mergi la inceput

Papanash, plimbareti mai sunteti! Barcelona, alea alea. Lasa ca mi-o veni si mie randul.

Bernix, asculta-l pe Bobo ca zau in concedii cu copiii nici nu te odihnesti si nici nu vezi nimic. Tocmai de aceea noi avem concedii dedicate copiilor si concedii in 2. Crede-ma ca stiu ce spun. Cat despre propunerea ta sa se ocupe de organizarea petrecerii mamicile in CIC.

Danuta, ce frumusica e Miru in poza cu pernuta. Si ce peisaje frumoase!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cica nu e musai sa nu faca.. cu tot cu mama lui de vaccin...

=====================

da, cica face o forma mai usoara....asta ca sa nu renuntam noi sa le mai facem vaccinul , cred.
eu cred ca Ioana a vrut sa profite de tine si din simpatie simuleaza varicela

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Yaia, nu mi se pare pitic Tudor, este bine proportionat. Si daca te lauzi cu papucii 22, sa stii ca Andrei poarta 24.

Papanasho, cand aveai tu chef de party? Acuma vara? Iti ardea de vreo terasa te pomenesti? Eu vin numai daca angajam si babysitter pentru copii. Si ce e in neregula cu zambetul meu pentru party ma rog?

Rox , mamica

Mergi la inceput