Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Roxana, tu-i zici lu Bernixu ca-i greu cu copiii in concediu si ricoseaza la mine . e greu dar e frumos.....in doi e mai usor pt noi, fiindca de data asta tati nu se mai ascunde printre mailuri urgente si diverse sedinte . asa zice si-al meu , ca daca ma capiaza in casa sa-l scot afara, parca acolo brusc e alt temperament . adica cica sa-i iau papa si sa-l tin in parc 4-5 ore , ca el asa ar face.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ies din peisaj ca s-a trezit.
mai voiam sa-i scriu lui Luy, ca de ce nu incearca la alta gradi si daca tati de frumoasa Me si-a schimbat jobul.
Pupici tuturor !

p.s. Recomandati un hotel bun in Barca ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Salutare si de la noi!

Am admirat o gramada de poze frumoase: Daria scumpa la joaca cu prietenii ei, Andrei de Papanash dormind in carut, Miruna frumusica de Danuta.

Myral, noi am trecut ok peste intarcare, eu nu duc lipsa alaptatului, mai ales ca acum doarme toata noaptea de la9.30-10 la 7-8, doar uneori se mai trezeste pe la 6 si o mai iau in brate si se culca la loc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, mult succes cu gradi, sper sa fie ok cu locul si din septembrie si pentru perioada de acomodare.

Carpatina, normal ca nu s-a potrivit teoria, eu nu meritam doar stea de generaleasa, meritam coroana de printesa. Fata mea poate sa iti confirme!

Papanash, cum ai stat asa linistita la cocotatul lui Andrei? Ma luase pe mine cu emotii cand il vedeam ca se uita in alta parte si nu pe unde calca. Al meu e mai prudent.

Sabina, felicitari lui Gheo pentru degustarea lapticului, la mai mult.

Greyeras, sanatate fetei, sper sa nu fie iar probleme. E vital tranzitul intestinal, si chiar si diareea face rau la fisuri. Cat despre furnici, am dat si eu cu Raid, aseara nu mai era picior, sa vedem azi.

Erina, furnicile mele nu merg in sir indian. merg anapoda ca betivii.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Roxana, tu-i zici lu Bernixu ca-i greu cu copiii in concediu si ricoseaza la mine . e greu dar e frumos.....in doi e mai usor pt noi, fiindca de data asta tati nu se mai ascunde printre mailuri urgente si diverse sedinte . asa zice si-al meu , ca daca ma capiaza in casa sa-l scot afara, parca acolo brusc e alt temperament . adica cica sa-i iau papa si sa-l tin in parc 4-5 ore , ca el asa ar face.

Ghighi- filme

Pai eu spun adevarul, si tu trebuie sa iti asumi consecintele. Macar voi aveti doar un atomic si nu doi ca mine.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, ai dreptate, este fff bine acolo, aer cat cuprinde, mananca ffffffffff bine, m-a speriat saptamana trecuta cand am stat cu el acolo si se pare ca nu si-a schimbat obiceiul, doarme ziua 3 ore, ceea ce nu se intampla nici cand era bebe, ca sa nu spun ca nici macar nu-si mai aduce aminte de noi, doar in prima noapte a cerut-o pe mami, de atunci nici vorba, mamaie spunea ca se intelege bine cu el, coopereaza la imbracat sau la schimbat pampersii....dar mie tot imi este greu fara el
vorbeati de greutate, noi aveam 12,4kg si peste 90cm(nu mai stiu exact), la picior i-am luat nr.23 sandale

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Confirm si eu ca este greu cu copilul in concediu, numai concediu nu se mai numeste,mai repede vacanta pentru copil.......si noi tot cu el o sa plecam in concediu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatina, esti in concediu sau cum ?

Cam asa ceva.. un medical mic combinat cu ceva zile libere... ziceam ca ma mai odihnesc si eu, mai invat cate ceva... insa..

Ioana a decis sa-mi tina isonul.. a facut varicela..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

trandafirasul scump si bolnavior.trec repede bubitele,o sa vezi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, te cred ca ti-e greu fara Cristi, dar macar nu e atat de mult timp la mijloc. Cu Stefan ma inteleg juma-juma engleza-romana. Eu ma bucur ca e asa pt ca nu o sa aiba probleme in concediu .

Gabitz Scuze de intarziere, sunt cam in urma cu stirile.

Carpatina, imi pare rau sa aud de varicela.

Si apropo de concediu, mie nu mi-ar tihni fara Stefan.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fiicamea poarta 21 la papucei si a avut 90cm la un an si 6 luni,siiii aproape 11 kg.ce ziceti?e ok?

ramonaiani,stiu cum e si prin ce treci
eu mai am noroc ca nu mai bea lapte noaptea de mult si pot dormi linistita.in afara ca se mai trezeste cateodata plangand,cred ca de la cosmaruri si trebe sa o linistesc.

am luat-o pe Ebonee mereu cu noi,nu am lasast-o niciodata cu nimeni si nu ne-a "incurcat"
ba ne-am simtit mai bine ca era cu noi si o stiam safe,mancata,spalata,curata etc ne-am bucurat langa ea de tot ce misca,si asa o sa facem mereu,cu amandoua.
nu ma simt bine sa o stiu pe ea ca sta cu altcineva si eu ma simt bine,poate cand o fi mai mare o sa mai evadam si nopi cate un weekend fara copiii,dar pana atununci,le luam cu noi
cand eram micutze (eu si soramea) ai mei ne mai lasau la bunici ca sa "scape" macar un weekend,dar noi ne simteam mereu prost ca pleaca fara noi.de asta nu o sa las fetele cand mergem undeva.

ma duc sa fac niste paste cu branza si unt
sa aveti o seara frumoasa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput