Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumesc Yaia! Au mai trecut mucii acum tre sa rezolvam si tusea si gata.

---------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
carpatina - insanatosire grabnica ioanei.si stef a facut varicela, desi facuse vaccinul, dar a facut o forma foarte usoara cu putine bubite care n-au lasat urme.
eliza e din ce in ce mai vioaie, chiuie cand merge..e asa haioasa.ea poarta 20...deh...domnisoara finutza
va pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Stefan poarta deja 25 cu tendinte de trecere spre 26...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma mai tineti minte? Eu din pacate nu am mai avut f mult timp liber in ultima vreme. Mario e destul de bine, doar ca a fost din nou racit pentru acteva zile iar acum se pare ca i-a daruit si lui tati o portie. A inceput sa vorbeasca ceva mia bine, pentru ca pana acum nu spunea decat cateva cuvintele. Dar face diferenta intre cele 3 limbi pe care le aude zilnic, ceea ce ma bucura f tare. Eu sunt la fel, cum ma stiti cu vechile discutii cu maica-mea si multe altele. Am luat si proiectul pentru care am luptat, dar mai am de dat un examen cu primaria si sper sa fac asta cat de curand. Despre noi in rest va anunt ca o sa fiu soacra cu 2 nurori

Am ramas in urma cu cititul si m-am impotmolit la problema Mariei. Draguta cred ca este cea mai buna decizie pe care ai luat-o. Atata timp cat a calcat stramb o data ar fi facut-o de mai multe ori. oricum e clar ca de fapt are o relatie cu doamna aia, faptul ca se simte vinovat sunt povesti de adormit copii. Iti doresc multa putere sa iti refaci viata cat mai curand.

Betty78 15+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc frumos pt cuvintele de imbarbatare.
Intentionez in week-end sa las fata pe capul lui tati .

Mi-a mai trecut din depresie (de fapt venise datorita unor poze cu o gravidutza in costum de baie, care arata super bine - si eu de-abia mai intru sa ma vad in oglinda .) Insa azi am fost la un magazin rusesc, i-am luat fetei pufuleti si am gasit carne de mici romanesti pt noi. Asa ca dupa aprox. 300 grame de mici, ma simt mai bine cu moralul [:))].
Si am aflat si ca un fost coleg de facultate vine saptamana viitoare aici in oras - ne intlnim luni sa iesim la un mic shopping (are un bebelus de vreo luna si m-a rugat sa ii recomand ceva cosmeticale pt bb-ei).

Apropos de greutate, si fie-mea e 'finutza' - doar 11.1 kilograme, imbracata.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Betty felicitari ptr cucul numarul 2

Dani ma bucur ca bb 2 e ok , cred ca va semana mai mult cu tine

Vizionat pozici cu Daria, Ghighi, copilasi Sabinei

Ramonaiani asa santem noi mamicile sarim repede si nu prea cerem ajutor sau ne vaicarim , putin sant cei care pot intelege prin ce trece o graviduta...incearca sa te protejezi cat poti.
Si pitica mea e o finuta, la fel are perioade cand nu mananca... laptele il dau la culcare , pe la 2 si dim, chiar nu vreau sa ma stresez sa il scot sau sa nui mai dau cu bibe

Erina furnicile mele merg in sir indian cand se anunta ploaia , in casa mai am si razlete...nu spal pe jos cu ceva parfumat...la geam mai pun si sare

sanatate tuturor puiutilor bolnaviori

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Adi numai bine dulcetici

Luy ai dreptate cu mancarica pasata...asa era si juniorul pana a 2,6 luni, dar el nici biscuti si nici grisine nu manca, in schimb dansa papa si pizza bucatele...papica o scoate din gura , nici nu se chinuie cu mestecatul
Directoarea poate asteapta ceva sau nu se mai poarta?

Papanash poate la inceputul lui august aranjati intalneala

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
betty - felicitari pentru tanarul nr 2.sper sa fie totul bine in continuare.bafta la proiect.
ramonaiani - sa sti ca o cura de shopping ajuta la ridicarea moralului.la mine mergea si o iesire la restaurant.
va pup.am mult de alergat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Ziua buna si de la noi!

Oare cu ce e mai bine sa mergem la mare,cu masina sau cu trenul,ca deja stau in dubii...al meu n-a condus niciodata noaptea si pe distanta asa lunga...taica-meu ma bate la cap,ca vai sa nu patim ceva,sa lasam fata cu el,acasa

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Eu zic ca mai bine cu masina. Cu trenul cred ca faceti multe ore si riscati sa se plictiseasca Miruna. Si cu masina se poate plictisi, dar mai puteti opri, mai doarme, etc. Si ca nu a condus noaptea... poate trebuie sa o faca si pe asta .
Si sa mergi sa-i faci si copro sa vedeti cum e cu paraziti.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Mai, fii-miu e un pitic (are 80 cm si un pic) si un slabanog (are aproape 11 kg), dar deja papucii 22 nu-i mai vin! Ma rog, depinde si de producator, dar i-am luat numai 23/24 adidasi si croci!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Hihi, si noi tot pe aici suntem... si la inaltime si la kg. .
Avem in bloc un baietel care e mai mic cu 3 luni decat Robert si pelanga el Robert pare jumate din el. Dar nu ma impacientez, asa e mostenirea de familie. Nici frate-miu si nici al meu nu au fost inalti pana la adolescenta.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput