Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 13
alehiam spune:
Danutza, ce chef de duca mi-ai facut iar cu pozele voastre. Ce dulce doarme miruna cu papusa 
Carpatina, insanatosire grabnica Ioanei.
Betty, felicitari pentru baiatul nr. 2.
Cecilia, imi pare rau ca nu am cum sa ajung maine la targ. As fi venit, dar am niste treburi de terminat maine si nu imi permit sa imi iau liber de la servici.
Gata fug la treburi.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata. Aseara nu am mai reusit sa intru pe forum, dar am ajuns jumatate de ora la sport. Azi o iau de la capat cu inspectoarele, asa ca nu contati pe mine.
Vorbeam de concediu, pana la urma este o chestie de optiune. Pentru mine concediul este singura ocazie de odihna, iar copiii nu inseamna odihna. Indiferent cata bucurie iti aduc, nu se poate vorbi de odihna. Or daca nu ma odihnesc nici in putinele zile libere pe care le am, nu stiu cand o mai pot face. Nu mi se pare abandon si nici o tragedie pentru copii ca raman acasa, de altfel raman acasa si cand mergem la serviciu. Si ei au partea lor de concediu impreuna, care le este dedicat, asta nu inseamna ca noi ca parinti nu putem sa ne destindem fara ei si fara sentimente de vinovatie. Depinde foarte mult cum sunt obisnuiti copiii, insa ma indoiesc ca ar sta 4-5 zile tristi si deprimati ca parintii se distreaza. Ma rog, asta e parerea mea, fiecare alege calea cea mai buna pentru familia sa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Betty, ma bucur ca vestile sunt bune de la voi, felicitari pentru fratiorul lui Mario. ![]()
Ali, care e treaba cu sarea pentru furnici?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Eu zic ca mai bine cu masina. Cu trenul cred ca faceti multe ore si riscati sa se plictiseasca Miruna. Si cu masina se poate plictisi, dar mai puteti opri, mai doarme, etc. Si ca nu a condus noaptea... poate trebuie sa o faca si pe asta Si sa mergi sa-i faci si copro sa vedeti cum e cu paraziti. ![]() Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
eu zic ca masina-i mai comoda doar la capitolul bagaje.. in rest, trenul nu sta in blocaje de circulatie, te poti plimba fara ca el sa se opreasca.. nici nu trebuie sa-i gasesti loc de parcare
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramonaiani Multumesc frumos pt cuvintele de imbarbatare. Intentionez in week-end sa las fata pe capul lui tati |
daaaa.. sa exerseze pentru cand o sa fii tu la spital
=====================
carpatina spune:
Betty, felicitari! 
Care-s cele trei limbi?
=====================
cecilia L spune:
in timp ce mi-am baut cafeluta,am descarcat poze cu puiul meu,pt cine vrea sa-l vada in actiune..... aici
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
carpatina spune:
Adimercedes, cum mai e Lisa?
Maruntescu, toate bune la voi? Iar nu-ti merge telefonul?
=====================
cecilia L spune:
Betty felicitari pentru baietel, lasa ca baietii fete aduc.

Eu sunt amarata rau, de aseara Cristi a inceput sa ne strige mereu(o baba i-a zis hai la mama
)azi noapte s-a trezit de 2 ori ca vrea ''a mami'' sau ''a tati''.........mai sunt 3 zile....offfff ce greu este

fug sa mai fac cate ceva, ca ma apuca 
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Gabriela77 spune:
Neata si de la Cluj!!!
Cecilia, te inteleg perfect, imi imaginez doar ce greu ti-e! Hai mai rezista un pic, mami! 
Roxana, tot voiam sa te intreb ceva, i-a folosit FTK lui Andrei? Ca am vazut ca este si la Cluj si ma intrebam daca sa o inscriu si pe Sara...Noi inca nu ne omoram cu vorbitul, repeta cuvinte, dar nu vorbeste liber, rabdare am, dar ma intrebam daca s-a simtit la Andrei si daca merita! Noi din august mergem la gradinita, cu siguranta va ajuta si asta! Multumesc anticipat!
Voi cum mai stati la acest capitol?
Betty, felicitari pt fratiorul lui Mario! Cred ca se vor intelege de minune!
Carpatina, sanatate Ioanei, e o forma usoara?
Si niste poze recente daca vreti sa ne vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)