Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Yaia, tot n-am inteles, cu ce e mai bine sa bea lapte din cana pentru dinti ? ce-are a face cu cariile ? |
Exista asa numita carie de biberon. Si in plus, si dintii pot creste strambi de la biberon. Daca la gradi bea deja din cana, e clar ca stie si poate, dar nu vrea. Eu vreau sa vrea!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Ioana a decis sa-mi tina isonul.. a facut varicela.. |
Sper sa treaca repede si usor pt. voi!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, nu mi se pare pitic Tudor, este bine proportionat. Si daca te lauzi cu papucii 22, sa stii ca Andrei poarta 24. |
Multumim!
Da' sa stii ca ma laudam cu papucii 23-24...for the record!==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Erina, furnicile mele nu merg in sir indian. |
Cred ca li se trage de la tiramisu-ul ala cu alcool!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju Multumesc Yaia! Au mai trecut mucii acum tre sa rezolvam si tusea si gata. |
Ma bucur! Dar vezi ca tusea aia e pacatoasa si scapi greu de ea! Tudor si acum mai tuseste...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Ma mai tineti minte? Am luat si proiectul pentru care am luptat, o sa fiu soacra cu 2 nurori |
Nuuuuuuuuuuu!
Bravo, stiam ca o sa-l iei, felicitari!
De doua ori felicitari!

Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Hihi, si noi tot pe aici suntem... si la inaltime si la kg. Avem in bloc un baietel care e mai mic cu 3 luni decat Robert si pelanga el Robert pare jumate din el. Dar nu ma impacientez, asa e mostenirea de familie. Nici frate-miu si nici al meu nu au fost inalti pana la adolescenta. |
Aha, deci are pereche! Pai e bine, abia nu se simte singur!
Sa va mai spun ca frate-meu pana in clasa a zecea a avut vreun metru jumate si intr-a 11-a avea deja 1,80? Dar el a facut sport de performanta de cand avea 7 ani.
Aaa, si sora sotului are mai putin de 1,50.
Poze
danuta36 spune:
Neata la amiaza!
Roxana,Mandarinutza,Mad,Gabriela multumim pentru aprecieri 
Carpatina multa sanatate Ioanei si sa se refaca repede!
(si eu am avut cand eram mica,si mi-au ramas ceva semne..)
Mad asa zic si eu,ca e mai bine cu masina,chiar daca nu asa sigur ca si cu trenul,plus ca poti lua mai multe cu tine..Maine facem coprocultura,am vorbit azi cu o amica ce lucreaza la un laborator de analize,abia astept sa vad rezultatul..
Betty felicitari pentru feciorasul nr.2!
danuta36 spune:
papanasho pupam pe Ghighi, cataratorul pe tobogan...a mea,daca vede alt copil in preajma,nici nu mai urca scarile..
Distractie placuta la Barcelona!

La multi ani Alice!