Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (302)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Si niste poze recente daca vreti sa ne vedeti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

www.flickr.com/photos/14057076@N07/3527467477/in/photostream/" target="_blank">Vine (Michael)sau nu vine
Dati-mi un raspuns
...
Unde umbla, unde este
De mi-ar da macar o veste

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, ce m-am distrat.....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela am admirat-o pe Sara in plimbari,dar ce mult mi-a placut de ea aici http://www.flickr.comphotos/14057076@N07/3527471215/

Mandra mea face nani,dupa ce a papat un castron de ciorbita cu loboda..afara vine o ploicica,ce bine ar fi,ca e o zapuseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua, doamnelor, iaca iesim si noi dupa canapea. Ce faceti, nu prea am apucat sa citesc mare lucru din urma. Pupam toti copilasii bolnavi si mamicile obosite!!!
Am vazut ca vorbeati de kg, Vladut nu cred ca are 11kg (undeva pe acolo) si cam 85-86cm. In schimb maninca la greu, alearga non-stop si are o veselie si o energie de nestavilit. Exact asa cum am cerut la DD . Noi sintem prinsi cu motul, ca o sa il luam in we si am inceput pregatiri si nebunii....offf, asa e cind sint multe persoane, multe pareri, multi nervi. Dar trecem peste, important e sa iasa bbine si copchilul tuns si multumit. Vladut acum s-a cam stricat la stomac, l-am trecut pe regim, deocamdata maninca in continuare bine, sper sa scapam usor de data asta. Sper sa mai reusesc sa intru, daca nu spun anticipat LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de miine!
Va pup si mai pun niste poze, daca mai vreti sa ne vedeti (ne gasiti in contacts).

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Unde sunteti toate, face omul o pauza si nu are ce sa citeasca......

Am admirat-o pe frumoasa Sara....chiar asa Gabriela,ce mai sti de Diwana?

ancasilv, distractie placuta la mot si sanatate multa lui Vladut(e posibil sa fie de la caldura).

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Salutari. Sper ca sunteti bine cu mic cu mare, eu n-am mai intrat de mai bine de o luna. Nu o sa intru nici de acum mai des, dar vroiam sa va salut. Noi suntem la Bistrita, unde ii tin locul mamei mele care e plecata la sora-mea in Franta, asa ca acum sunt femeie full time , de unde si rezulta lipsa mea de timp
Sper ca va bucurati de vremea buna de afara, sunteti fericite si plimbarete. Pe unele va asteapta concediul, asa ca va urez concediu placut!
Cam atat de la mine.
Va pup pe toate cu drag.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Cecilia, ai intrebat de mine draga mea? Nici n-am citit inainte de a scrie, de grabita ce sunt, abia dupa ce am postat am citit din urma (ultima pagina ). O sa incerc sa recuperez macar un pic, ca sunt in urma rau de tot . Sper ca toata lumea e bine.
Cred ca Cristi deja vorbeste non-stop
Rares stie o groaza de cuvinte, dar inca nu le leaga. Astept sa se trezeasca si sa-l pasez la socru-meu, sa ma relaxez si eu pe o terasa.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bravos Beatriciule!!!!!! Eu stiam ca tot baiat o sa faci. Ti-am mai zis ca noi suntem mame de baieti. Hihihihihi... Poate ne vedem la o cafea sa ne masuram burticile. Va pupic pe toti trei, hop pe toti patru, acum....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
.. sa ne masuram burticile.

Ce faci Annisio, arunci pietricele in apa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Probabil ca am fost ambigua cu raspunsul la intrebarea Roxanei.. Nu, noi n-am facut vaccin impotriva varicelei, ca se face numai la cerere.. si noi n-am cerut,.. iar ei nu considera vital acest vaccin. Chiar te sfatuiesc sa lasi corpul sa produca anticorpii in cauza.

Daca e o forma usoara? Habar n-am cum e una "grea".. dar stiti cu toate ca orice buba pe corpul puiului tau te doare pe tine..
Si-a mea are la bubbeeeeee

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput