Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 4
ralcat spune:
Dodo, sa-ti traiasca printesa si sa aiba o viata minunata inainte.
Daria, imi pare rau ca ai probleme iar cu dintii, tare's nesuferite durerile astea, iar cand revin cred ca te urca pe pereti de frustrare.
Katty, cand te citesc cum te chinui cu picioarele ... imi aduc aminte cand am calcat cu talpile goale in acid de baterie ... acu 2 veri, am crezut ca mor toata vara de dureri si usturimi. Ca sa nu mai zic ca aveam sange in toate incaltarile. Mi-aduc aminte ca m-a mai ajutat o crema de fata, super regeneranta de la aderma. Mi s-a parut scumpa rau dar ... m-a ajutat la regenerarea epiteliala. Acu dau cu ea pe fata si am vazut ca mi se atenueaza doua gauri cu care am ramas de la varicela, si tare incantata sunt.
Ioana stii ca si pe fiumeu tot Mitzu il alintam ? Doar ca de la Mihai :). Mitz motzat asa cum e el, acu e indragostit de mine :). Fetelor am intrat oficial in perioada, m-am indragostit de mama, sunt si fericita si un pic speriata de responsabilitate. Cum ma descurc io cu chestia asta ?
Adi, ai mama grija cu pilulele astea, ai intrebat totusi un doctor daca efectele secundare iti pot face rau ? Nu de alta, dar merita neste kile sa-ti faci praf ficatul sau sa te joci cu tensiunea ? Zic si eu, ca posesoare de kile ce ma aflu, dar totusi nu-mi vine sa incerc piluli.
Annie, draga mea, imi pare rau ca te doare asa tare capul. Poate e si de la stresul si tensiunea in care te zbati. Te-as lua in brate sa-ti mai treaca, imi pare rau.
Fa Doamne o minune !
adi69 spune:
Ralu,cand am vazut cat au slabit fetele alea..
Eu de vre-o 8/9 ani de cand m-am ingrasat am incercat tot felul de diete,si sport..cel mai mult am slabit cu disociatul si sport.
De la fitnes am facut eventratie postoperatorie(4/4cm) iar despre diete pot spune ca de fiecare data am pus la loc,mai putin dupa disociat..bine l-am si tinut mai mult timp..si a durat mai mult timp pana am pus la loc.
Acu,nu mai am chef de nimic,sport n-am cum,doar mers pe jos si merg in fiecare zi din septembrie cate doua ore si n-a nici o modificare,ba chiar peste iarna am mai pus ceva..:)
Ar trebui sa cumpar o bicicleta,insa mi-aduc aminte doar cand ramanem fara bani..:)
Nu-mi mai vin hainele,nu-mi gasesc de cumparat..cand gasesc ceva poate n-am banii la dispozitie..si..mi-am spus ca ,daca slabesc putin cu pastilele poate ma ajuta sa ma mobilizez din nou la un regim mai prelungit,sau poate sa am voie din nou sa fac sport(sa si pot caci acu urc trei etaje si gafai).
Cam astea ar fi motivele..cat despre pastile,vreau sa le iau o saptamana,sa vad ,daca dupa saptamana asta nu-mi trec chestiile astea ce le banui ca ar fi de la ele..le las.9asta daca nu slabesc atat incat sa nu-mi mai pese..:))
MA duc sa vad unde pot da la lungit rochita Catalinei..parca e prea scurta totusi..
Pupici..
PS:
Imi spunea o persoana sambata ,ca nu e bine sa le stalcim numele copiilor,sa folosim diminutive si prescurtari..cica i-a spus o bioenergo..de alea cu parapsiho..nu mi-a dat mai multe explicatii..
Annie80 spune:
Ralu crema aiai minune, mai multe detalii ca am si eu niste cicatrici pe fata , please, si parca nu era de la Bioderma ? sau am citit eu anapoda?
Ioana cum mai e soata ta?
ledi merci ca intrebi, suntem bine, atat timp cat el e la munca, si vb rar, seara comunicam prin sms-uri, imi trimite sa vin in pat, suparat ca iam spus ca sunt cu rusii si dureri de cap, azi foarte nervos din acelasi motiv
Maine pleaca in egipt, deci o s afie bine ca nu ne vedem sa ne scoatem ochii ci doar comunicam scurt la obiect despre subiecte pacute. noi? de plecat ? abia a facut aplicatia pt Australia, la salar o sa o plateasca su DD cu mila , cand o fi gata, daca om fi acceptati etc
Da imi facusem plan ca la sf lui iunie inceputul lui iulie sa vin si eu o fuga in Ro sa ii vad pe ai mei , ca nam mai fost de 5 ani in ro, S-A UITAT ce am intrebat eu, normal , daca plateste aplicatia pt Australia no sa mai fie si de bilet si cheltuiala si iar imi trece randul 

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
yoannamarie spune:
Buna, fetelor!
Tocmai ce am terminat de bucatarit...nimic special:- o supa cu galuste, spanac cu ficatei de pui, pentru fii-mea si varza noua cu, costita afumata, sos de rosii si dafin, pentru noi...M-am apucat mai tarziu...ce-i drept...caci, dimineata am fost plecate la plimbarica...
Joi, e onomastica fiica-mii si, ma tot gandesc, ce si cum sa o serbam... Nu prea m-as aventura la o petrecere in casa...ca, tot veni vorba si in discutiile voastre anterioare...
Ma gandeam la un gratar, la padure dar...am auzit ca, de maine, apar ploile pe la noi...
Nus' ce am sa fac! Sa vorbesc si cu sora-mea, caci si pe ea o mai cheama, Elena! Poate are ea o idee mai buna, o minte mai stralucita....![]()
Annie,
! Cum as putea sa va uit? Desi...sunt de putin timp printre voi...imi sunteti dragi...si, chiar daca nu raspund intotdeauna, sunt la zi cu postarile voastre...
Mi-e drag cum povestesti tot ce ti se intampla, trairile tale, intr-un fel aparte...
Mercic pentru sfatul referitor la olitza... Nus' cum ar reactiona...daca ar face pipi pe ea in public! Desi, anul trecut, la mare, pe plaja am lasat-o, numai, in slip (a avut costum de baie din doua piese...mda...
) si reactia pe care a avut-o cand a facut primul pipi pe ea a fost...sa stea cu fundul in sus si sa se uite cum se scurge "treaba" prin slip... Atat! Si si-a continuat joaca in nisip... Nu a jenat-o deloc...probabil ca era obisnuita cu slipul umed pe ea...de la apa marii... Nus'...
Si...
In urma cu ceva timp am lasat-o pe fii-mea numai cu chilotei pe ea... A facut pipi pe ea... i-am dat chiloteii jos, am pus-o pe oala si i-am explicat ce si cum....sa ceara etc... ma gandeam ca poate nu stia, uitase, era ca prima data... La, nu mai stiu cat timp, o vad venind la mine nervoasa cum ca e uda, iar... O las cateva minute asa, ca sa inteleaga ca nu e o senzatie placuta sa fie uda, timp in care a miorlait de numa'-numa'... dupa care, o pun pe oala si ii explic, iar cum sta treaba...Buuun! imi spun...De data asta a inteles! Si, la intervale mici de timp, o intrebam daca ii vine sa faca pipi si ii aduceam aminte de oala... De fiecare data, raspunsul era: nu...adica nu ii vine sa faca...La un moment dat, o vad pe fii-mea trecand pe langa mine, grabita...se duce fix la dulapiorul ei cu hainute, il deschide, isi ia o pereche de chilotei, se schimba, de cei uzi, singurica si gata...a rezolvat problema... Am ramas...interzisa... Eh...ce a inteles fii-mea din toata treaba asta... Ca, intotdeauna exista variante mai simple decat cele propuse de mami...
sa treaca durerea de cap...ca, probabil, iar te-a apucat...la cat am scris...![]()
Katty, urata treaba cu incaltarile respective... sper sa treaca repede ranile...
Mercic pentru complimente! Si incurajari! 
Cu vorbitul...ca sa spun...Zilnic, ii vorbesc, corect, citim din carti. De mica, are si catelusul vorbitor...care ii invata pe copii sa pronunte corect parti ale corpului, culorile, poezii, numere, cantece...Adica, daca ii apesi pe mana, spune: "mana" si daca mai apesi o data, spune: "mana verde" etc... I-am luat si borcanelul cu biscuiti, care are forme, si in momentul in care nimeresti forma corecta spune: Patrat..patrat albastru... sau incepe sa cante...etc... Ii explic...Nus'...tot cum vrea ea face... Incapatanare cat cuprinde!
Vineri, am programare la logoped...sa vad ce spune, care o fi cauza...daca exista una...
Adi, mercic! 
Multa sanatate! Ai citit prospectul pastilelor, la reactii adverse? Poate asa iti dai seama daca simptomele sunt de la pastile sau...alta e cauza...
Nus' ce sa zic si cu pastilele astea de slabit! Toate, in general! Cat sunt de eficiente etc.
Sora-mea, dupa nastere, a ramas cu ceva kg in plus... avea cam 80 de kg. Si, ani de zile a incercat tot felul de cure de slabire cu ceaiuri, pilule, masaj, alimentatie saraca in grasimi, chiar si sport la un moment dat (sala, si-a luat, acasa, bicicleta, stepper, bancuta pentru abdomene...)... Ce-i drept, slabea pentru o perioada ca, pe urma sa puna tot la loc...fara sa sparga frigiderul... Nu va spun ce suparare pe ea...cand vedea ca iar s-a depus...Pana, intr-o zi, cand si-a facut timp si a aterizat in cabinetul unei doamne nutritionist. Au discutat subiectul, pe toate partile, sa descopere cauzele probabile, a facut si analize...si in urma rezultatelor a primit o schema pentru cura de slabire... Foarte simpla... Are voie sa manance cam de toate, dar trebuie sa respecte, oarecum, orele la care ia masa, si, foarte important, sa stie cum sa combine preparatele, sa foloseasca bicicleta, de doua ori pe saptamana...Totodata, i-a dat si niste pastile...nus' cum se numesc...Am sa o intreb, daca va intereseaza... Dar, iti spun, sincer, ca sora-mea a slabit in jur de 10 kg... Si, desi a facut o pauza, nu s-a depus nimic la loc... Foarte imporatnt, dealtfel, nu s-a simtit rau, pe perioada curei, nu a mai avut ameteli, deranjari la stomac, dureri de cap etc...ca si la celelate cure... Efectiv, isi daduse tot organismul peste cap!
Nus'...dar, ceea ce vreau sa spun e ca, e important sa asculti sfatul unui dr. in ceea ce priveste curele astea... Plus ai o siguranta!
Te rog sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea! Ma gandesc la binele tau! 
Ah...sa nu uit! M-am mai linistit!
Sa inteleg ca si domnisorica ta a fost in trand cu "palaria"? ![]()

Daria, offff! Mama ei de
!
... Nasol ca s-a ajuns la antibiotic!
sa treaca!
Mercic pentru apreciere! 
Ledi, mercic!
micutul "Duracell'!
Eh...uite... sa te mentii in forma...ce sala de fittnes...![]()
Lilia, multumesc pentru urarea de sanatate! E mai binisor!
Mercic si pentru apreciere!
Ai mare dreptate... muuuuulte si frumoase sunt de povestit despre copiii nostri... Eu, una, as scoate un roman pe volume...
...la cat de multe as avea de asternut pe hartie....
Ai dreptate si cu vorbitul... dar, cum spuneam, e incapatanata rau... (oare cui ii seamana...
)...pentru ca, de fiecare data o corectez...De exemplu: cand spune : "ui hamham!" Eu ii spun : "Vad! E un catel... Catelul face hamham!" Si ea imediat imi reteaza vorba: "Neeeeeah!!!! (adica, nuuuu!!!)... E ham-ham..." Si asa o tine la nesfarsit...
Valeeeeu (Vive la Moldavie!
)... bomboane din Moldova? Cand eram copil...mureaaaam de bune ce erau... Am rude in Moldova si... primeam pachete...
...La noi se gaseau doar guma tigareta, eternele caramele si bomboanele...am uitat cum le spune...erau pudrate cu, cacao...Amandine, parca...
Si, cand apaream, in fata blocului cu arahide in ciocolata, napolitane cu crema de lapte, glazurate in ciocolata alba etc... balea si asfaltul, de pofta! Noroc ca eram foarte darnica (mi-s leoaica si asa suntem noi...
) si serveam toti prietenii de joaca si vecinii! Si, in ziua de azi, cand ne intalnim, ne amintim cu drag de acele momente...![]()
asadar, sa ai pofta la bombonici si sa te gandesti si la mine...daaaa?! ![]()

Raluca, mi s-a zburlit coama de felina...cand am citit ce ai patit cu acidul de baterie... Nasol rau! Bine ca nu ai ajuns la spitalizare, cai, din cate stiu...ala arde rau... Offff! Intr-adevar sunt scumpe cremele de la Avene, dar, parerea mea e ca isi fac toti banii... Eu folosesc si apa termala Avene! E super! 
Mey...ce coincidenta! Avem amandoua cate un Mitzu... Bun asa!
Am vazut pozele cu florile...Aveam impresia ca am raspuns, azi noapte (dimineata) referitor la ele... Nus...ce am patit...
Sunt superbe! Orhideele m-au lasat 

! M-ai si nimerit cu ele...Ca-mi plac de mor... Si, irisul, care este considerat orhideea Romaniei, e floarea mea preferata! Dealtfel, buchetul meu de nunta, a fost din irisi si trandafiri albi... Iar, ca un facut, imi place sa glumesc ca special pentru mine...
, cei de la Bvlgari, au scos un parfum, recent, ale carei note sunt de iris si trandafir alb... Miroase demential! Am inceput sa strang banisori pentru a mi-l cumpara...caci e cam scump, intr-adevar... Dar merita fiecare banut! 
Mey, fetelor, iar am scris de...
!...
si restul felinelor! O seara placuta, tuturor! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
neata, nimeni la cafea pana acuma ?
EU sunt deja satula de smotrit, mai am sa schimb lenjeria de pat
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Eu vin la cafea.
Am o stare din`aia de kko azi 

Sper sa-mi revin cumva, asa, de musai ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
katty spune:
Neata...
Eu sunt cu chef, dar am ceva treaba...asa ca poate revin mai incolo...daca pot...daca nu, diseara!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
ralcat spune:
Fetelor, imi cer scuze ca v-am zapacit cu crema, nu e avene, e aderma speciala pentru fata, puternic regeneranta, pentru piele sensibila si ranita. Eu am luat-o de la farmacie, unde i-am aratat farmacistei talpile si ea mi-a recomandat-o pe asta. daca reusesc sa o gasesc pe fru-n site incerc sa pun un link, dar am redescoperit-o aici si am luat-o din nou si ma bucur cand vad ca imi mai regleaza urmele de pe fatza. E produsa de ducray, au o gama intreaga de produse pentru piele atopica, si asta pe care o iubesc eu e cea fata, in tubuletz mic, nu in recipient mare, d-aia si socheaza pretul.
Sa va mai povestesc de Keukenhof? Poi am fost iar in weekendu trecut ca sa ne mai bucuram si cum va ziceam, acu toata sera mare era plina de crini. Care miroseau teribil de frumos, dar ... fiind asa de multi ne-au zapacit de tot. Amp plecat cu niste dureri de cap si niste usturimi de ochi de numa numa. Oricum inca n-am apucat sa descarcam pozele ca eu iar ajung pe la 9, 10 seara acasa si abia ma asteapta baietii. Dar zilele astea libere promit ca mai incarc poze in album.
Mi-e un somn de mor, stresul imigrantului de care vorbea o mamica p-aci pe forum ma pune jos. Simt mereu nevoia sa nu mai aud nimic, in weekend nu vreau decat romana si somn. Cred ca sunt prea batrana pentru traiul in franceza si flamanda si vorbitul in engleza, franceza-pe care inca n-o stiu si ce-mi mai amintesc din germana. Cel mai nasol e insa ca am facut o criza urata de bila duminica (ce putea fi mai penibil ... mi s-a facut rau cand eram in vizita la niste prieteni si eu am stat mai mult la buda ...) si nu mai pot bea nici macar cafea de durere de ficat. Dar mi-e un soooooomn ... de numa
Adi, cu slabitul... si eu sunt tare lovita. Am ramas cu multe kile dupa nastere, vreo 12 si cum sunt o rasa buna de lapte si celulita ... ale naibii daca se lasa date jos. Am incercat si eu neste regimuri si evident ca s-a pus la loc mai bine si mai mult ... Dar am vazut in toamna ca se poate, cu multa multa multa vointa si cu foame. Am slabit 7 kile (si am pus 1 la loc de sarbatori), mancand numai fructe (de fapt numai mere si portocale si cafea) si facand gimnastica. Dar eu oricum mananc disociat si fara carne si poate ma ajuta si asta sa nu mai pun inapoi. Sper ca acu ca iar sunt in program de fructe sa-mi ajut ficatul sa-si revina sa mai slabesc un pic ca am niste rochii pe care trebuie sa le reimbrac.
Va pup ca ma cheama datoria,
Fa Doamne o minune !
yoannamarie spune:
Sal'tare, tuturor!
Am intrat... sa va salut si sa va urez o zi faina, in continuare! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
Raluca crezi ca as gasi si eu crema asta pe aici? e facuta numai in ro? daca da pregateste-te sa mi-o trimiti, contra cost, evident
fetele, ce faceti ? parca ar fi weekend la voi asa de tacute sunteti 
Cata, dany? Ledi Copilutzu! hello!
pup iu!
------------------------
Alergic at stupidity.