Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 5
adi69 spune:
Salutari si de la mine..
Am absent motivat caci de dimi sant cu treburi...
Cu copil morcovit,acu o mai doare si burtica si capul..pe langa muci
Am facut o supa de legume cu fidea(de fapt cu litere),am scos niste carasei din conge sa-i prajesc sotului acusica cand ajunge,acu ma ocup de modelat gogosi,de spalat si de intins rufe si de facut ceiut de pojarnita si menta copilului..
Am mai reusit sa gasesc transport gratuit ptr copiii sarmani pe care vrem sa-i scoatem undeva de 1 Iunie,am trimis mesaje cunostintelor din Iasi care vor si pot sa contribuie(cu hainute,jucarii sau banuti)la actiunea noastra..
A! Nu v-am spus de ea..:)
Ne-a mobilizat "buli"de pe forum alias Anca sa facem ceva de 1Iunie ptr niste copii necajiti din Iasi.Sant 20 de copii,cu varste intre 3 si 7 ani.
Acum cativa ani am mai facut o actiune de asta,mai mare,am putut lua mai multi copii,de la un orfelinat si de la o scoala ptr copii cu probleme,i-am dus la un muzeu,in Gradina Botanica la picnic,unde le-am daruit jucarii si un clown care sa-i distreze,apoi la Mc Donalds..
Insa atunci au raspuns mai multe fete de pe forum,sau de pe langa..acum santem doar vre-o cinci,nu stiu cati bani reusim sa strangem.
Ar fi fost fain sa-i putem duce la circ,insa stau in oras doar pana pe 24 si intrarea e 15 sau 20 lei de copil...plus un meniu Mc ...om vedea..
Ma duc sa scot apa de la masina..si sa ma apuc de gogosi.
Asnoapte am reusit sa mai si dorm,iar azi n-am mai ametit asa tare se pare ca ma obisnuiesc cu pastilele..
Aseara am fost la pedichiura si..dintr-o vorba in alta(stiti cum e) am aflat ca doua din patru de acolo luau respectivele pastile,plus cateva cunostinte de-a lor..
Fobie generala sau ce?
Ioana ,cum se numesc pastilele ce le-a luat sora ta?
V-am pupat!
ralcat spune:
Annie, e facuta in Franta nu in Romania. Daca n-o gasesti, nu-i nici un problem, iti trimit.
Fa Doamne o minune !
Annie80 spune:
Raluca, Vineri e posibil sa merg la dubai, si o sa caut special crema ( cred ca e un motiv sa ajung la dubai) si daca nu te anunt
Adi ai nevoie de o mana de ajutor? vin cu placere!
Ioana cred ca a fost cel mai scurt post al tau !
Daria, cum iti e, tia trecut starea e kko
Si mii de scuze, de acum cand notez retete am sa scriu si cine le posteaza, "Cartofii frantuzesti" sunt o minunatie 
Sarumana pt reteta, delicioasa!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Bonsoire
Intru repede sa va pupez caci ati strigat dupa mine!
Timp n-am caci maine dau ceva dulce si un suc ( e ziua mea onomastica) si ma apuc acum de facut.
Buun!Chef nema...dar trebuie!
Tot maine e si teza la geogravarza asa ca dupa teza intru la corectat...plus tura a doua sapt. aviatoare!
Maine nu cred ca voi intra ( poate putin si scurt de tot
) dar poimaine da..cu un mesaj mai lung decat acesta!
trupa !
dany
katty spune:
Doamne, cat ati scris, si tot n-am timp sa raspund asa a la long...
Raluca, m-ai facut curioasa cu crema aia de la ducray - am gasit-o pe siteurile farmaciilor din Buc...Vad ca esti in urma rau cu somnul...ce sa-ti doresc...sa reusesti sa prinzi cateva zile in care sa poti sa-ti incarci bateriile...ai concediu anul asta?
Adi, imi pare rau ca inca bolnavioara Catalina, sper sa-i treaca pana maine si neaparat pana la concurs duminica capul, burtica si raceala!!! Felicitari ptr. initiativa...de 1 iunie! Sper sa va adunati cat mai multe sa puteti face copii fericiti! Daca erai cumva mai aproape poate iti faceam si eu unpachet ceva cu jucarii si haine!!!
Dany, deci esti maine sarbatoritia...maine iti cantam la multi ani...iupiii! Esti Consta sau Elena?
gasca!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
yoannamarie spune:
Buna seara!
Adi, ce gest fruuumos! Va felicit din toata inima pentru ceea ce faceti cu acesti copii!

M-ai emotionat pana la lacrimi! Pe cuvant! Inca o data, va felicit!
Am vorbit, acum, cu sora-mea si am intrebat-o de pastile... Intelesesem gresit...Nu i le-a recomandat nutritionistul...le-a luat ea la indicatia farmacistului! Se numesc 4.3.2.1. Minceur... Mi-a spus ca sunt bunisoare, la ea au avut efect...dar, sa-ti transmit ca tot nutritionistul e baza. Sa ai toata increderea! Ea asa a putut sa slabeasca si sa nu mai puna inapoi...E posibil sa fie si o cauza medicala...De exemplu ei, in urma analizelor i-a gasit ceva cu bila...si i-a prescris tratament...Intai sa trateze cauza si pe urma sa se apuce de schema propusa pentru slabit... (care nu consta in infometare...din contra...mancat, dar... sanatos si corect)!
Ah...la sora-mea era si pe fond nervos...
Nus' ce sa zic... Incearca, totusi, un nutritionist! 
Multa sanatate Catalinei! Peste cateva zile incep concursurile, nu? Multa bafta!
Annie...se mai intampla si minuni! ![]()
Dany, spor la cofetarit! Si, la corectat, tezele, maine! 
Te astepatm cu mesaje mai lungi....Poate chiar un cearsaf...caci, tot am lansat moda...![]()
Va
pe toate!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
neata, la cafea , cu toatele !!!
Ioana, vezi sa nu fie prea dese minunile astea !
Raluca, deci Firma e Ducray si crema Aderma?
pup iu!
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
Raluca, help
am gsit pe net 2 creme Aderma
http://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0604116
si
http://www.garden.co.uk/php/showProducts.php?plu=0605583
imi poti spune care exact este cea pe care o folosesti?
Cred ca as gasi-o si aici
------------------------
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
si Elenei mele![]()
Azi am program de Navodari maine iar prin Ct dar cu ambii copii,dar mai e putin de alergat...sper
.
Astrele spun:
Cei din jur te cicale necontenit.
Singurul lucru pe care ti-l doresti este sa ai cateva momente de liniste si sa te relaxezi.
Sarcinile de la birou se aglomereaza si trebuie sa iti reincarci bateriile pentru a le putea face fata cu succes.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
katty spune:
La multi ani de Sf. Constantin si Elena, tututor sarbatoritilor /sarbatoritelor cu acest nume!!!
Dany, La multi ani sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Gabi, Yoanna, sa va traiasca printesele, La multi ani sa fie sanatoase si sa va aduca multe impliniri!

Si...un buchet de trandafiri ptr sarbatorite/sarbatoriti!
Mai avem azi sarbatoriti pe aici???
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."