Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Off Iriss la mine nu mai adoarme de mult la tzitzi dar are alta pasiune suge doua degete de ma capiaza. Suzeta o mai iei dar degetele ce sa fac sa i le tai? Mai la noi merge bine si cu bibe si cu san. Nu renunta la san pentru ca e alinarea ei dar macar seara manaca 270 ml si dim 230 de lapte mai consistent nu zoarca de-a mea(tinand cont ca eu manac numai prostii).

Bobita nici eu nu pot sa-mi imaginez scena de groaza care ai povestit-o. Imi pare rau pentru bietul sufletel. Eu de asta nu am incredere in nimeni sa las cu bebe , nu stiu ce sa fac.

Maitreyi, o data ce intri in sistem te schimba el pe parcurs fara sa iti dai seama, ca e marsav rau. Daca esti altfel la suflet si cred ca esti poti sa te lupti cu sistemul ca sa nu-ti altereze sufletul. E greu ai sa vezi. Sa vezi cum e sa nu primesti salariul nici pana azi desi e trecuta data pe 15 ale lunii. Cum mai zambesti la pacient cand tu te gandesti de unde sa iei bani de pampers, sa suni iar la parinti sau sa iei de la niste prieteni? E frumos ca inca nu avem rate cred ca de luna viitoare vom plange.
Bine ca Alexandra e vioaie si trece si perioada asta nasoala ca ea e o zambareata.

A mea si-a modificat singura programul nu ca vreau eu sa-l schimb. Cum spunea Anka si Kamelya deci ea nu mai vrea sa doarma pt ca pierde distractia. Isi sterge ochii lesina de somn prin casa o pun in pat ca de obicei ii dau san sta putin zic adoarme si in 5 min e sus si da sa plece de zici ca dormit 2 ore Am incercat 2 zile sa o culc asa dar m-am saturat ca stau cate 1 ora si nu reusesc de fiecare data. Si eu i-am dus ora de son la 9.30 in loc de 8 si vad ca pica fara galagie. Dar trage un somn de la 17. 17.30 care nu il avea pana acum. Si in timpul zilei pe cel de la 10 la mutat la 12 cand nu se mai poate zbate.
Asa am schimbat si masa si primeste fructe inainte de somn nu dupa ca pana acum.

Spor la treburi si o zi frumoasa!

Ma duca sa vad poze daca ma lasa fiica-mea.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Buna dimineata!
Vad ca pepenasii si-au facut program de somn ( unii dintre ei), noi suntem cam in aceeasi situatie, adica noaptea cu 2-3 treziri, ziua un somn si nu la ora fixa depinde cand se trezeste dimineata. Azi s-a trezit la 8, ieri la 9.30. Dupa 3-4 ore i se face somn si trebuie sa o culc ca altfel nu ne mai intelegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ma bucur sa vad ca mai sunt copii cu program - varza. Incepeam sa cred ca al meu e dus cu capu' ca ma-sa si ... ma gandeam ca e cam devreme totusi

Da ma Biri, ma plang ca mi se pare greu. Dar asa este. Cand nu stii cum e mai greu ... orice faci cu suspine. Daca stau sa ma gandesc, inainte sa fiu gravi mi se parea greu sa ma scol sa ma imbrac dimineata . Daca as sti cum e cu 2 copii, probabil ca acuma ash fluiera pe aici si as face si 10 flotari ca sa ma distrez.
De fapt eu nu ma plang deloc. Acuma is mega ok. Ma gandesc cu groaza cum o fi cand o sa merg la servici. Si ma mai gandesc cu groaza la cele ca mine care gatesc, spala, calca. De cele cu 2 copii nu mai zic. Dar ... probabil ca intotdeauna satisfactiile sunt pe masura efortului si cre' ca n-o sa simt eu niciodata ce simte Iris cand vede aia 2 puisori care ii mananca ficatzii. Insa nu stiu nici ce greu ii este ei ... si nici ce fericita este. Asa ca ... stau bine in baltutza mea si cred ca este oceanul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata mamici si pepenasi!

Ile, cu somnicu' - si mie mi s-a parut devreme pt un singur somn, dar am observat ca nu-i mai trebuie 2. Inainte de schimbare se culca in jur de 10.30 si dormea cam o ora, o ora jumate si mai dormea o data de la 17 cam o ora. Dar incepuse sa adoarma din ce in ce mai greu si cu cantec la ora 10.30, trebuia s-o legene mamaia Coca cate o juma de ora ca sa pice-n somn, asa ca am rugat-o s-o culce direct cu juma de ora mai tarziu 3 zile, apoi inca juma de ora tras mita de coada alte trei zile si uite-asa am ajuns sa se culce la 12 in loc de 10 jumate si e f bine. Chiar ieri mi se parea maraita pe la 5.30 si am zis ca ar putea sa traga un pui de somn si la amiaza dar mai mult ne-am chitzonit prin pat ca n-a adormit.

De fapt copilului meu ii explodeaza gingiile frate, aseara i-a iesit si dintele de jos din stanga!

palariuta i-am luat unele f. f. subtiri din panza, cu ajur (broderie sparta), au si elastic sub barba si vad ca nu si le extrage.

Moni io prin gustare inteleg iaurt, iaurt cu fructe sau biscuiti. La altceva mai elaborat nu m-a dus mintea, adica m-a dus, am prestat si am fost data la kkt. Facusem o budincuta de orez cu mere de dadeai cu caciula-n caini si fi-mea abia a mincat 10 lingurite

Dia si pe mine ma batea gandul sa incerc la un an sa trec la lapte UHT, dar fi-mea stramba din nas si daca pun lapte de vaca (adevarata) in mancare. I-am facut niste taitei cu lapte de vaca (de tara) si i-am mincat io (foarte bun). O sa incerc la un moment dat sa-i inlocuiesc o parte din laptele praf cu lapte la cutie dar fara mari sperante. Plus ca facui un calcul si io ies mai ieftin cu lapte praf decat cu ala UHT la cutie, pt ca ea bea Bebelac, 10 lei cutia, care cutie ma tine o saptamana. De 10 lei iau max 1.5 litri de lapte UHT (Dorna sau Milli) so...

Iriss eu cred ca daca tu simti ca n-ar fi o pierdere in special pentru tine daca il intarci, fa-o. Prietena mea l-a intarcat pe baietelul ei (de-o varsta cu Dav) si in afara ca s-a chinuit ea vreo saptamana, bebe in 3 zile era frate cu bibe, deja de la 4 treziri pe noapte a trecut la una, per total i-a prins bine copilului. Ea insa a fost foarte hotarata sa intarce pentru ca deja escrocu' mic incepuse s-o fugareasca prin casa si s-o traga de tricou, lucru pe care ea il ura profund...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca v-ati amintit de noi
IRISS cam in aceasi situati sunt si eudiferenta e ca eu am doar un terorist mic!Azi dimineata simteam ca imi buseste capul.Plangea de ziceai ca il bat ,am speriat vecinii si asa e de cateva zile,cred ca ii mai iese vreun dintisor.
Ieri am avut o zi infernala,liftul nu mergea ,apa nu aveam copilu marait ,in casa dezastru .....
DIA eu i-am mai dat lapte de vaca UHT Dorna ,ala praf ptr.copii nu ii place.Nu deschide guritza in schimb cel de la dorna ii place dar nu bea mult max 100ml.Nu stie sa suga din bibe dar bea cu paiul.
De 1 mai am fost la o terasa si mi-am luat o limonada ,cand a vazut el paiul ala colorat a cerut si el sa bea,i-am dat ,era asa nostim .Daca ii dadeam acasa sa beau acritura aia nu s-ar fi atins de ea dar na domne era baiatu la terasa
ANKA mai mult sta pe loc decat sa meargaTrebui sa avem rabdare
PALARIE nici al meu nu tine pe cap .O ia si o arunca jos era sa pierde vreo 2 pana acumAseara am fost in parc si avea o bandana cu rosu si albastru in cap ,toata lumea ma intreba cat are fetita
Eu ...e baietel nu fetitza
Acum ma uit la pepenasi pe picasa.Revin!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata!
Pe mine m-a prins o raceala puternica, abia daca m-am ridicat din pat. Trebuie sa ma urnesc totusi sa ies la plimbare cu Irina. Tare mi-e teama sa nu-i dau si ei.
Bobita, Irina are pe picioare niste pete cu pielea mai aspra care se inrosesc la baie si doctorul mi-a zis ca e dermatita atopica. Am inceput sa-i dau cu crema aia.
Nu mai sunt in stare sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

'neata..

ILE...Da,groaznic ce s-a intamplat cu fetita!! dar oricum nu am ce sa fac..Asa ca trebuie sa privesc optimist ca fata mea e super ocrotita. Cel putin eu sunt numai cu ochii pe ea. nu o las cu nimeni.exact ca si tine dr.Anca. Doar mama sta cu noi si atat. Pe mama trebuie sa o las sa se apropie de ea pentru ca la 2 ani cand voi merge la serviciu trebuie sa o las cu cineva.
DIA..parca tu ai intrebat cati ani avea...in august ar fi implinit 2 ani...
GINI..merci de raspuns..Irina are niste punctulete mici de tot pe ceafa si pe umeri...cred ca e de la caldura. Ea transpira destul de are...
MONI...eu ca si gustare ii dau iaurt simplu..sau biscuiti...exact cum spune BOTI. Ea papa la 9-9.30 fructe cu 2 biscuiti pe care o consider micul dejun apoi la 11.30-12 ii dau un biscuite sau un pic de lapte cu o lingura de cereale cu fructe...la 13.30 legumele cu carnita. Apoi la 17-17.30 iaurt si la 19.19-30 cereale pentru somn cu 90 ml lapte.Si la 20.30 120 ml lapte. Apoi la 23 ii mai dau 90 ml lapte.Si doarme pana dimineata la 5.30-6 laptele de dimineata. Cam asa se desfasoara programul nostru de masa. Irina are program de cand era mica...
TECKY..super ca ati renuntat la suzeta...noi inca nu avem sanse. Irina nu doarme fara ea...

Eu ma duc acum la treaba ca doarme pitica si mai fac si eu cate ceva...calcat,spalat...su din astea.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

aveam si eu o intrebare...

Credeti ca pot sa ii dau iaurt ACTIVIA???

Ile...eu chiar daca m-ar ajuta cineva la curatenie,tot as fi in priza. Eu sunt cu capul..am impresia ca nimeni nu face ca mine..ce sa ii faci..fiecare cu piticii lui...iar pe mama nu-mi vine sa o las sa-mi faca curat,desi ea ar face orice...dar a muncit si ea o viata intreaga..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

gini, multa sanatate!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

am si eu o intrebare

am tot adunat hainite ramase mici si le-am dat unor prieteni dar mai am cateva cu ceva pete pe ele...nu am putut sa le dau. parca mi-e rusine sa le dau cuiva dar nici sa le arunc nu pot, poate cineva are nevoie si de ele.... nu stiu...cineva pe la tara...o famile amarata...
stiti pe cineva?

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput