Pepenasi iulie-august ( 117 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gini, o mananca? Ca daca nu, nu e dermatita, e numai o sensibilitate a pielii. Asa a avut si Maya la un moment dat, se umpluse pe picioare, eram disperata ca are dermatita. Am fost cu ea si mi-a explicat ca in nici un caz. Eu i-am dat cu Exomega de la Aderma si in 2 zile i-au disparut, si de atunci nu i-au mai aparut. Am rarit si baile atunci, ii faceam o data la 3 zile si super scurt si la obiect. Acum ii fac iarasi dus, ca a venit caldura si nu se mai poate, transpira de numa, si vad ca e ok, nu i-au mai aparut. sa te faci bine repede.

Mai a mea e calduroasa rau, da rau, rau. La noi sunt in casa cam 24 de grade. Ei bine, ea trebuie sa doarma in body cu maneca scurta si cu o paturica ca daca nu e jale: transpira si se trezeste in tipete de cald. Eu aceleasi conditii dorm inca cu plapuma de iarna (bine mai scot cate un picior) si cu pijama cu maneca lunga.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

de TUDOREL (sursula) MAI STITI CEVA?

Gini insanatosire grabnica

Moni felicitari lui garga ptr dintan

Nici Daria nu sta cu nimic pe cap si le da jos

tocmai am aflat ca cumnata mea este si vor o fetita ca au un baietel de 7 ani si ea in aceasta perioada nu a mai ramas gravi si nici nu mai spera dupa atatia ani ca mai ramane;numai zic ca sunt topiti dupa Daria

mi-am verificat si eu contul si mi-a intrat indemnizatia nerecalculata nu mai pot de nervi ca vroiam sa schimb si eu sifonierul si sa fac un corp pe comanda ptr sufragerie ca nu mai am loc sa arunc un ac in sifonier maine ma afisez la
usa in Hambarului

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MAITReyi ,ma bucur ca alexandra e mai bine.

la noi in oras nu se paote iesi din casa dupa amiaza,sunt f f multi tantari....codrin,saracutul,are peste 20 ciupituri pe fata,prin cap,zici ca are cine stie ce boala eruptiva...oras de rahat...,un primar idiot care face focuri de artificii,dar nu stropeste de tantari...

GINI,multa sanatate!

codrin se trezeste de 4/5 ori pe noapte sa bea lapte,dar adoarme la loc...

ANNA,nici codrin nu suporta nimic pe cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza!

Gini sanatate multa!

somnul la noi e preferabil sa fie 2 reprize pe zi, daca nu nici nu mananca cum trebuie si e tare maraita.

la palariuta i-am improvizat 2 cordelute si o leg sub barbie si e ok.

acum referitor la intarcat, am in iunie vreo 2 nunti si are si sotul intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si chiar nu stiu cum o sa procedez cu Irina ptr ca noaptea numai la san se linisteste si se trezeste destul de des inca, cred ca 3-4 treziri pe noapte. m-am gandit ca as putea sa o intarc dar si ea face parte din categoria care nu accepta bibe. i-am dat cateva zile lapte praf serara cu canuta cu cioc dar a fost un chin si ptr ea si ptr mine si am renuntat momentan.

am pus poze cu Irina cum face primii pasi

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am admirat poze cu pepenasii Victor, Ioana, Denisa-Maria, Raluca, Alexandra , Sofi, scumpi foc toti

www.infoturism.ro/acorda-puncte/95398/" target="_blank">concurs

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Eu am nevoie de o mare!Imi e tare somn.
Am vazut pe Raluca cum doarme ea in cosul de cumparaturi,pe IRINA cu pitici,pe ALEXANDRA cu tortul,scumpica de ILINCA,sincer ma facut sa-mi doresc mult si o fetita,DAVID de Iriss foarte cool,DAVID de FLO cu fratiorul lui in parc
BOBITAMICA zici ca voi aveti 3 mese principale pe zi,imi spui si mie cam ce ii dai sa pape seara?
Noi avem dimineata lapte de mama,fructe pe la 10.30 -11,13.30-14 legume cu carnitza sau cu peste sau cu galbenus,pe la 17 un iaurt si seara un fruct sau cereale cu lapte.
Cred ca ii dau putin de mancare seara si de aceea se trezeste inca noaptea,laptele meu cred ca e mai mult apa
ACTIVIA nu i-am dat dar ii dau nutriday si gigantino .

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, eu sincer nu i-as da Activia, din ce stiu eu iaurturile danone au cele mai multe chimicale prin ele. Eu ii dau iaurt Tnuva, Oke sau Napolact, simple, fara fructe.

GABRIELA, felicitari pt. primii pasi!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor nu am mai scris de fffff mult timp, dar v-am mai citit.
o sa va scriu de tot felul de lucruri si anume
ioana are deja 9 luni si jum, avem 9 dintisori, spune tata,mama, papapaa, chitchit, mormor...
ieri a facut primii pasi singurica, ea a fost viteaza, de pe la 7 luni s-a ridicat in picioruse sprijinita, normal
este cuminte, are un progr ok si de mese, dim pe la 6-7 lapte, apoi pe la 11 fructe cu branzica calcica, 14-15 legume cu carnita, 18-19 ori fructe, ori cereale, ori biscuiti cu mere si apoi lapte la culcare. din pacate cereale nu a vrut niciodata la bibe si atunci le mananca la masa

mancam cam de toate, cele permise la varsta ei
intreba cineva de iaurt, eu zic sa le dati de la Campina si cele care sunt Bio, pe piata...ffff ok, parerea mea
ea mananca 1 borcanas de iaurt pe zi

nu ar trb sa manance banane, dar este innebunita dupa ele, cum le vede este asa de fericita, indiferent cand a mancat ultima data si ce

are si mucisori, fara febra, mananca....doar muci, ii dau cu colargol, dar ma enerveaza ca are o culoare ciudata, si ser apoi aspirata la greu

eu de 3 saptamani am inceput munca, cu progr redus si ea a ramas cu mama sotului, pana acum toate bune si la locul ei

daca stie cineva ce acte trb sa duc ca sa intrerup indemnizatia???

mai sunt pe forum fetele care stau in anglia, ca vroiam sa le intreb ceva???

mai trec pe aici

pupici la toti bebeii si mame
Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FELICITARI ,IRINA,pt primii pasi!codrin deja merge f bine.

si eu il tin pe codrin in casa numai intr un body cu maneca scurta si cu picioarele goale.

KAMELYA,felicitari pt cumnata ta!

si la noi e nasol cu 2 copii,codrin plange f rau daca ies din camera,noroc ca e sotul acasa destul de mult timp,pt ca pe cris l as neglija f mult....cris nu mananca singur,nu se imbraca singur,vrea si el in brate de cate ori il luam pe codrin,scarile le coboram unul cu un copil in brate,altul cu un copil.

iriss,CRIS are 14 kg la 4 ani si 4 luni si nu mananca decat cereale cu lapte,carne pe gratar sau prajita si musca putin dintr un mar.si f f rar ii mai dau cremvursti si mai mananca uneori paine cu miere.
atat.nu mananca niciun fel de mancare gatita,nu iaurt,nu branza,nu cascaval,nimic.de cateva ori a acceptat sa mai manance omleta.
in rest,nici macar nu vrea sa guste si nu pot sa l oblig ca vomita instantaneu.i am dat vitamine,i am luat acum unele de la amaway,am dat peste 1 milion pe ele,dar nu se vede nicio imbunatatire...ce sa i fac?nu pofteste niciodata,orice i as promite nu vrea sa manance.
cand ma gandesc,innebunesc,dar n am ce i face...
si eu cand sunt singura cu ei nu pot face nimic,nici la wc nu ma pot duce....cu curatenia sunt mereu in urma,sotul nu ma mai ajuta la nimic,uneori nu vrea sa stea nici cu codrin,il lasa sa urle si el sta la calculator...ne am certat rau,am vrut sa divortam, si a facut bagajele si a plecat,dar a plans cristian atat de mult,l a sunat de atatea ori,incat a venit inapoi...

e f f mare stres cu 2 copii atunci cand nu te ajuta nimeni,unul plange,altul vrea in brate,unul vrea mancare,altul face caca si uite asa iti vine s o iei razna...dar asta e...s or face ei mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza fetele...vorba vine...

Multumesc de raspunsurile cu laptele. Eu vreau sa-i dau (ma rog, sa incerc) lapte de vaca adevarata... ce dur suna , macar o masa pe zi, acu nu stiu cand o sa incep, poate mai astept putin, daca asa sta treaba cu aportul de vitamine, proteine...

Azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori, la 7.30 s-a trezit de tot si la 11.45 abia cu urlete am reusit s-o culc, in conditiile in care abia mai tinea ochii deschisi de somn...

Iris multa putere! Si eu zic ca daca pt. tine alaptatul nu mai e "fun" ca sa zic asa, ca nu stiu cum sa ma exprim, atunci ai putea sa-l intarci. Tot va trebui sa se obisnuiasca cu formula, numa acum depinde cat poti tu rezista la eventualele scandaluri...

Mona mai e vanat Codrin la ochisori?

Shmootza mea a zis azi "apa" cand si-a vazut canita si cum ii torn in ea. M-am topit! Mama tot nu zice, acum are o fixatie pt. "baba" toata ziua asta zice.

Pliiiizzz, mai puneti ceva retete de papa, ca eu sunt in pana de idei!! Cine zicea de dovlecel la cuptor? Mai puneti o data reteta, pliiizzz!
Am carne de vita, ceva idei cum sa o prepar?

Ieri a papat supa de galuste cu care si legumale din ea, i-a placut muuult.

Aaaa, si inca ceva, acum ca au venit caldurile, cand si cat ii scoatem afara?

Va las, fug si eu sa pap ceva, ca cine stie cat doarme. O zi buna sa aveti!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput