FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 5
crisis81 spune:
Am citit eu cate ceva de aseara da' fii-mea are senzor si cum ma apropii de calculator cum ma cheama. Acum am scapat ca e cu tasu si o hraneste el.... m-a spart cat mananca... o sa se faca cat mine.
Imi place asa cand se mai iveste vre-o contradictie p'aici ca uite cum sta subiectu' pe prima pagina.
Si acum pe rand:
balanta_tm stai linistita iubita. Nu tre' sa cunosti povestile tuturor ca iti incarci memoria. Si nu, nu a picat nici cum intrebarea ta. Intr-adevar toata lumea zice ca fii-mea seamana cu sotu'.... asta e.... ceva, ceva o fi. Cu ma-sa seamana la falci si daca continua ca bage asa in ea.... o sa semene si la sunci. Cat despre adoptie.... si noua ne era frica, dar momentul in care ne-am vazut fetitza a fost minunat, nu credeam ca pot simti atata fericire. Oricine are dragoste de oferit poate adopta, trebuie doar sa depasesti frica de necunoscut.
olgutza ai drepate intr-o privinta. Reusim foarte bine sa ii invatam pe altii sa fie "romani" in loc sa invatam noi de la ei sa fim civilizati. Misto' bancul.
Klu ferice de tine ca ai cunoscut numai partea asta. Ai dreptate... asa ziceam si eu dupa primele 2 FIVuri. Cand s-a oprit a treia oara din evolutie.... atunci a fost mai altfel.
Liana exact asta a fost motivul pentru care am deschis eu capitolul... ca altfel.... lasam pe altu' . Copil mai dorit si mai asteptat ca fii-ta eu nu cunosc, si aici ma refer la tot DC-ul nu numai la familie si prieteni, asa ca nu putea trece neobservat acest moment. mamica si printesa.... citez unguru': "o gutuie mica"
Avalon si eu am gura mare si ma aprind foarte repede, asa ca daca te mai supara hormonii da' un semn si mai facem o disputa... motive..... gasim noi. Multam' de urari!
dent apropo' de lauzie.... toata lumea ma felicita pentru ce repede mi-am revenit la "formele initiale" ...... aaaa, sau una imi scuza "formele" care nu incapeau in niste pantaloni cu "doar ce ati nascut". Vaaaaai daca mai si nasteam.....
Mihaele
Missy vreau datele tale (cum apar in dreptul fetelor) ca sa te trec pe prima pagina!
diana scrie-i doctorului un mail (ai adresa pe prima pagina) si pune-i toate aceste intrebari in limba angleza pt ca nimeni nu te poate lamuri mai bine decat el.
ala77 ai dreptate. Nu numai ca vaem dreptul la o parere ci eu cred ca avem obligatia la o parere pentru ca fetele noi sa isi formeze la randu' lor o parere corecta.
tuturor!
Mesaj inceput la ora 9.50.....deh.... copilu'
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Avalon spune:
Acu imi pica fisa cu o chestie... sper ca nu i-ati invatat si pe unguri cu spaga????????? ca stiti voi, obiceiurile proaste se dobandesc foarte repede... eu nu am platit un sfantz mai mult decat factura la Kaali Budapesta si am fost tratata regeste... nu am asteptat nici la consultatie mai mult de 5 minute. Si sunt aceleasi preturi ca la Szeged iar doctorul si-a facut rezidentiatul in SUA si a lucrat o perioada la Kaali Szeged, e de aceeasi varsta cu Zadori. E vorba de dr.Peter Kovacs -super doctor!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+
m_i_s_s_y spune:
crisis - multumesc! datele mele sunt:
Fiv 3 reusit cu decembrie 2008, dr. Zadori, Szeged. 2 Fiv nereusite Zadori, 2 IA nereusite dr. Munteanu Timisoara
Diana - bine ai venit! Dupa cum zice si Ala, datele le ai pe prima pagina. Ca procedura, dupa ce programezi o prima intalnire (telefonic la secretariat in lb maghiara), pe mail la Zadori, in maghiara sau engleza, sau prin fetele care te pot ajuta si cu traducerea, ale caror date de contact le ai pe prima pagina, la prima intalnire cu Zadori vei duce toate analizele, etc din care sa rezulte ce ai facut pana la acest moment...daca sunt necesare analize in plus el ti le va recomanda. Unele poate va prefera sa le refaca in clinica (ex. spermograma sotului). Banca de sperma este din cate stiu eu la Budapesta, nu stiu cu cine colaboreaza Budapesta mai departe. Iti doresc din suflet mult succes!!!
25+cu bebelina
ce mare sunt
dent spune:
CRISISS,am stiut tot timpul ca fetita ta este infiata,dar am considerat ca esti la fel de solicitata ca si o "lauza",de aceea am folosit acest cuvant.Nu cred ca un copil infiat iti rapeste mai putin timp...Si,stii ceva? Felicitari pt silueta,nu te plinge,pt ca barbatilor nu le plac schiloadele...Eu sunt ferm convinsa,ca fetita ta va primi un fratior sau o surioara,de obicei asa se intampla dupa o adoptie,cunosc cateva cazuri, si asta intr-un orasel de nici 20.000 de locuitori...Te si sa fii fericita!!!
dent spune:
ZAPP,as dori sa vorbim la tel intr-o zi,cind doresti tu. Iti las nr de tel 0721287587,eventual daca imi scrii tu un mesaj ca sa-mi ramina nr tel al tau,apoi te sun eu.
diana23ct spune:
Fetelor multumesc tuturor pt ajutor. Azi mi-am facut programare pe 1 iulie la Clinica Kaali Intezet din Szeged, la dr Zadori.Sper sa fie bine de aceasta data. Am vazut si preturile, sunt mai accesibile decat la noi.Totusi nu am inteles cat ar costa un fiv cu embrinotransfer in zilele 5-6(transfer de blastocisat)si congenarea embrionilor. Daca ma poate ajuta cineva sa imi dea mai multe informatii as ramane recunoscatoare. Multumesc inca o data pt ajutor.
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaele Avalon ai ghicit Puisori dragalasi |
atunci ne meritam soarta!!! multumesc Domnului ca nu s-a ajuns inca la Budapesta cu spaga... cred ca in cativa ani o s-o instauram si la Viena... de n-o sa mai faca nimic ca lumea nici aia pana nu le bagi plicul in buzunar sau cadoul...
apropo de spaga, hai sa va povestesc de la Giuly, pe vremea cand ma duceam acolo dar nu pt fiv, eram si eu abia la inceputul infertilitatii si nu cunosteam toti doctorii... pe scarita ce cobora de sus de la fiv vad o duamna care se uita in dreapta... se uita in stanga... nu avea halat era cu geanta pe umar... si o vad cum se apropie intr-un colt ferita, asa si se scormoneste in geanta... de acolo scoate un plic cu bani si-i numara... discret, asa...
Trec cativa ani si ajung sa fac fiv acolo... si cu cateva zile inainte de punctie fac cunostinta cu embrioloaga C.... hopaaa... era madam de care va spusei mai sus... mi-am aduc aminte imediat de faza si mi-am zis in gand ca probabil ca si-o fi numarat salariul atunci... desi casieria era in alta directie si banuiesc ca putea astepta pana la masina personala din curtea spitalului ca sa numere "marirea de salar"... desi cica primesc pe card salariile... o fi fost vreo prima neasteptata, desi nu era nici Paste si nici Craciun...
Vine ziua punctiei mele... eu fata simtita, giorno... pregatita si material si sufleteste... un parfum scump ambalat frumos de firma intr-o punguta cu numele firmei, si in punguta un pliculet cu 100 euroi... boieroaica, ce mai... cand madama, infasca punguta si o arunca cu dispret intr-un dulap, de m-am si speriat, asa de rapida a fost! Dispretul era, am inteles mai tarziu, pentru ca i-am dus un amarat de parfum, poate ca ea si copilasii ei nu mananca parfum...
Vine randul punctiei, fac punctia ultima pe ziua respectiva la 12,30 se termina procedura si ma trezesc... eu ies imediat pe hol poate primesc vreo veste de oole mele... cand ma uit pe geam peste circa un sfert de ora... madam cu bratul plin de pungute pasea saltaret spre iesirea spitalului...
Ghiciti ce s-a intamplat cu embrionii mei la care madam a aplicat ICSI? Ca i-am vazut apoi la microscop... erau intinsi ca niste placintute de fragmentati, toti 5 la care le-a facut ea ICSI... ca ceilalti fertilizati natural erau perfecti, 10 celule si 8 celule fara fragmentatii...
Ce folos ca madama a ajuns acasa si a vazut c-am omenit-o, a doua zi a fost foarte amabila cu mine si ma tine minte si azi...
Eeeei si am incalecat pe-o sha ... si v-am spus povestea-asa...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+
mihaele spune:
Da Avalon ai dreptate din pacate noi ai romanizam pe toti eu nu am dat niciun forint in plus de ficare data cand am fost iar in schimb ereau multe fete care daeau sute de euro la dr. Asta este nu ne mai mira nimic si dupa ce ai romanizam ne intrebam ce se intmapla doctore?
Puisori dragalasi
Fragutza spune:
Mihaele, mi se face pielea de gaina cand citesc ce povestesti. Cum Dumnezeu e posibil sa dai spaga la o clinica privata unde oricum dai o gramada de bani pt proceduri.
Sustin ce zice Avalon referitor la Kaali Budapesta, este totul super ok.
24+