FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 12
Miramar spune:
Felicitari Alsima!!!! Da poate fi, daca ti s-a pozitivat deja testul de urina (chiar si asa pal) inseamna ca ai valoare mare la HCG. Maine sa te prezinti la sange!
Bravo ma bucur pentru tine. Oricum la ce rezultate ai avut pe parcursul tratamentului eram aproape sigura ca reusesti! Felicitari inca o data!
13+
KLU1973 spune:
alsima, felicitariiiiiiiiii !!!maine o sa vii cu un beta mareeeee, o sa vezi !!!
acum stai cumintica si asteapta pana maine...
dent, glumeam cand am zis de la batranete...da in 1973...cand s-a format placenta am avut o dezlipire si am sangerat prin sapt 13...asta e...
buluna, eu as vrea sa nasc in spatamana 40 iubita, dar daca datorita placentei bebelina mea nu se va mai hrani cum trebuie a zis dr ca facem cezariana de urgenta...asta e problema
liana, ai grija de tine
Klu 27+
m_i_s_s_y spune:
ALSIMA - ma bucur asa de mult pentru tine!!! Doamne ajuta! Te asteptam la odisee cu beta mare mare de tot. Aaa.si...nu topai de fericire, ca zgudui bebeii
pamy, Alrak - tin pumnii stransi si va astept cu vesti bune!
Liana - insanatosire grabnica si asculta de doctori..fii cuminte!
saptamana 27 cu pitica noastra scumpa - MARA
ce mare sunt
Mona40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 FETELOR ajutati-ma si pe mine. Sunt in luna a 3-a mai precis 14 sapt. Cum sa scap de constipatie? Desi la mine e si tranzitul lenes avand probleme cu fierea. Desi am incercat cu activia in fiecare zi nu a dat roade, fructe nu prea imi cere corpul.......asa ca daca puteti sa ma ajutati si pe mine v-as fi recunoscatoare. Va si va multumesc ALI |
Ali, ma scuzi ca ma bag in seama...eu inca nu sunt pe fiv dar ma informez...
Am fff multa experienta din pacate cu constipatia...
Iti recomand o lingurita de miere de albine, dimineata pe stomacul gol , impreuna cu un pahar de apa, nu f rece....
Este si sanatos si placut...
Dupa , eu beau o cafea neagra....
La mine a facut minuni...
Poate nu vei vedea din prima zi, dar in 2-3 zile...se vede..
Altceva f diuretic este supa de varza.....
Pui tot felul de legume care-ti plac + varza taiata, cum iti place...
Eu prajesc si o ceapa mica ...
Si poti consuma si rece...
Sanatate si pofta buna
Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Liana30 spune:
alsima felicitariiiiiiiiii!!!io zic ca esti.
breee ma lasati in pace?mie rau ca asta e..nu am ce face..ascult de medic dar asta e !!!
nu mie rau ca cetesc pe forum ..da?
nu ma mai cocolositi atat ca mi se urca la cap
va pup pe toateee..
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ALRAK spune:
Missy , multumesc pentru gandurile bune, sa ai parte de nastere la termen cu printesa sanatoasa si mancacioasa
Liana30, sa-ti traiasca printesa, fruuuuuuuuumoasa foc.
Sa ai grija de tine, perioada de recuperare este putin mai grea, dar tu esti puternica si esti numai "fier si suflet"- sa citez clasici in viata.
M-a impresionat povestea ta - pe cine oare nu impresioneaza?!?.
Tu esti cea care mi-ai dat incredere ca pana la urma o sa fie bine.
De fiecare data cand citeam pe forum , una alta, iti multumeam in gand si atunci cand scoteai bata, simteam ca o scoti si pentru mine.
Acum pot sa-ti multumesc putin mai direct.
Iti multumesc si iti doresc tot binele din lume.
Doame Ajuta-ne!
KLU1973 spune:
ali76, si eu m-am confruntat tot cam in aceeasi perioada cu constipatia...am folosit supozitoare CARPICON de la plafar cu miere si propolis si de atunci micul meu dejun se compune din cereale integrale + iaurt + fructe si nu am mai avut nici o problema.
buluna, apropos de doctori...si eu am vrut sa fac copilul cu un barbat...si in mod special cu Z
liana, cand am vazut ca scrisei cautai repede poze cu bubulina ...da' teapa trebuie sa te faci bineee
Klu 27+
TRISTA45 spune:
va rog,imi puteti spune in cat timp ati avut raspuns la mail de la clinica Kaali din Budapesta?
am scris un mail dimineata unde am relatat pe scurt istoria mea
stau ca pe ace in asteptarea raspunsului
UNO