FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 10
ali762000 spune:
Buluna in 5 saptamani se poate intoarce copilul de 100 de ori. Asa ca nu te gandi (cu groaza) ca iti face cezariana.
Te
Cu visele......mai putin
Atelocin unde ai disparut ca nu te-am mai vazut pe forum, esti cam scumpa la vedere.
ALI
KLU1973 spune:
buluna, eu mai am inca o angoasa acum...mi-a zis dr sa procur injectii CELESTONE (pe care nu le gasesc neam) sa le am in caz de nastere prematura pentru maturarea plamanilor bbelinei...am prob cu placenta...e mai imbatranita si are necroze pe alocuri...dehhh varsta Oare placenta lu' Ilieasca ce grad de maturare o fi avut ???
Cu tine nu o sa se intample nimic...stai linistita, asa zicea si miha2004 ca naste pe drum...in masina...ca merge sa stea in chirie sau la hotel la Timisoara...si a nascut bine merci in saptamana 39 fara nici un eveniment nepravazut.
diana, in ceea ce privesc inseminarile eu stiu ceea ce spui...pe mine m-au stimulat in tara pt inseminare dublu si ceva fata de FIV; ca sa iti dau un exemplu pt FIV am facut cel mai mult gonal 150 ui pe cand in tara faceam si cate 300 ui si nu aveam mai mult de 2 foliculi. In ceea ce privesc problemele sotului tau e clar ca nu mai ai de ce sa continui cu inseminarile...in Ungaria au fost succese de FIV cu biopsie testiculara. Mergi acolo si doctorii vor stii exact unde sa va indrume si ceea ce aveti de facut. Bafta multa !!!
Klu 27+
Liana30 spune:
nu ma simt deloc bine..cred ca am luat-o prea la galopam vrut prea repede sa-mi revin si ete ca am clacat..ma bucur insa ca bubulina e bine..cum imi revin poate o sa va raspund ..
vreau doar sa spun ca nu-s perfecta..de dezamagit am dezamagit multa lume..asta e!!!
si numai comentez nimik..fiecare sa inteleaga ce si cum vrea...
va puppp..
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
georgia_c spune:
salutare zane bune
am trecut sa ii arat je bata lianei ... madam , daca ai dezamagit (lucru discutabil) doar o persoana , pe forumul asta , sau poate un picut mai multe .. raportat la cate ai ajutat cred ca esti pe +++++ bineeee de tot ..asa ca stai flexata zana , si scrie-ne ca io vreau sa vaz poze cu micuta voastra ..ce vrei sa naucesc cautand prin tot DC
cred ca e copilaresc sa ne gandim ca dr z e supraom .. ce a patit orice medic supraaglomerat a patit si dr z .. oboseala , aglomeratia , suprasolicitatea si-au spus cuvantul.. uite de-asta io am optata pt dna dr (bine am fost ajutata de o fata draga si dulce , tot de aici de pe forum magduta 10)
asa ca , oricine dezamageste sau nu , e binevenit , pe mine una m-au ajutat enorm multe fete de aici de pe DC , desi nu mi-au vazut nici macar o singura data ochisorii .. si zau ca e lucru nu mare , ci f mare ..de-asta aprind io o lumanare pt sanatatea lor
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
m_i_s_s_y spune:
Olteanco iubita...mai da-ti muica si tie liber din cand in cand ...ca om esti si tu (chiar daca unele dintre noi ar spune ca esti numai fier si suflet)...e gata Liana...asta a fost lupta, pana aici a fost...expira si tu...odihneste-te...traieste momentul...ai invins...acum bucura-te de minunea ta, de viata....hai ca te pup, iar la faza cu dezamagitu....IAU BATA LA TINEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
25+cu bebelina
ce mare sunt
diana23ct spune:
KLU1973 multumesc frumos pt informatii si sarcina usoara. O sa mergem in Ungaria si sa vedem in functie de eco si de analizele mele, de ovarele mele micropolichistice ce imi recomanda dr Zadori. POate o sa facem si o biopsie testiculara, cu toate ca s-a gasit deja cauza pb la sotul meu si la el pb e de glana, FSH-ul este aproape dublu fata de maxima admisa si chestia asta este netratabila, la el in testicule nu exista gigei. Avem si noi deja un an si ceva de alergat prin doctori si spitale, dar daca dr v-a recomanda o sa facem si biopsie.
dent spune:
KLU1973,primul copil l-am nascut la 21 ani prin cezariana. Sarcina avea 35-36 saptamini,motivul, spus babeste (lichidul amniotic se alterase);medical:suferinta fetala.Asa ca urgent cezariana.Cit de batrina eram la nici 21 ani? Am nascut un mit de 2400 kg,piele si os, dar sanatos.Eu nu stiu sa fi primit injectii pt respiratie.Nu te ingrijora pt ca va fi bineeeeee!
Cred ca suntem de aceeasi virsta,1973 ?
ZAPP,pt cind citesti :
Liana30 spune:
bey nu am spus ca fug de-acisau ca m-am suparat...
mie tareee rauuu..tens fff maree,,picioare care plesnesc..dureri de cap cumplite...iar ce e cel mai rau..ca nu pot sa-mi alaptez bubulina ca in starea in care sunt nu e bun laptele...cam asta e..plus multe altele pe care inca nu le-am spus pt ca nu vreau sa sperii pe nimeni..
va puppp
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
pupy76 spune:
Miramar multumim mult pentru informatii, sunt foarte pretioase mai ales pentru noi cele care suntem la inceput de drum cu FIV-ul. Felicitari celor care au reusit sa devina mamici( fie si prin adoptie) toata stima.
Avalon spune:
Liana, eu sper ca-ti bagi mintile in cap si ai grija de tine, nu te mai obosi cu toata lumea, tu si Bubulina ta suntet cele mai importante acum!!! si sper ca esti sub supraveghere medicala! Offff, ai grija de sanatatea ta, te rog io, mergi la medic ca scot o bata mare de tot ! Si lasa forumul acum, astia-s oamenii...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 12+