Pestisori... pestisori... (36)
Raspunsuri - Pagina 12
marami spune:
Buna dimineata, am sosit la o felie de tort eu am venit
Care-i treaba cu torturile?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Buna dimineata, am sosit la o felie de tort eu am venit Care-i treaba cu torturile? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici! mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Pai fetele astea facura torturi, ne amagira ca ne servesc si ioc ...nu dau nika ...ce sa facem cu ele....acum e drept au copii, familii de unde sa mai dea ....dar macar asa virtual , ca uite Cryna mereu da ceva bun !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Alooooooooooooo...................unde ati fugit toate ? Vorbesc singura
Adunarea ca altfel scot biciul !
Dany
crig72 spune:
Dany pentru mine iti trebuie vreo 10 bice
noi am avut azi activitati extra cu mariuca si abia am ajuns acasa.acum pap o inghetata si ma odihnesc.mai rasfoiesc Dc-ul ca n-am mai facut-o de mult.sper ca sunteti bine toate
pupici si weekend placut!
daniela_daneza spune:
Mami de Mariuca , tu scapi de biciuri doar daca mai pui niste poze cu nor*mea cea frumoasa !
Pupici si wk-end plakut!
Dany
Tethys spune:
Cu un pic de intarziere ... va invit la ceaiul de la ora cinci... poate se inmultesc degetelele pe tastatura ... enjoy ...
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
elyanne spune:
Pai tortu... nu facui poze la el
Mai este neste tort si pt. voi... n-am mancat tot...
Azi am fost plecati in lume, la o matusa... si acum ne-am returnat...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
babylina spune:
neatza! remember me?
In sfarsit am reusit sa ma loghez. Ma chinui de cateva ore. Nu stiu ce avu dc-ul.
daniela_daneza spune:
Neatza!
Babylina, sa stii ca ieri chiar ma gandeam la tine, am vazut un subiect deschis de tine si ma intrebam ce faci ? Ce face Bogdanel ?
Uitasem, o cafea asa de dimineata
Ely, sa va fie de bien plimbarea ! Nu v-a prins potopul ?
Dany
elyanne spune:
Neataaaa
Babylina evident ca te mai tinem minte
Dany ne-a prins in masina, la retur... a fost cam urata ziua de ieri, dar am stat si pe afara... era pacat sa stam numai in casa... ca ei stau la curte...