*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 18
Ramo2007 spune:
Am venit de vreo 40 de minute de afara si Sara a adormit.Ieri va spuneam ca s-a intors de pe burta pe spate...si astazi am lasat-o in patutul ei pe spate si dupa ceva timp chitaia...cand m-am dus era pe burtica si nu putea sa se mai dea inapoi.De atunci face asa incontinuuuu...
De bagat piciruse in gura ...e la ordinea zilei de saptamana trecuta, f delicioase.
Ma duc sa pasez legumele pt supita ca sigur urla de foame cand se trezeste.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cameliam A, si inca ceva mai vroiam sa zic de cateva zile si am tot uitat: la 6 luni de la nastere se recomanda un test Papanicolau, sa nu neglijati .Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |

Multumim frumos!
Bine ca ai adus in discutie, m-ai facut sa-mi pun reminder sa sun pentru o programare la ginecoloaga. Sper ca nu mai este nimeni asa "boema" ca mine, nu m-a vazut nici un doctor de la nastere incoace. De fapt nici nu am nascut cu doctor iar la externare decat am predat cardul de la camera de la hotel. Nici macar o asistenta nu m-a consultat dupa nastere, nu control, nu teste de sange, nimic, nimic.
Si mai vreau sa spun ceva legat de partea tehnica. Acum ca tot am dat si eu un reply la mesaj.
Pentru ca in general avem timpul de forum destul de limitat este de preferat sa nu dam reply la reply la reply pentru ca se incarca foarte mult subiectul si automat se deschide mai greu pagina fiind codul HTML mai lung.
Daca e musai sa fie citat un paragraf din postarea cuiva se poate selecta din mesajul respectiv numai paragraful la care vreti sa raspundeti.
Eu m-am lovit de problema aceasta in ultima vreme si e si mai greu ca subiectele nu mai merg vizualizate cu optiunea "Versiune pentru imprimanta" iar daca vreau sa gasesc un mesaj mai vechi pentru a actualiza de exemplu un tabel de pe prima pagina, trebuie sa rasfoiesc subiectul pagina cu pagina.
In nici un caz nu sugerez sa facem conspecte lungi sau sa scriem mai putin ci sa nu exageram cu citatele.
Multumesc!
.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui criss703 Mamiseli e buna concurenta , desi tre sa recunoastem ca nu stam inca in fundulet si nici nu vorbim nimic Mirunica - albastrica ( are inca ochii albastrii ? parca asa erau )Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Inca sunt albastri albastri. Paula e mai mica decat Miruna, aveti timp sa ne prindeti din urma. Imi zicea mama mea ca o luna diferenta la bebelusi inseamna enorm si nu o credeam dar m-am convins ca ei pot face progrese incredibile in doar cateva zile.

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Eu am carucior asemanator cu asta din link http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-wallstreet-1173.html dar cred ca e o versiune mai veche, cam de pe la inceputul lui 2008. Strans nu incape in portbagaj la Matiz dar incape pe scaunul din fata. Incape in lift cu ceva chin si este destul de greu de carat. Dar merge super usor cand e impins, nu zgaltaie copilul chiar asa de tare cand treci peste gropi si copertina se da si in fata sa apere de vant sau soare puternic. Mai peste o luna-doua voi trece la un carucior gen Inglesina de care se amintea intr-un mesaj anterior (scuze am uitat cine a scris)
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
criss703 spune:
Yeee am reusit sa bagam si noi piciorusul in guritaaa
http://family.webshots.com/photo/2860459830104281140ydTous
Intrebare : bebeii vostri transpira rau la cap ? noaptea mai ales sau in carucior ?
Am mai gasit-o intr-o zi cu buza de jos albastra cu punctulete rosii , m-am speriat ca nu stiam ce are
,daaar pe urma am vazut ca a descoperit ca-si poate suge buzita si vai ce ne mai distram noi facand asa ..iar eu ma gandeam ca are vre-o boala 
ps.votat Monicus ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
monicus spune:
Am vazut pozici super faine...sa va traiasca printesa... ma uitam atenta la micutza si nu imi dau seama cu cine seamana mai mult.. cu mami sau cu tati?? Greu imi dau seama.. dar cred ca , cu mami cel mai mult... Sa va traiasca scumpetea.
| citat din mesajul lui anca_27 Am va Am pus pozici noi si filmuletz cu `inceput de dive` ![]() www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
BraveGirl spune:
Lorellay, nu am messenger
...am laptop Mac si nu stiu sa instalez yahoo.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Miky-ea spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Miky, yupiiii, creste fata mamii dulce, si Sara e inca in cercetare. |

Anca,cresc printesele atat de repede...
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Olivia26 spune:

Anca, inca traiesc...pt moment
Cand o sa incepeti dive, o sa-i poti da sa bea supa ramasa de la fiertul legumelor, eu asa ii mai dau grasului (pont de la Anes
) E o dulce Sara, si eu ii mai dau asa cate o felie de mar si se stramba ca nu-i place
Sarei pare sa-i placa![]()
Mikysor, bune bune piciorusele grasune
, pofta buna, Alexia
Ooo, Paula, pofta buna si tie, parca s-a inteles cu rivala Alexia![]()
Criss, si grasu' transpira, mai ales cand suge ca sta cu capusorul pe mana mea. Am vazut pozele, frumoaseeeeee mai sunteti amandoua.

Mamiseli, felicitari pt progresele Mirunicai
Ramo, felicitari pt rostogol
Mirthaaa, cat e de dulceeeee Eva
si ce frumos va jucati voi doua
Camelia, stati super, 74 cm
... i-a intrecut si pe baieti la inaltime, bravo, chiar ca manechin, mai ales la cat e de frumoasa
! Pupam bulanasul intepat
Eu am facut Papanicolau la 6 sapt de la nastere, la anul de-acum![]()
Oti, si mie imi place faza asta, sunt foarte pro familie la compania sotului asa ca peste tot mergem in gashca
Si in Finlanda tot de asta mergem, trimis de companie, ne platim totusi noi avionul pt mine si grasul si o mica diferenta la hotel.
Dandu
, ce bine ca nu te mai dor ovarele. Sper sa scap si eu.
Ce-ti mai fac ochiosii scumpi? Pupam pe domnisoara Carliont, zisa si Safira![]()
Corina, ce dragut ca ati sarbatorit cu copii si tortulet, o adevarata petrecere pt Arianna![]()
Cherie, ma bucur ca mai intri pe la noi. Pupam mamica si puiul scump
Leeloo, da' stiu ca Damian nu se incurca cu pustoaice
Tare 
Eli, mamica scumpa, Dimitrie cred ca e cel mai marut dintre toti, bravo mami, a meritat chinul tau cu mulsul. Multa durere ai mai indurat, esti o mamica incredibil de puternica, trebuie sa fii tare pt Dimitrie desi numai tu stii ce e in sufletul tau

Ami, ce mai fac frumosii tai? Nu stiu daca ti-am spus dar v-am admirat in poze, sunteti asa o familie frumoasa si reusita si emanati iubire, echilibru si liniste
Ginye, pupam puiul cumintel
. Ce vecini ai
Lorellay, noua ne prieste Sudocrem, nu a facut niciodata iritatie, dar e pe baza de oxid de zinc asa ca poti incerca cu oricare alta crema pe baza de oxid de zinc nu neparat Sudocrem.
Simona, n-am reusit sa-ti spun sarcina usoara, esti o curajoasa! Cum te simti?
Mav, cum merge 
Alra, Laura, cum se mai simt fetele?
La multi ani puilor nascuti intr-o zi de 19.
O zi linistita la toata cozonacimea.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
julia16 spune:
Anca, Criss sunteti superbe si voi si fetele.
Mamiseli, ce ceai ii dai Mirunei?
Lorellay, ma bucur ca sunt sperante mari sa se rezolve prin fizioterapie. 
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU