*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Corina...imi dai un id de mess?al meu e sorana_ssd...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Am pus pozici noi si filmuletz cu `inceput de dive`

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neata la cozonacei si mamici!
Otilia multumesc de intrebare, suntem pe aici si eu si Miruna, Miruna maraita rau, cred ca ii da un dinte ca roade tot ce prinde, face febra un picutz (cam o ora apoi o lasa), plange din senin neprovocata. In rest pe afara la plimbare, somn, mancare si o luam de la capat
Cum merge dive la noi? Merge tare bine. Mananca in jur de 150 ml la fiecare masa, cu variatii binenteles, pana sa inceapa maraiala manca 200 ml de piure, acum vad ca are mai putina pofta de mancare. Dimineata avem piure de fructe: mar cu portocala sau cu banana sau cu para sau toate la un loc, depinde cat de multe am prin frigider. Am incercat sa pun si cate o lingura de cereale dar refuza total. Am aruncat punga de cereale sa nu ma mai tenteze ca fata mea nu vrea si pace. La pranz avem tot piure de legume in care pun: ceapa (una intreaga nu o foaie si o si las acolo), morcov (o bucatica mica), albitura, telina, cartof, dovlecel. Mai pun la cate o masa loboda, stevie (o frunza doua)si patrunjel sau leustean verde, neoparite. Am incercat si galbenusul de ou, nu are nimic de la el, am ajuns la jumatate de galbenus, dau de 2 ori pe saptamana (inca nu-s lamurita de cate ori se4 da). Carnea am introdus-o de ieri, am pasat la ea la de mi-au iesit ochii, se facuse numai ate. Am dat la blender 10 minute pana a iesit pasta. Cele doua mese sunt complete, fara lapte. In general mananca pana se satura si nu mai vrea lapte. Cam la jumatate de ora de masa bea ceai sau apa. In zilele calduroase bea si 120 ml de lichid odata. Nu se opreste pana nu termina biberonul.

Ca vorbeati de stat in fund, Miruna sta in fund nesustinuta si 20 de minute apoi oboseste si cate in lateral. Din fund pe burta nu se mai duce. Daca e rezemata, se ridica singurica in fund si sta batoasa. Mai rau e ca a inceput sa planga si sa se incordeze ca vrea in picioare. Daca sta in fundulet si o trag usurel de manute, se ridica direct in picioare dar acolo nu rezista mult, ii cedeaza genunchii. Eu, in schimb, imi faceam griji ca nu zicea nici o silaba, nimic. Tipa, chiuia, radea da sa zica si ea un ga ga ceva, nimic. Pana acum 3 zile cand in plans a zis ama apoi a iesit mama si zice de atunci intr-una. Mai zice baba si caca
Cam atat despre noi, azi facem vaccinul de 6 luni, sper sa fie fara reactii.

Pupam dulce toti cozonaceii, in special pe "Thomasino"si pe Andrei din Canada. Vad ca fata asta a mea a ales feti frumosi numai de departe. Paula fa-ne concurenta daca poti

Sa nu uit masuratorile: 57.5 kg, 77 talie, 95 sold, 56 pulpa. Am stagnat cu succes, rusine sa-mi fie!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Am pierdut 2 mesaje aseara , unul pe la ora 01 , asa ca multumim frumos acum pentru urarile de ieri de 6 luni Oceanborn si Thomas cel vitezoman , Olivia si bulanase de David c4e agata deja gagici la piscina (f. faine pozele si voi toti aratati bine si imi place ca sunteti mereu plecati pe undeva ) , Cherieactiv si al ei Ale (cand ne mai puneti poze ca sunteti taaare scumpi la vedere ) , Mirtha si frumusica ei papacioasa de Eva (mi-au placut filmuletele tare mult ), Gynie si cumintelul Stefanut (ca asa zice mami mai nou ) , Miky_ea si Alexia cea dulcica (zici ca nu prea iti mai place Bucurestiul ) , Isaelena care si ea e mai scumpa la vedere in ultimul timp ...si pentru toti cozonaceii si mamicile lor , am pus si ceva pozici de la iarba verde si de la 6 luni http://family.webshots.com/photo/2583993110104281140CbujBH
Ieri la 6 luni de la nastere am reinceput aerobicul , nu am mai asteptat nici o zi in plus , asa cum mi-a zis dr. : miscare aerobica dupa 6 luni ...vai ce febra musculara am inceput deja sa am dupa 14 luni pauza
Va pup , mai am de citit

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Anca, eu asta incerc acum sa o invat sa bea apa din ceva. Ieri i-am dat canuta si dupa mai multe incercari de abia a supt si ea de 2 ori si mai rau a fost ca si-a adus aminte ca la tata se suge nu la cana si nu m-am inteles cu ea pana nu a supt unde vrea amabatul ei. Azi de dimineata iar i-am dat cana la jucat. Perseveram. Ii dau ce apa plata bem noi, de obicei Bucovina.

Avem insa o mica problema, Ana a fost mare fan canuta si acum ca a vazut la sora mai mica imediat a confiscat-o, numai ce o sterilizasem . Si cu biberonul la fel, se prosteste si ea. Sper sa se plicitiseasca repede de sportul asta.

M-am uitat la poze cu albastrica. Vad ca o tii pe sold in sling. Pana acum i-am dat Elisei mar si morcov sa dea cu limbuta. Betisorul de morcov nu-i prea place. Ramanem noi doua la coada cu diversificarea .
Olivia, ce fain la team event. Interesante cele unde poti merge cu familia.
Mirtha, ce frumos face din nascuc, Mary Popins . Si deja ai obisnuit-o cu ceapa, in curand prazul, nu ?
E o grasunica Eva, a intrecut-o pe Ana la aceeasi varsta .
Azi i-am facut si eu dus de dimineata si unul mai pe seara facem sigur. Cum e lipicioasa si suntem pe acasa o bag imediat in chiuveta sau sub dus. De cand sta in fundulet incada e foarte foarte simplu, in 5 minute nu avem ce face, pe cand la baita ne intindem si o ora.
Miky-ea, si a mea si le-a descoperit si cred ca e cam imposibil sa nu stea cu ele in gurita acumca e cald si sunt mai mult dezbracati.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetele,

Porumbita, Cameliam eu am carucior Inglesina Trip. L-am luat cu 400 RON de la Baby expo in iarna. E super. E f usor de carat, se strange umbrela. Nu ocupa loc mult in masina, are husa deploaie etc. Sapt asta e Baby expo in Bucuresti, iar in jur de 1 iun in Cluj. Puteti sa va uitati pe babyexpo.ro. La targ au preturi mai mici decat la magazin. Caruciorul puteti sa-l vedeti aici: http://www.inglesina.ro/prestashop/product.php?id_product=17.

Olivia, am vazut pozele. Sunteti niste frumosi.

Malinas, merci de raspuns

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Tocmai ne-am intors de la vaccinul de 6 luni. Alexandra a fost cumintica foc, a plans putin de tot chiar la intepatura, dupa care le-a ras la tanti dr. si la asistenta. Are 7700g si 74cm. Buna de modeling .
Acuma-i cu un paracetamol in fund, preventiv ca asa a zis tanti dr. Si cica sa nu-i fac baita azi, asta nu-mi convine, mai vedem pana diseara.

Luna viitoare facem Prevenarul, l-am comandat deja.

Vad ca voi v-ati pus pe aerobice... ar trebui sa-mi misc fundul si eu la o sala ceva, mai ales ca am una la 50m de casa, da' lenea-i maaaare.

A, si inca ceva mai vroiam sa zic de cateva zile si am tot uitat: la 6 luni de la nastere se recomanda un test Papanicolau, sa nu neglijati .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Eu draga mamicaanca_27 ii dau ceai pentru deshidratare. Nu ii dau apa. Eu cred ca cel mai bine este ceaiul mai bun decat apa. Nu vreau sa ii dau apa pana la 8-9 luni. Ceaiul est emai bun din toate punctele. Asta este parerea mea.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetele care inca alaptati exclusiv, dati si apa bebeilor pe caldurile astea? Stiu ca sanul ajunge si de sete, dar mi se pare ca Sara pe caldura cere si mai putin, si mi-e frica de deshidratare. Si daca da, de care?
Mersic.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bravo.... pai... ce credeai mamico ca vei scapa s anu bag si eu ca ceilalti bebelusi piciorusele in guritza? Hahaha. Va pupam dulce, dulce.

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Azi si-a bagat si Alexia piciorusul in gurita ...pana acum doar cerceta...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mamiseli e buna concurenta , desi tre sa recunoastem ca nu stam inca in fundulet si nici nu vorbim nimic ...da nu ne lasam . Mirunica - albastrica ( are inca ochii albastrii ? parca asa erau )

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput