*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Criss si Sara transpira mai ales pe caput cand e in scoica sau in carut....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Olivia: Zici ca-mi tii companie la frig? Na, in we asta am avut 8 grade si vant, iar ieri au fost chiar 10 (noroc ca a fost soare si la soare era mai ok) si tot cu vant. Cica azi vor fi 19, dar acum sunt 12 si tot asa, bate un vaaant.....Pupam grasul! Vreau si eu soare si mare si calduraaaaaa!!!! Cu ce crema de plaja dati fortzosul?

Anca: Si noi inca papam doar de la san, dar nu e clad inca....O sa-i dau apa cand vin caldurile (pana atunci facem si noi 6 luni).

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am mai intrebat si ieri, puiutii vostrii care papa piure de fructe si supita cat laptic mai papa in 24 de ore?
Sara a papat dimineata la 7, 100 ml, la 17, 80 ml si mai urmeaza cerealele la 21...sa vedem cat.Mi se pare foarte putin.Ieri, toata ziua a papat 370 ml laptic, inclusiv cele de seara cu cereale.

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ramo sa stii ca se poate si mai rau...Lari papa cam 200 maxim 300 ml lapte/zi!
Noi asteptam sa primim premergatorul in 2-3 sapt. Pitica da semne ca ar vrea sa plece la plimbare!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La 6: 130-200ml, depinde daca adoarme sau nu inapoi in timp ce mananca
La 10: 50-80ml, completare la pireul de fructe
La 14: 50-80ml, completare la pireul de legume
La 18: 50-80ml, completare la iaurtul cu mar copt
La 22: 200-220 ml
Deci vreo 500-650ml lapte.

Mie mi se pare ca Alexandra mananca prea mult lapte . In sensul ca m-as bucura sa pape mai bine la mesele diversificate (max 100ml piure baga) si sa nu mai aibe nevoie de lapte dupa ele.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, am mai intrebat si ieri, puiutii vostrii care papa piure de fructe si supita cat laptic mai papa in 24 de ore?
Sara a papat dimineata la 7, 100 ml, la 17, 80 ml si mai urmeaza cerealele la 21...sa vedem cat.Mi se pare foarte putin.Ieri, toata ziua a papat 370 ml laptic, inclusiv cele de seara cu cereale.

02.12.2008

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Eu sunt derutata in ceea ce priveste canitele cu cioc.

Aveam biberon cu adaptor de baut din silicon si ma plangeam ca tot trebuie sa suga din el ca sa iasa ceva, deci cum adica sa invete sa bea daca trebuie sa suga? Asa e tot aia cu un biberon cu gauri mai mari.

Asa c-am comandat canita cu adaptor de plastic tare.
Pai e tot aia!! Tot trebuie sa suga din ea ca sa iasa ceva!

Ambele sunt de la Nuk, daca are vreo importanta.

Nu pricep, ma gandeam ca din canitele astea curge normal, doar ca au ciocul asta ca sa nu le curga lichidul pe langa gurita. Habar n-are ce sa faca cu ea, rontaie ciocul cu entuziasm si nu bea nici macar 1ml.

Imi scapa mie ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

intru scurt ca plec spre casa.

nicole e inca mucioasa, are muci vascosi si se inneaca cu ei in tuse si nu ii poate elimina. e un pic mai bine cu aerosoli insa nu complet. nu are febra deci mai aman dr pt moment, mai ales ca fuseram vineri.

dupa 6 luni au nevoie de lichid suplimentar, chiar si cei alaptati, unii zic ca si pana in 6 luni daca e foarte cald afara. apa e cea mai indicata. eu i-am pus laurei si un pic de suc de fructe in bib cand era mica (un pic de suc cu multa apa) dar nu e necesar, mai ales ca asa cica se obisnuiesc cu gustul dulce. apa plata e foarte sanatoasa pentru toata lumea, si noi si bebei.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim de raspunsuri fetele deci si ai vostri transpira in special caputul , scria cineva ca ar putea fi semn de rahitism si de asta eram nelamurita .
Julia
Anca vazut poze cu fete frumusele , mamica ai slabit mult ,ce mi-a placut impresia ei despre morcov
Am admirat si cele 2 plimbarete de sub castani Monicus si Darling (cum v-ati adaptat? )
Ramo eu nu stiu cat laptic bea Paula zilnic decat seara 200 ml in care pun si 3 masuri de cereale , in rest la 8 o alaptez , la 11 dupa fructele date pe razatoare si amestecate cu cereale o alaptez iar (mai putin) la 2-3 dupa supa-piure de legume o alaptez iar putin iar la 19-20 inainte de biberonul cu lapte praf iar o alaptez .In concluzie suge/mananca destul de mult decat ca nu stiu unde pune !!! ...o suspectez ca-si face provizii in patut

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

dandusa, bertha, julia, mamiseli multumesc de raspunsuri referitor la carucioare.

sambata dau o fuga la miniblu sa ma orientez si dupa aia in 5-6 iunie intr-adevar e baby expo la Cluj (multu de info, julia ).

Mergi la inceput

eu ziceam de rahitism... da' in ideea in care transpira la cap cand nu e f. cald si nu sunt cu capul pe materiale sintetice cum sunt cele din carut/scoica.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Multumim de raspunsuri fetele deci si ai vostri transpira in special caputul , scria cineva ca ar putea fi semn de rahitism si de asta eram nelamurita .

Mergi la inceput