*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 20
Andy08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Pupam dulce toti cozonaceii, in special pe "Thomasino" Sa nu uit masuratorile: 57.5 kg, 77 talie, 95 sold, 56 pulpa. Am stagnat cu succes, rusine sa-mi fie! Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Maaai, dar ce avansate sunteti la papa....De cat timp ati inceput dive? Pupam si noi falcutze de Mirunica. Si daca trebuie sa o impartim cu italianul.....asta este Mirunica |
Andy, mami de
Andrei
loren@ spune:
Daca tot vorbim de masuratori..bag si eu un 57 de kg...Mare victorie!
Intrebare: e vreun bb in premergator deja???
Am uitat..nu avem niciun dinte, dar sunt pe vine cred!![]()
Mamiseli vazut bebelaca..e frumoasa de pica!
Bianca Andreea si Larisa Elena
Andy08 spune:
Pupam si pe Eva si pe Stefanutz ca i-am vazut si-s tare frumosi!!
Criss: Are niste falcutze si Paula ta...rumene si frumoase. cat mai cantareste? Ia mai bine in greutate de cand ati inceput dive?
Andy, mami de
Andrei
Andy08 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav [Pana acum i-am dat Elisei mar si morcov sa dea cu limbuta. Betisorul de morcov nu-i prea place. Ramanem noi doua la coada cu diversificarea [Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Si cu mine 3.
Andy, mami de
Andrei
mamiseli_11 spune:
Julia ii fac Mirunei ceai de la Fares pt colici: Babycalm dar nu un plic la 100 ml de apa ci la 300 ml de apa. Sau pun in oala 3-4 cani normale de apa si infuzez un plic de ceai babycalm si unul de musetel ca noi avem probleme cu constipatia de cand cu dive. Ideea mea a fost nu sa ii dau ceai de tratament ci de hidratare si l-am diluat foarte mult. Bea si apa cam la fel de bine ca si ceaiul.
Apropos de apa la bebei, eu nu cred ca e o idee buna sa dam orice fel de apa plata la micuti pt ca are minerale chiar daca e plata. Eu am optat pt apa de masa imbuteliata ce se extrage de la mare adancime, e controlata microbiologic dar nu are minerale ca cea plata.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
loren@ spune:
Eu am gasit ceai granulat pentru bebei de la Milupa si Humana..unul e de musetel si altul de colici..e bestial ca il fac repede cu apa la temp. camerei, instant. Dar Lari oricum prefera apa!
Bianca Andreea si Larisa Elena
mamiseli_11 spune:
Mai vroiam sa va spun, cine vrea mancarica pt mai multe zile la bebei si nu agreeaza congelatul, incercati sterilizarea. Eu fac piure de legume mai mult, cam 800 de gr care imi incap perfect in 2 borcanele cu capac. Dintr-un borcan mananca Miruna mea 2 zile. Fac piureul cat e fierbinte, il torn in borcanele curate si uscate, pun capacul si strang bine. Apoi e la latitudinea fiecaruia. SAu se tin borcanele infasurate intr-o paturica cateva ore pana se racesc perfect, sau se pun intr-o oala cu apa si se mai fierb putin sau se pun in tava de cuptor cu putina apa si se mai dau la cuptor un pic. Ideea e ca se sterilizeaza mancarica si se poate tine la frigider mai mult de 2 zile. Sigur, cu borcanul nedesfacut.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Mirtha spune:
Salutare mamici ! 
Multumesc pentru aprecierile la adresa Piticotatei si imi cer scuze ca am cam disparut ca magarul in ceata.![]()
![]()
![]()
Abia acum am venit de la medic , am infectie cu un stafilococ Proteus la ambele urechi.
De ieri nu ma simteam in apele mele dar spre noapte si mai ales azi in jurul oei 11,30 a fost cumplit.
Am timpanele fisurate la ambele urechi din cauza faptului ca m-am scormonit incisiv cu betisoarele iar la urechea dreapta infectia este purulenta. Ce sa mai , o frumusete !
Acum sotul e plecat la farmacie pt. reteta. Bineinteles ca antibioticul care este indicat in cazul respectivului stafilococ nu poate fi admnistrat in timplul alaptarii - ceva din categoria cefalosporine ...Deja nu mai stiu ce am auzit ca am tapoane in ambele urechi. Si voi lua Amoxilicilina suspensie care se excreta ff. putin in laptele matern dar care se pare ca e cam ineficient in combaterea stafilococului cu pricina.
Oricum doca m-a asigurat ca daca urmez tratamantul prescris(niste picaturi care nu mai stiu cum se cheama ceva cu G , girasol , girasel
, paracetamol simplu, rivanol) chiar si fara antibiotic exista sanse mari sa se repare totul.
Sper sa reusesc sa imi cobor temepratura sub 38 ca altfel nu pot sa dorm.
Vineri avem iara programare pt. curatarea uechii drepte de infectia purulenta. Ce sa mai : delir , nu alta ! 
Opinia ei a fost ca stafilococul fie l-am luat de la betisoare care nu sunt sterile si le-am folosit anapoda, fie din spital si a activat acum pe fondul imunitatii scazute. Eu tot simteam de ceva timp mincarimi in urechi...si vb. ceea m-am scarpinat ....de mi-a ajuns.
Eva a avut astazi cel mai haotic program de masa de cind am inceput dive. A fost totul o aiureala. Doar apa a baut in nestire.
Va pup dulce .
Sa aveti o seara cit mai placuta ! 
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui loren@ Daca tot vorbim de masuratori..bag si eu un 57 de kg...Mare victorie! ![]() Intrebare: e vreun bb in premergator deja??? Am uitat..nu avem niciun dinte, dar sunt pe vine cred! Mamiseli vazut bebelaca..e frumoasa de pica! ![]() Bianca Andreea si Larisa Elena |

Azi am intrebat dr de cand pot sa o pun in premergator si mi-a zis sa ma cumintesc pana la 9 luni ca nu e timpul inca. Vezi ce-ti zice si tie si spune-ne si noua. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
Andy08 spune:
Eli: Ti-am simtit durerea...Sa fii tare pt. bebe balacila ala frumos! 
Simona; Cand ati inceput dive? Cum merge? Ai inceput lucrul? Ti-ai intrerupt concediul de maternitate?
Oceanborn: Cum e cu refluxul de cand papa Thomas pireuri?
Andy, mami de
Andrei