*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Andy pupici multi. Diversificarea am inceput-o de o luna si de ieri suntem si la carnita. Ou am incercat cu 3 zile mai devreme. Merge bine pt ca mananca Miruna. In prima saptamana am crezut ca nu va manca in veci. Plngea, strangea buzele si nu vroia sa primeasca mancarea sau o scuipa pe toata cu succes. Apoi s-a invatat cu gustul si sa deschida gurita si totul a devenit foarte usor. Si ea se murdareste cand mananca, la inceput nu stiam sa ii las mancarea din lingurita mai in spate si o dadea toata afara cu limbuta, mai pune mana direct in castron, sufla in lingurita in joaca si ne face pe amandoua din cap pana in picioare dar sunt trecatoare iar cand ii e foame, nu ne mai jucam. Sunt sigura ca si la voi va merge bine. E intr-un fel ca la alaptat, pana te inveti si ii inveti si lui noile reactii. Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca. Va pup

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Mirtha sanatate multa. Mi-ai dat de gandit cu urechea si pe mine ma supara cea dreapta din cand in cand. Care au fost simptomele?

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Ramo nu stiu cat lapte bea Miruna peste zi. Ea suge dimineata(intre 6-8), la 11, la 3-4, la 7 si neaparat dupa baie, in jur de 8.30. Cateodata suge si dupa piureul de legume, o mai apuca dor de titti desi cred ca e satula sau ii e sete pe moment. Comparand cu cat manca pana la dive, cred ca a sarit cam 2-3 alaptari in 24 de ore in conditiile in care ziua manca la 2 ore ceas. Insista cu apa sau ceaiul mai ales in zilele calduroase daca nu esti multumita cat lapte bea.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Care sunt masurile de prim ajutor in caz de alergie alimentara sau chiar, Doamne fereste, soc anafilactic la bebei??

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Na Otilia ca intrebai de ce nu mai scriu si acum nu stiu sa ma mai opresc! Famila doarme si eu bantui pe forum.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mamiselli initial era o micarime fosrte supratoare si insistenta si...aprope imposibila de ezistat.
Din urechea dreapta curgea uneori un soi de lichi , dar eraputin si nu avea niciun colorit.

Apoi am inceput sa am intepaturi din ce in ce mai intense in ureche , chiar pe canal pina in interior. De la dureri ascutite la congestionarea canalului , a urechii atit in interior cit si in exterior si cu ceva ganglioni in spatele lobului.

Apoi temperatura cu frisoane si apoi la tanti orelist !

Oricum daca ai mancrimi insistente in ureche eu iti sugerezi mai bine sa iti faci un control si sa nu folosesti betigase ! La mine asa a debutat. Si am ignorat o buna perioada de timp micarimile. Anjunsesem sa cred ca de fapt am dobindit un nou tic ca reactie la stresul aferent nasterii , dive etc. Si de fapt era o infectie in toata regula.

Partea buna este ca tratamentul nu este foarte agresiv si daca te tii e el se pare ca nu lasa infectia sa provoace alte stricaciuni.

Sanatate !

PS. GARASONE se numesc picaturile.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mirtha sanatate multa. Mi-ai dat de gandit cu urechea si pe mine ma supara cea dreapta din cand in cand. Care au fost simptomele?

Pozele mele

Mirunica

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu stiu. Dar daca tot ai ridicat problema la fileu ma informez.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Care sunt masurile de prim ajutor in caz de alergie alimentara sau chiar, Doamne fereste, soc anafilactic la bebei??

Pozele mele

Mirunica

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Olivia: Zici ca-mi tii companie la frig? Na, in we asta am avut 8 grade si vant, iar ieri au fost chiar 10 (noroc ca a fost soare si la soare era mai ok) si tot cu vant. Cica azi vor fi 19, dar acum sunt 12 si tot asa, bate un vaaant.....Pupam grasul! Vreau si eu soare si mare si calduraaaaaa!!!! Cu ce crema de plaja dati fortzosul?

Andy, mami de Andrei

Brrr...da da m-am gandit sa fiu solidara cu voi Crema de plaja avem Dr Fischer pt bebei si Elizabeth Ann (spray) dar nu prea l-am dat ca-l feresc de soare cat pot. De ex in poze, acolo unde l-am lasat in scutec, era in jur de 7 seara Si noi pupam dulce Andreiutul frumoooos foc Fug ca-i facem baita.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cameliam merci de completare , nu mai retinusem toata ideea
Andy tot slabuta e desi nu pare chiar de 5,5 kg dar asta e , cu ocazia inceperii diversificarii a luat mai mult cate 500 gr/luna ea in general luand cam 300-450 gr. , in rest doarme bine , e vesela , se rostogoleste da mult din picioare si mai nou molfane picioruse .Al tau piticot cum mai e , i-a mai trecut alergia ?

ps.Andy unde vad si eu poze cu Andreiul tau ca-l pupa lumea pe aici de numa

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Uff, ce bine e cu fetele adormite, stau si eu linistita si savurez un pahar cu vin rosu
Mirtha, imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate. Sper sa dea rezultate tratamentul si sa treaca infectia. Iti doresc o noapte linistita si fara febra
Criss, am vazut poze cu voi, Paula e atat de dulce si de finuta, iar tu radiezi efectiv
Olivia, multumim, Caterina e bine, au trecut bubele si totul a revenit la normal. Tare l-am mai admirat si eu pe David
Anca, woow ce bine arati Iar Sara are niste ochi, eate tare frumoasa!!

Mergi la inceput