*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna!

bbii vostri sunt mai marisori asa ca ma gandesc ca ati avut timp sa va faceti o idee cu privire la carucioare;

noi avem un carucior no name primit de la niste prieteni, care nu merge prea grozav plus ca e cam lat si e chin sa il bag in lift; in 90% din cazuri am luat pe bbin wrap sau sling insa de 2 sapt ma lupt si cu caruciorul ca sa il obisnuiesc in ideea sa il mai scoata si altcineva afara (sotu sau mama);
insa si sotu si mama spun ca nu pot cu caruciorul actual; si ne-am decis sa luam altul;
insa efeciv nu stiu spre ce sa ma uit;
va rog frumos din experinta voastra ceva sfaturi;
bb face 4 luni sapt viitoare si are deja 7200g si 65 cm si as vrea un carucior nu f greu, care sa intre in lift si sa il pot folosit pana la 2-3 ani (dc o sa vrea asa mult sa stea in el)

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multmim de vot draga mamica.
EU zilele acestea m-am tot intalnit cu Darling pe aleea Castanilor si am facut si cateva poze.
http://family.webshots.com/photo/2498041760103865441bHCZEP

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Ceau fetele
Am citit mult din urma sa vad ce am mai retinut .Lauramiron bine ca nu e ceva mai grav si scapati destul de repede , cu ocazia asta stim si noi daca apar bubite ca nu e neaparat rubeola .. si Paula a tot avut blande mari pe ea si eu ma gandeam la boli ale copilariei .
Arla pentru curajoasa ta mica Laura si sanatate lui Nicole
Monicus votat !
Cherieactiv bine ai mai intrat pe la noi ,zici ca Ale nu prea mananca? parca era destul de grasut nu ? sau la diversificare te referi ?
Nu mai stiu intreba cineva dupa cat timp am introdus carnita , noi dupa 3 saptamani , i-am fiert o aripioara de pui (fara piele) in supita de legume (telina , gulie , pastarnac ,morcov ,cartof , dovlecel , frunza de patrunjel spre sfarsit) , eu pasez cam din toate legumele pe razatoarea de plastic si adaug zeama in care au fiert si am pasat si cativa" soldatei" din aripioara de pui , asa arata supa-crema noastra si ii place tare mult , aa si mai pun si un strop de ulei de masline si un strop de sare .De obicei fac pt. 2 zile supa si o tin in frigider in craticioara cu capac .
Si daca tot e deja miezul noptii va invit la ..avem 6 luni ...Doamne ce repede trece timpul !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

neatza...
votat la infoturism monica bafta!!
eu sunt tare curioasa daca Di a avut rubeola..vreau sa ma duc sa-i fac o testare IgG Si IgM sa vad ce iese...
oricum indiferent ce a fost a facut antibiotic pentru ca medicii astia imediat se arunca pe antibiotice..si mi-a fost frica sa refuz.Am refuzat doar cand i-a aparut eruptia.
A fost groaznic in spital.La fisioterapie a zis sa o interneze cand iese de la pediatrie pentru retardul ca nu sta in fund.AM refuzat.LA chirurgie a vrut sa mi-o bage in gips imediat.Am refuzat.Macar la eco a fost bine.Doamne daca eram mai "necitita" de pe net si de prin carti cred ca stateam mullt timp in spital cu ea..si ieseam in gips amandoua.
Ca sa nu mai spun de conditii: apa la chiuveta NU, toaleta in capatul celalat al culoarului (ma duceam doar noaptea cand eram sigura ca doarme bine Di), gandaci DA, vorbit frumos NU...JALE...mi-a fost tare frica sa nu plecam cu alte boli de pe acolo.
O dr fizioterapeut tare dragutza mi-a zis ca 90% ea imi garanteaza ca rezolva piciorusul talvag prin masaj.M-a incurajat...sper sa fie bine.
Cat despre statul in fundulet..am ajuns acasa din spital si numa in fund o tineam cat era treaza...pana m-am certat urat de tot cu sotul, m-a sunat si mama si m-a luat la rost...si atunci m-am "trezit" ca chinui copilul.
Cu mancarea...o poveste....Di papa cam putin lapte...adica peste noapte si dim la 6-7 papa 120 ml..in rest mai are 3 mese de cate 100ml pe cutiile de nan scrie ca tre sa pape 210ml..da nu vrea si pace.Papa piure de fructe, nu stiu cat gramaj..cam juma de castronel mic (para, mar, banana, caisa din compot si acu vreau sa incerc mango) cu legumele mai greu da le papa (morcov, cartof, dovlecel) carnitza...tre sa ii dau ou si ficatel, ca nu am facut-o inca.
Ce fructe mai dati voi?
Si cate zile nu o scot din casa si nu-i fac baie la rubeola?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, Sara nu prea mai papa laptic, adica papa cate 60, 70, 100 ml la masa.O fi din cauza caldurii?
Dimineata, la 7 a papat 100, la 10 cam 150-200 pepene galben cu branzica si la 13 250-300 piure de legume, iar la 15:30 60 laptic.O sa mai pape o masa de lapte pe la 18 si cereale la culcare.Aseara a papat doar 170 de cereale, masa la care papa in mod obisnuit intre 210 si 250.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am uitat sa va spun ca s-a intors...dar invers, de pe burtica pe spate, e asa haioasa cand ajunge pe spate, se uita mirata la mine

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16
Malinas, lui David i-a trecut? Poti, te rog sa-mi zici de unde i-ai cumparat fasole bio? Eu m-am uitat la Real, dar nu am gasit.

e mult mai bine David, multumesc. Mane sper sa putem face si noi vaccinul de 6 luni. Fasole verde bio am luat din cora, dar am vazut si in carrefour.Scrie Bioland mare pe punga. Gasesti fasole verde, mazare si un amestec din conopida, morcov, fssole verde si mazare. Eu azi am testat pe David amestecul din care am scos mazarea.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am reusit sa pun cateva poze din we aici

Pup.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor ,eu va tot citesc si cred ca o iau razna daca va mai aud vb despre bb-ei care mananca 150-200 gr la o masaCe le faceti dragelor,cum ii pacaliti sa pape asa mult?
Isabelle papa 60 ml lapte cu cereale dimineata,maxim 100gr piure legume la pranz si 50-100 gr piure fructe seara.Intre mese mai rontaie 1-2 biscuitei si papa san inainte de fiecare somnic.E ok ca si greutate(8kg) dar cand va citesc pe voi incep sa ma gandesc serios ca nu mananca suficient si poate avea carente sau cine mai stie ce...
Voi cum pregatiti cerealele?Consistenta este asemanatoare unei budinci sau e mai lichida?In piureul de fructe mai puneti cereale?
Carnita papa in fiecare zi?Bebelusii vostri mai papa noaptea?
Hai ca acum incep sa ma nelinistesc serios cu mancarea asta..poate trebuia sa incep diversificarea mai devreme?
va pup

SIMONA,mami de doua minuni si12+
http://good-times.webshots.com/album/569597676cGJNoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Simona, eu ce sa zic ca a mea papa DOAR 40ml de piure de legume. Atat ...deci tu poti sta linistita. Noi papam si noaptea la 2 ore

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

e normal sa manance putin la inceputul diversificarii. simona, fata ta mananca foarte bine si foarte divers deja. au nevoie de timp sa se invete cu lingurita, primele saptamani de diversificare sunt mai mult de obisnuinta si joaca. e ok.

cherie, da, la fel. momentele cu nicole sunt pe apucate. cand ma duc sa o alaptez o fac un pic sa rada, sau mai mananc cu ea in brate. asa moment cu ea e seara baia + alaptatul. atunci se uita la mine si rade. nicole cauta contactul si privirea. laura nu era asa. laura dadea sa apuce ceva acuma laura si-a facut un sport din a o face pe nicole sa rada. taica-su sta si mai putin cu ea, tot pe apucate caci el se ocupa mult de laura. dar o ia si se joaca cu placere cu ea si maimutei ii place. una peste alta e destul de bagata in seama, dar are si momente cand o lasam singura in tarc sau bouncer.

porumbita, orice carut sport usor, care se pliaza umbrela si se lasa mult pe spate, nu e necesar 180°. aici la moda sunt mclaren. sunt insa f scumpe. eu am koelstra, o firma olandeza. il tin tot timpul in portbagaj. inainte pentru laura, de vreo 2 saptamani si pentru nicole.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput