*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 12
lorellay spune:
neatza...
votat la infoturism monica bafta!!
eu sunt tare curioasa daca Di a avut rubeola..vreau sa ma duc sa-i fac o testare IgG Si IgM sa vad ce iese...
oricum indiferent ce a fost a facut antibiotic pentru ca medicii astia imediat se arunca pe antibiotice..si mi-a fost frica sa refuz.Am refuzat doar cand i-a aparut eruptia.
A fost groaznic in spital.La fisioterapie a zis sa o interneze cand iese de la pediatrie pentru retardul ca nu sta in fund.AM refuzat.LA chirurgie a vrut sa mi-o bage in gips imediat.Am refuzat.Macar la eco a fost bine.Doamne daca eram mai "necitita" de pe net si de prin carti cred ca stateam mullt timp in spital cu ea..si ieseam in gips amandoua.
Ca sa nu mai spun de conditii: apa la chiuveta NU, toaleta in capatul celalat al culoarului (ma duceam doar noaptea cand eram sigura ca doarme bine Di), gandaci DA, vorbit frumos NU...JALE...mi-a fost tare frica sa nu plecam cu alte boli de pe acolo.
O dr fizioterapeut tare dragutza mi-a zis ca 90% ea imi garanteaza ca rezolva piciorusul talvag prin masaj.M-a incurajat...sper sa fie bine.
Cat despre statul in fundulet..am ajuns acasa din spital si numa in fund o tineam cat era treaza...pana m-am certat urat de tot cu sotul, m-a sunat si mama si m-a luat la rost...si atunci m-am "trezit" ca chinui copilul.

Cu mancarea...o poveste....Di papa cam putin lapte...adica peste noapte si dim la 6-7 papa 120 ml..in rest mai are 3 mese de cate 100ml pe cutiile de nan scrie ca tre sa pape 210ml..da nu vrea si pace.Papa piure de fructe, nu stiu cat gramaj..cam juma de castronel mic (para, mar, banana, caisa din compot si acu vreau sa incerc mango) cu legumele mai greu da le papa (morcov, cartof, dovlecel) carnitza...tre sa ii dau ou si ficatel, ca nu am facut-o inca.
Ce fructe mai dati voi?
Si cate zile nu o scot din casa si nu-i fac baie la rubeola?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Neatzaaaaaa! ![]() Bertha si n-a vrut nimeni sa-l ia o saptamana pe Darius?...cred ca e fratele lui "Denis pericol public" . Stii filmul nu?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii |
Stiu filmul, m-am gandit si eu la el de multe ori.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
lauramiron spune:
Si tu Brutus ![]()
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bertha
Sssssttt, si eu cred la fel, secret! Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
lauramiron spune:
Cherie, daaa, fii-mea grasuna, campioana clubului, cel putin la nastere. Acuma s-ar putea sa fie vreo 2 inaintea ei![]()
Babyzapi
, nu stiu daca e precoce fii-mea, dar stiu ca e vanjoasa pentru ca e mare, sincer e tare puternica. Probabil a ajutat mult si faptul ca de la o luna doarme doar pe burta si-i place si-n timpul zilei sa stea foarte mult pe burtica, in felul asta si-a intarit bine musculatura.
Iar cu piscina....da, e un mod de a-ti atrage musafiri muuulti, acuma nu stiu cum s-o iau...asa
sau asa
Oricum, pentru Rebeca este extrordinar, nu se mai da iesita din apa.
Ramo, a mea papa cam 150-170ml de piure, fructe sau legume, dupa care nu-i mai dau lapte ca mi se pare suficient. Adica ii dau pana nu mai vrea, deci pana se satura. Mananca foarte bine Sara
Nu mai stiu cui vroiam sa raspund
Fug sa-mi iau creatza de la gradinita![]()
Mirtha spune:
Ginye sa aveti pofta la micare ! Lasa nu intra in panica. Decit sa nu manince...mai bine vitaverce. Daca respecti dozele e ok.
Corina , Criss la multe luni sanatoase ! 
Iza , Cherie multumim pentru urarile ref. scaun.
Iza eu ii mai dau din ciind in cind si cite un fir de ceapa sau de ustori sa il rontaie. Ca aici : http://good-times.webshots.com/photo/2095750330104281140cgLrsc
Am pus si 2 filmulete cu Eva : unul in care ii face placere sa mirose - tocmai invatase http://good-times.webshots.com/video/3054783080104281140lRLRzC
Si unul in care ne jucam de-a buzzzzhttp://good-times.webshots.com/video/3092722340104281140wrTxMo
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
cherieactiv spune:
stati sa-mi dreg vocea..hmm..mmm..grr..."neata!
LA MUULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!
mirtha...vazut ...si..foarte placut
lorellay....te inteleg foarte bine...cateodata stai sa asculti si sa executi niste sfaturi venite din outside...si cand iti dai seama ca chinui copilu iti vine sa-ti dai palme...numai MAMA isi cunoaste bine propriul copil...referitor la antibiotice...of...erau suficiente niste antitermice...si tu pove ca di nu papa mult...ca la noi...nu ne omoram deloc...trage 5 min si gata, e suuper satul...nu stiu ce cantitate poate suge ca nu folosesc cantarul,l-am facut cadou...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
oceanborn..yaa, traiesc traiesc inca....ok..o sa ma calmez cu dive...inceet inceet...
,felicitocuri pt somnicul lung...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
aaa..lorellay...pai nu e interzis sa scoti fata afara...doar sa fii atenta sa nu-i fie cald, sa nu transpire rau...baita cu amidon e chiar foarte indicat...iti dai seama ce bine se simte dupa o baita parfumata ,dupa toate caldurile si transpiratiile saraca....sau poti face o baita rapida in chiuveta..![]()
cum am facut noi
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
lorellay spune:
cherie in chiuveta naoi suntem mai mereu.Nu mai folosim servetele de pe la 2 luni.La inceput o spalam in camera in ligean...acum de vreo luna o duc la baie in chiuveta.Ea se irita foarte rau si prefer spalata decat stearsa cu servetele.NU mai stiu ce unguent sa folosesc...acum vreau SUDOCREM ...folositi?cum e?
Di nu mai papa san de la sarbatorile de Paste.Suntem pe lapte praf, cereale...si "macarica" de mami!bleah care nu are nici un gust..sau cel putin eu nu as papa.Cateodata mai pun un varf de sare..voi puneti?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lauramiron spune:
Mirtha, placut la nebunie filmuletele
, bebelina delicioasa rau
. Ce papa acolo asa lichid??
Lorellay, am mai spus-o...eu pun un praf de sare cand fierb legumele, mai adaug putin unt, cateodata si putin lapte, trebuie sa iasa ceva cat de cat gustos ca altfel nu-mi place sa-i dau![]()
Nu mai stiu cine intreba ce mai papam la ora 18, cred ca Ramo daca nu ma insel. Eu inca nu i-am introdus iaurtul, asa ca ori papa lapte simplu, ori cereale cu lapte de la cutie, ori fructe cu sau fara cereale (alte fructe decat cele de dimineata)

. Stii filmul nu?