*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am uitat sa intreb :

Foarte putin usturoi in piure la varsta de 6 luni e ok????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna dimineata.

LA MULTE MULTE LUNITE VESELE SI SANATOSI PENTRU:
Arianna Maria de BraveGirl
Paula Sofia de criss703
Mara Ioana de Mnarcisa
Tudor Andrei de aurisca
Matei de andreyutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ginye, voi ce mai faceti? Mai povesteste despre Stefan, cum mai papa, ca de dormit am citit ca sunteti pe drumul cel bun.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Piciul meu mananca muuuuuuuuuuuuuuulllttt! Dar indiferent cat piure de fructe/legume ar manca, daca nu ii dau si cel putin 90 ml de laptic dupa, este egal cu 0. Deci....am un mic haplea. In luna a 6 a luat 700 g in greutate si deja mi se pare ca ia cam mult.
De cateva ziel e numai un tipat..de veselie. A descoperit el un nou sunet si acum tipa de placere pana nu mai are glas. Cel mai mult imi place cand vine si ma ia cu manutele de obraji si ma mangaie. Un ingeras....Pana incepe sa ma ciupeasca cu o forta...Se joaca din ce in ce mai mult singurel. Nu mai vrea in brate asa des. De cateva zile bune se trezeste in jur de 7-7.30, fara treziri noaptea. Ma bucura ca a renuntat la mesele de noapte. Mai rau e de mine ca nu reusesc sa dorm f mult noaptea. m-am invatat sa dorm pe apucate. In fundeata sta numai sprijinit. Daca il las singurel o ia in fata sau intr-o parte.
Ieri am fost la munte. Prima lui iesire la munte. A fost extraordinar.
N-am avut niciun fel de probleme cu el.
Sunt o mamica fericita...

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumim pt urari!!!!
AVEM 6 LUNITE!!!!
Va invitam la party

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

ginye....tataaaaaaaam...e prima data cand il vad pe stefanut dupa operatie....bre da este un frumos,are si niste ochi bestiali cu gene lungi, daca am vazut bine......te admir mult, u know...ca pe eli...io am crezut ca ma sfasii pt 3 zile de febra...n-am mancat si n-am dormit ...sunteti tari fetelor, f tari ,bravo...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Saru'mana mult! De regula, cine il vede pt prima oara, ii spune Ochila, Ochiosul....Ochii ies in evidenta.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bravegirl Criss sa va traiasca printesele!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La muti ani sarbatoritilor de azi!! un pup special pt Paula

cherie lume noua!!! noi am inceput mai repede din cauza refluxului, am preferat sa-i dau mancare decat o gelatina care mi-a prescris-o medicul.. noi mancam in stil italian, stai linistita ca si-n romania sunt cam aceleasi reguli, nu gluten, nu ou etc .difera putin produsele iar liofilizatele sunt bune si alea...pana la 6 luni ii dau liofilizate...
Acum ce-ai vrea si tu sa incepi cu niste sarmalute cu smantana sau un carnatz' de casa bine prajit
nu dispera prea tare ca nu-i mare lucru, la inceput asa pare dupa aceea intri in ritm... pedi meu mi<a zis ce sa fac la inceput,iar apoi o sa stiu eu ce si cum sa-i dau...adica sa adaptez papica dupa cerintele lui Thomas...
sper c-ai inteles ceva de aici , eu nu.. fug ca ma striga shefu' din patut!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye ce scumpete, cum te mangaie el

eu sambata seara am picat la datorie, adica dupa-masa... dimineata am fost la sala , Thomas mucos de vineri, noaptea abia am inchis un ochi, tot ascultam daca respira ... si uite asa s-a adunat oboseala si sambata pe la 6 m-am pus in pat ca nu mai puteam.. la 9 au venit baietii de m<-au trezit ca asta mic dadea semne de foame, am alaptat m-am culcat la loc..pe la 2 m-a trezit din nou de foame, la fel si la 5 si ca niciodata a adormit si el la loc si ne-am trezitla 8!!!!!!!!!!!!!!deci...in total eu am dormit 14 ore..nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva dar m-am trzit cu tzitzi pocnind, fara durere de cap, bine dispusa...ei, un pic de febra musculara dar aia nu-i o pb..de ieri sunt ca si noua!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Ramo, noi de doua zile am inceput sa mancam la ora 18 iaurt (din ala simplu de expira in 3 zile) cu mar copt. Ii place foarte tare, o nebunie . Dive am inceput-o cam de o luna.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Voi cand ati inceput sa introduceti si altceva in afara de laptic la masa de la ora 18 si ce anume?

Mie mi se pare foarte bine . Alexandra mananca max 100ml din orice masa diversificata...(nu stiu in gramaj cat vine asta, oricum mai mult de 100g, ma gandesc...) Sara papa legume foarte bine din cate zici, bravo ei!

Citat:

Cat piure de fructe si de legume papa puiutii vostri?
Sara papa cam 100-150 de fructe si 250-300 de legume...e mult, e putin ?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

[quote]citat din mesajul lui Ramo2007

Stiti ce vreau sa va mai intreb...?La ora asta am numai intrebari in cap...Cat piure de fructe si de legume papa puiutii vostri?
Sara papa cam 100-150 de fructe si 250-300 de legume...e mult, e putin ?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Al meu copil mananca 170 gr.piure de fructe pe zi si 100 gr legume, dar eu am inceput diversificarea abia de o saptamana, in resat tzitzi, dar parca nici pe asta nu o sa vureaza ca pana acum;

BEBEcRIS multumesc de pontul cu umbrela; imi este de folos si pentru ploaie (ne-a prins saptamana trecuta prin Dr.Taberei, caci suntem umblareti rau); si scuze ca te-am claxonat atunci, apoi m-am gandit ca nu trebuia

Si pontul cu rucsacul de la lexon e foarte bun, e foarte incapator, mai ales ca eu l-am echipat pentru doi copii; Multumesc si

Mergi la inceput