*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 10
criss703 spune:
Ceau fetele 
Am citit mult din urma
sa vad ce am mai retinut .Lauramiron bine ca nu e ceva mai grav si scapati destul de repede , cu ocazia asta stim si noi daca apar bubite ca nu e neaparat rubeola .. si Paula a tot avut blande mari pe ea si eu ma gandeam la boli ale copilariei .
Arla
pentru curajoasa ta mica Laura si sanatate lui Nicole
Monicus votat !
Cherieactiv bine ai mai intrat pe la noi
,zici ca Ale nu prea mananca? parca era destul de grasut nu ? sau la diversificare te referi ?
Nu mai stiu
intreba cineva dupa cat timp am introdus carnita , noi dupa 3 saptamani , i-am fiert o aripioara de pui (fara piele) in supita de legume (telina , gulie , pastarnac ,morcov ,cartof , dovlecel , frunza de patrunjel spre sfarsit) , eu pasez cam din toate legumele pe razatoarea de plastic si adaug zeama in care au fiert si am pasat si cativa" soldatei" din aripioara de pui , asa arata supa-crema noastra si ii place tare mult
, aa si mai pun si un strop de ulei de masline si un strop de sare .De obicei fac pt. 2 zile supa si o tin in frigider in craticioara cu capac .
Si daca tot e deja miezul noptii
va invit la 

..avem 6 luni
...Doamne ce repede trece timpul !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Otiliav spune:
In ritmul asta Bertha facem "Fan club tata si atat". Si stii care-i ironia ca tocmai eu ziceam pe aici ca trebuiesc obisnuiti cu biberon, odata pe saptamana sa suga lapte de mama din biberon. Dar i-am dat la inceput de cateva ori si am lasat-o balta ca ba nu era biberonul proaspat sterilizat, ba e greu cu mulsul, motive se gasesc.
Am insa o mica speranta, azi a tot dus la gura sticluta mea de apa pe care o car mereu in parc. Scotea limba, o baga in sticluta dupa care inchidea gura.
Criss, sa va traiasca cozonacica!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Criss, La multe lunite!SA fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Eu pun in supita, ceapa, care o scot, morcov,telina, pastarnac, dovlecel, cartof, 3-4 frunze de loboda, care mai intai le oparesc si le pun la sfarsit direct in robot si mai pun cateva frunze de patrunjel verde tot direct in robot + 1 zi carne de pui (piept) si 1 zi ou.
Astazi, adica ieri, la 10 a papat mar cu branzica, dupa ce cu 1 zi inainte a refuzat avocado si a trebuit sa-i fac pepene galben si alta branzica.
De acum inainte voi avea mereu in casa pepene galben (nu-l refuza niciodata si da din maini sa-i dau mai repede) si voi mai incerca si alte fructe...prune, din care pana acum a baut doar suc si ananas, am incercat saptamana asta, dar cu cereale si nu i-a placut, poate-i place cu branzica...
Voi cand ati inceput sa introduceti si altceva in afara de laptic la masa de la ora 18 si ce anume?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
Stiti ce vreau sa va mai intreb...?La ora asta am numai intrebari in cap...Cat piure de fructe si de legume papa puiutii vostri?
Sara papa cam 100-150 de fructe si 250-300 de legume...e mult, e putin ?
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cherieactiv spune:
mda,
pai nu e campioana odiseei ,grasuna lui lauramiron??hehe...superba...
mirtha...mi-au facut nasii cadou de botez scaunul ala chicco new zenith 0-18 kg...maine spal masina si-l montez...o sa-mi fie greu sa ma despart de landou, insa chiar daca am un landou super incapator, ala de la janč, si cu multe chestii,fitze etc...nu mai sta copilu in el, gata...ce fain era...f practic...
criss, puui...sa-ti traiasca fata ,e mandra tare!poate nu m-am exprimat io bine ca-s cam chiauna ,nu am inceput inca cu mancaruri ...adevarul e ca i dau mar de 2 saptamani...ia foarte bine lin gurita,de cand avea doar o luna i dau putina apa in modul asta si e obisnuit ...nu prea e incantat...papa tot100-50 g,dar nu chiuie ca mai vrea ,nu se bucura...cum aud ca fac ai vostri...io juur ca nici nu stiu cum e grasut ,pt ca nu e mancacios delooc...nu a plans never ever de foame...whhyy?l-am tinut nemancat ieri 5 ore ,sa vad ce face ,daca cere...stii semnul ala "non me ne frega"?
....idem...
camelia,o sa fac un cont pt poze ,intr-o zi cu soare ...![]()
(cand nu sunt isterica)
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
ginye....tataaaaaaaam...e prima data cand il vad pe stefanut dupa operatie....bre da este un frumos,are si niste ochi bestiali cu gene lungi, daca am vazut bine...
...te admir mult, u know...ca pe eli...io am crezut ca ma sfasii pt 3 zile de febra...n-am mancat si n-am dormit ...sunteti tari fetelor, f tari ,bravo...
fetelor...cred ca imi ceas si in baie,ma dispera viata asta ...sunt non stop cu ochii pe ceas...cand papa,cat mai am pana fug la lucru...simt ca nu ma bucur de copilul meu suta la suta
...schimbat ,imbaiat pe viteza...10 min pt joaca...bleaaacs..
...tu alra?
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
oceanborn..tu?ai inceput dive?is foarte curioasa pt ca suntem amandoua in cizma si astia diversifica foarte light...zeama chioara cu parmezan ,ulei si creme orez,fara glutine , etc...ce sa mai zic de ou!daca se poate dupa 25 ani, ca deah,cade greu la stomac!io ma gandesc sa procedez ca la romanica,cu de toate,dar sunt sigura ca imi sar in cap socrii, barbatu...
dar nu-l tin io pe copil cu liofilizate si apa de ploaie..![]()
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
Miky-ea spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei dar mai ales pt Arianna Maria de BraveGirl,Paula Sofia de criss703,sa cresteti frumos si sa va bucurati parintii!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
lauramiron spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
eu cred ca are in jur de 1 an deja, da nu ii mai zic ca se enerveaza ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |

babyzapi spune:
Neatzaaaaaa! 
Noi suntem bine, eu inca pe jar cu telefonul minune, azi mai am o sansa/speranta...sa vedem ce iese...doamne ajuta ca sunt disperataaa
I-am dat ieri lui Raphael doar piure de cartof cu carnita (am renunta pt o zi la celelate legume)...succes total, a mancat cel mai mult si atat de repede ca incepea sa planga daca nu-i dadeam imediat lingurita dupa lngurita.
Mirtha felicitari pt rostogolul Evei
. Sa folositi cu placere noul scaun de masina 
Lauramiron e foarte precoce Cati
si asta e foarte
. Mi-a ramas gandul la piscinica ta
cred ca asta ar fi singura solutie si pt mine pt a-mi face prietenii sa ma viziteze mai des.
Bertha si n-a vrut nimeni sa-l ia o saptamana pe Darius?...cred ca e fratele lui "Denis pericol public"
. Stii filmul nu?
Cherie iubita multa bafta cu dive, inceputul e mai greu, dupa aia "piece of cake". Te
dulceee si zile cat mai usoare la serviciu.
Amalia ce mai face Luca?
Otilia mult succes cu Elisa sa accepte bibe/canuta 
Va tzuc dulce pe toate!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii