*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 14
Mada spune:
lorelay, eu am sudocrem, o mostra din maternitate, nu e cine stie ce.
iti dau un sfat eu am avut probleme cu Ilinca cu iritatiile de scutec, opareala mai bine zis.
Se inrosea toata si apareau si niste ubite mici mici dar numai cand era in eruptie dentara.
dupa jdemii de creme, mi-a spus o pediatra in varsta ce sa fac.
tamponezi cu violet de gentiana ori cu vata ori cu tampon steril, ori cu betisoare de urechi, lasi cateva secunde sa se usuce si ii pui scutecul, la urmatorul schimbat o speli usor cu sampon de copii nu sapun ca irita si o dai cu CUTADEN.
sa vezi ca nu mai ai problme de la o zi la alta
stai calma cu statul in fund e devreme, tare devreme, e adevarat ca unii stau deja la 6 luni, dar nu toti si nu e de ingrijorat
pupici ca da cu pumnii in tastatura si mi-e ca pierd tot
Ilinca si Rares
Mada spune:
Porumbita, recomdat graco, ff usoare si incapatoare
eu am 2 acum unul nou Piere Cardin si Graco vechi al fetii, sincer Graco e the best
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010004&brid=2
Ilinca si Rares
Mirtha spune:
Ma bucur ca te-ai distrat. Zilele acelea tocmai invatase sa miroase si sa sufle in lichidele din lingurita. Exersa la greu facutul bulburicilor in lingurita.
Erau cereale cu lapte dar cred ca in dimineata respectiva am cam gresit proportia si au iesit cam fluide.![]()
Acum cu mesele la noi cantitatea e cam variabila. Supa maninca de la 100 ml pina la 150 ml iar legume cu carne cca.60-80 fff. rar pina la 100 g. Dimineata manica un fruct mediu - cca.100 -150 g crud , dat pe razatoare - deja il fac bucati nu il mai pasez fin si 20 g de cereale cu lapte - 2 lingurite rase Chicco.
Asta acum la 7 luni . La inceput minca destul de putin de la 30 ml pina la 50 ml supa iar legume cam tot asa 20-50 g. Intre timp se pare ca a manisfestat mai mult interes pentru supe si mai putin pt. piureuri.
Acum bea intre mese si destul de multa apa. Daca adun cantitatea bauta pe parcursul unei zile cred ca ajungem undeva intre 150 ml si 200 ml.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Mirtha, placut la nebunie filmuletele , bebelina delicioasa rau . Ce papa acolo asa lichid??Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
cameliam spune:
Chiar asa... tre' sa iau carucior usor, compact si mai ales, usor de inchis/deschis. Si sa se lase si pe spate sa poata atipi copila.
Koelstra nu tin mine sa fi vazut prin magazine pe-aici, da' ce-i drept nici nu m-am uitat pana acum dupa asa ceva.
Ce recomandari mai aveti? Mie-mi plac tare astea cu 3 roti, da' chiar nu-i un criteriu acuma.
Ieri am fost in oras cu fata, fara taica-sau ca-i mucos rau zilele astea si l-am lasat sa se refaca. Pus carucior (are 16kg, ocupa tot portbagajul si asta cu rotile scoase, ca altfel nu incape deloc si masina e un hatchback de dimensiuni absolut normale), luat bunici, luat copil si plecat cu vrrram-vrrram, io la volan (o premiera, ca pana acuma daca eram cu copilu' conducea taica-sau). Fata a fost foarte cuminte, nici mac n-a zis, se pare ca mami conduce mai lin decat tati
.
Ajungem in oras, si acuma-i acuma: sa desfac caruciorul. Mai, mai... sau e defect sau suntem si eu si bunicu' fortosi ca niste pui de gaina... ca tehnica jur ca era corecta
Trageam de maneta vietii cu toata forta, cu doua maini (cine ma vedea.. aveam o pozitie super haioasa cu fundu-n' afara proptita cu genunchii in carucior... in fine, deloc eleganta) si de-abia am razbit... io nu pricep, cand l-am cumparat, tipa de la magazin l-a inchis/deschis in fata noastra de vreo cateva ori si zau ca nu se chinuia atat si nici mai fortoasa ca mine nu parea. Am citit instructiunile, am ridicat piedica asa cum trebuie, si o chestie de care tre' sa trag si care ar trebui sa mearga usor pare intepenita rau. Mama lui de carucior.
Noroc ca altfel e super ok, sa-l iau din garaj gata montat si sa plimb fata prin zona e o adevarata placere... ca altfel la ora asta era deja cu anunt de vanzare pe DC.
| citat din mesajul lui alra porumbita, orice carut sport usor, care se pliaza umbrela si se lasa mult pe spate, nu e necesar 180°. aici la moda sunt mclaren. sunt insa f scumpe. eu am koelstra, o firma olandeza. il tin tot timpul in portbagaj. inainte pentru laura, de vreo 2 saptamani si pentru nicole. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
ginye55 spune:
Sunt plina de nervi. Astia de deasupra noastra s-au apucat sa bata cu ciocanul si sa dea gauri cu bormasina la ora asta. abia am culcat piciul si bineinteles ca se foieste in pat. 

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Eli
ce ne mai spui de sofat?
Mav
la tine cum merge treaba?
Mirtha dulcica, dulcica, dulcica Eva. Cum mirosea ea! 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
dandusa spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Sunt plina de nervi. Astia de deasupra noastra s-au apucat sa bata cu ciocanul si sa dea gauri cu bormasina la ora asta. abia am culcat piciul si bineinteles ca se foieste in pat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
ai doua variante...,ori te duci la usa si vb ca de la om la om(daca se poate),ori suni la politie si reclami

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
la Crinuta am avut un www.materna.com.ro/produse.php?cod=710" target="_blank">Brevi Grillo.avea 6 kg,f usor de manevrat cu o mana,f usaor de inchis.superrr.mi-ar fi placut sa aibe partea de la picioare reglabil,astfel ca atunci cand piitka doarmea sa-i ridic picioarele.atat!daca avea asta,era perfect din pct meu de vedere.
Olivia,
santeti minunatiiii
mor dupa ochelarii tai si dupa ap foto,face poze superrr![]()
Mirtha,
am degustat finete de fetita,doamne ce-ti mai seamana
filmuletul cu nasucul mirositor,mi-a adus aminte de puiuta mea cand era mica,uff ce repede trece timpul asta
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
anca_27 spune:
Fetele care inca alaptati exclusiv, dati si apa bebeilor pe caldurile astea?
Stiu ca sanul ajunge si de sete, dar mi se pare ca Sara pe caldura cere si mai putin, si mi-e frica de deshidratare. Si daca da, de care?
Mersic.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

, bebelina delicioasa rau