Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 8
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Babymom te bombardez si eu cu o intrebare,stiu ca s-a mai discutat pe aici da nu am retinut,pot sa-i dau lui Luca marar si patrunjel,adica sa le pun in piureul de legume?si daca da, cum e mai indicat,sa le adaug la sfarsit sau sa le pun la fiert de la inceput alaturi de celelate legume?Merci anticipat! ![]() ![]() alexa WE placut si daca mai trec pe la mag si te vad sigur vin sa vb. ![]() de Luca |
Nu m-ai intrebat pe mine, dar: eu i-am pus patrunjel crud tocat la sfarsit...cand le-am mixat. I-a placut mult..

Abia astept sa te vad...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
CD27 spune:
neatza pe la pranz
fimiu inca doarme
la multe lunite sarbatoritilor:
Gruia
Amalia
Sasha
Vesna

babytza sorry, a fost doar un vis urat de tot
musette imi permit sa iti raspund si eu
, patrunjel am adaugat la final in supa (a fier un pic de tot) si l-am pasat la piure
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nausica spune:
Fetelor, multumim de urari pt 14. Mimihoo 
Sper sa nu uit tot ce voiam sa zic.
Felicia, si Pucca e cam apatica. Exact cum spui si despre Fox, isi revine de la te-miri-ce, dar starea generala e de blegeala. Cred ca e surprinsa de caldura, parca asa a facut si anul trecut. E vremea de balaceala in lac, dar in weekend e complicat, ca e plin de grataristi. Oricum, daca vezi ca persista starea, cauta-l sa nu aiba vreo capusa.
Si Ania a inceput sa pape serios. Deocamdata avem doar doua solide, una de legume si una de cereale cu fructe.
Ma gindeam sa va mai impartasesc din ce-am mai experimentat eu cu Ania, poate se potriveste si la altcineva:
Mincare. Acum vreo saptamina, i-am dat prima oara borcanas. Am vrut sa fac o proba, pentru ca ii voi da cind plecam in concediu, pe drum. Ei, de atunci maninca foarte bine. La inceput i le-am amestecat cu mincarea preparata de mine, apoi am incercat sa-i dau si borcanas gol, si acum am revenit la papalica noastra, facuta in casa.
Iaurtul ii place mult de tot, dar daca i-l dau la inceputul mesei. Sau daca i-l amestec in papalica de legume. Daca ii dau iaurt dupa legume, de strimba, probabil pt ca e acru.
Pielicica aspra. Eu v-am tot auzit vorbind aici de probleme cu pielea bebelusilor, de dermatita atopica si altele. Am incercat sa bag la cap ce creme sint recomandate (am retinut Trixera de la Avene, poate pt ca am eu mare incredere in produsele lor). Dar la noi n-a fost cazul, pina acum vreo 2 saptamini cind Aniei au inceput sa-i apara pe gambe niste portiuni micute de piele mai aspra. Noi ii spuneam "piele de crocodil". Si am inceput sa-i dau, seara dupa baie, cu crema de galbenele de la plafar. Ei bine, i-au disparut petele acelea dupa vreo 3 zile.
Iritatie de scutec. Eu cind vedeam ca Ania e putin rosie la fofo, o mai dadeam cu putin Bepanthen. Dar rar de tot. Ei, acum vreo 2 saptamini s-a inrosit tare, n-as putea sa spun exact de la ce, dar am o banuiala: mi se terminasera pampersii si mai aveam un pachet mic de pampersi nr 3 fara elastic. Si i-am pus vreo 3 din aia (erau evident mici) si atunci s-a iritat. Am trecut acum la pampersi nr. 4. Oricum, ideea e ca iritatia aceea n-a reactionat deloc la Bepanthen, si atunci am sunat-o pe dra. si mi-a spus sa-i dau cu Violet de gentiana. A fost f f eficient, i-a trecut in 2 zile. Am si tinut-o mult dezbracata. Dra. mi-a mai spus ca, daca nu cedeaza la violet de gentiana, sa-i dau cu Clotrimazol.
Sa nu rideti de mine ca v-am scris prostioarele astea, dar m-am gindit ca poate ajuta pe cineva.
Aha, Piolica, si noi mai purtam ceva hainutze de 3-6 luni, dar putine de tot. Eu sint cam disperata cu hainutele, pt ca sint f multe de 9 luni care nu-i vin. La 7 luni are 8250g si 72-73 cm, adica e cam lungana, si body-urile care-i vin in lungime ii sint f largi. M-am trezit acum, inainte de concediu, ca nu prea mai are body-uri. I-a luat sotul saptamina trecuta de la Carrefour niste body-uri maieu, f dragute, de 9 luni, le-am spalat si gata - nu-mi mai vin, ii sint scurte. Si la mall-ul din Baneasa nu vreau sa calc, e teren interzis pt mine, ca daca dau iama acolo nu mai plec.
Monica, ma bucur mult pt vesti. Nici nu ma asteptam sa fie altfel decit foarte bine.
burtica.
Hai va pup si va doresc un weekend placut.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Mimihoo spune:
eu am pus patrunjelul la inceput pentru ca atunci cand l-am pus la sfarsit n-a mancat Sofia ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
_giulianna_ spune:
Pentru ca Edi inca regurgiteaza...m-am hotarat sa ii schimb putin meniul.
La trezire 210 ml lapte
11 fructe
14 legume
18 o banana (Pana ieri ii dadeam iaurt dar mi-l dadea afara aproape pe tot asa ca i-am dat in parc una bucata banana, pe care a mancat-o cu cea mai mare pofta si cu zgomot adica mmmmm mmmmm. N-a mai dat afara decat foarte foarte putin)
20,30 210 ml lapte
Acum cand se va trezi o sa manance brocoli, cartof, ardei si ceapa + carnita de porumbel.
Voi ce mai gatiti pentru piticoti?
De dimineata i-am blenduit 2 mere + 1/2 portocala + branzica. Nu-i mai dau si banana, doua pe zi ar fi cam mult nu?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
musettepink spune:
Multumesc mult fetelor de raspunsul cu patrunjelul
,azi o sa-l incercam si noi.![]()

de
Luca
felicic76 spune:
babytza: nu te necaji pentru un vis
poate si vreamea furtunoasa a fost de vina de ai visat mai agitat 
babymom: zic pas la miel atunci si nici ptr noi nu calesc foarte bine ceapa, cum da semne de sticleala, trec la urmatoarea faza a sticlelii 
nausica: am fost cu Fox la dr., aceeasi suspiciune, capusa, o avea si el, iar ptr ca are mucoasele roz nu ar fi semne de alte probleme de natura intestinala, am facut testul si maine aflam rezultatul. Daca este infectie de la vreo capusa, avem antidot, daca nu, investigam in continuare. Avea si o stare usor febrila, 39 cu 6.
Foarte bine ca impartasesti "prostioarele", adevarul ca acum am descoperit si eu ce minuni zac in banala crema de galbenele, inainte cautam unguente, dracii, acum orice zgaiba o tratez cu crema de galbenele si trece imediat 
ici la ania papacioasa!
Boo: felicitari pentru papacios! Numai asa sa o tineti

musette, giuli, cd, mimihoo, alexa: 
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Multumesc mult fetelor de raspunsul cu patrunjelul ![]() ,azi o sa-l incercam si noi.![]() de Luca |
Si eu i-am dat patrunjel lui Edi, i-am adaugat la sfarsit, dupa ce au fiert toate legumele. Marar nu i-am dat deloc, nici leustean.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
bitza2008 spune:
Salut!
cam slaba miscare, toate sunteti la plimbari, banuiesc!Eu astept sa se trezaeasca baietii si iesim, desi s-a cam innorat si incepe sa bata vantul
sper sa nu stam in casa.
Babytza
sa treaca sperietura! Eu ma mai trezesc noaptea din somn, speriata ca m-am asezat pe mana lui Lucas si el e bine mersi cu spatele la mine, probabil visez.
Nausica 
daca nu mergeam la dr si dadeam cu cr de galbenele dupa capul meu era muuult mai bine. Asa pt piele uscata pe piept dr ne-a zis sa dam cu vit.A

si ce rau am facut ca am ascultat-o...s-a facut pielea cu solzoasa si a crapat, si tot crema de galbenele ne-a salvat.Acum folosesc Weleda si pielea pe corp e hidratata.Dar in obrajori tot are bubite mici mici, aproape invizibile de culoarea pielii, care trec doar cand dau cu Afloderm. Sper ca marea sa rezolve problema.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
CD27 spune:
Am terminat gateala pentru fimiu si vreau sa merg la prenatal in feeria
oare il mai gasesc acolo sau s-o fi inchis deja![]()
i-am pus loboda in legume, sper sa nu vina vremuri kkcioase![]()
Aseara pentru prima data a umplut un pampers pana sus de kk
si tacsu era socat, el nu stie ca unii copii fac asta dupa fiecare masa![]()
babytza ce fel de periuta de dinti ai luat pentru iepurila?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH