Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neatza! ... la amiaza

Felicia, imi pare rau ca nici tu nu mergi astazi. Eu saptamana viitoare ma duc la un botez asa ca 'pas' in weekend. poate ma invoieste sotul intr-o zi a saptamanii .

off-topic, dar poate va va ajuta informatia vreodata. Au venit ieri de la gaze sa verifice robinet si altele ce tin de chestia asta si mi-au spus ca cei de la distrigaz o sa ne sigileze teava din cauza ca avem bucataria deschisa. ca cica nu se poate sa nu fie izolata bucataria de camera in care se si doarme. o sa vedem ce si cum. am propus un detector de gaze si mi-au spus ca n-or sa fie de acord. asa ca ne gandim sa ne luam o plita incorporabila pe gaz si curent electric, o butelie si un corp de mobila special si asta este. daca stiam ca asa va fi, faceam din prima ... nu ma mai chinuiam cu microundele.

in rest, toate bune ...

va pupam

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Salutare !

N-am mai intrat sa va dau ultimile noutati de la noi ca mi-era frica ca iar se strica daca dau din casa Mereu am patit asa. Nici nu stiu daca acum sa va spun sau nu ... Oricum e secret ce va spun !!
Alex a iesit din clubul mofturosilor de vreo 10 zile. Mananca bine, la toate mesele. Cateodata prea mult, de mi-e frica sa pun mana pe el sa nu vomite Adica in jur de 250, cateodata si 300 la o masa.
Daaar am facut unele schimbari. Adica programul e asa (ma gandesc ca poate mai ajuntam pe cineva care are probleme)
ora 8 - tzitzi si eventual completare de LP cu cereale (asta e mai nou, de cateva zile ii dau, bea inca vreo 40-60 ml)
ora 12-12.30 - legume cu carne sau ou + LP (intre 30 si 60 ml)
ora 17 - fructele cu sau fara branza si iaurt
ora 20 - cerealele
ora 20.45 - 21 - tzitzi (asa mai de adormire, nu cred ca mananca de foame)

Am schimbat programul si ii dau mereu cand i se face lui foame, nu dupa 3 ore fix. Legumele le mananca mai caldute si mereu in combinatie cu morcov din borcan. Daca lipseste borcanelul de morcov m-am ars ca nu mananca
Nu stiu daca e de la vitaminele pe care le-a luat sau de la mine ca sunt relaxata, dar oricum stam bine. Sper sa nu se razgandeasca !!!!
Ce ma termina e cat kk face .. m-a spart ! Cate 5-6 / zi. Mici, nu mari, dar atat cat sa trebuiasca sa schimb pampers-ul. Si la voi e asa ??

In rest suntem mai mereu pe afara, plecam la 2 si ne intoarcem la 8 direct la baie si nani. Alex cade lat, se mai trezeste dupa 11-12 ore. Fara nicio pauza, doarme "neintors" in toate pozitiile posibile.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Si Matei papa muuult..tot 250-300g la o masa:
la 10 fructe, la 14 legume cu carne, 17 fructe cu iaurt iar seara la 20 legume cu carne si iaurt. La 9 pm, 1 am, 5am, 7am papa tzitzi. Face caca de 4-5 ori pe zi si umple pampersul de fiecare data. Si etotul ok...face asa de ceva timp si creste tare bine...e totul ok. NU a vomitat niciodata. Nu insist cu mancarea...ii dau cat deschide gurita...nici nu il las niciodata sa mai vrea si sa nu-i dau...

Eva, daca ma mai vezi, intra...mai vorbim...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Neata mamici

Am avut un vis groaznic azi-noapte...am visat ca murise puiul mic...dar in ce fel am visat, cu lux de amanunte... Plangeam de mama focului, m-am trezit pe perna uda...Am fugit la patutul puiului sa il vad si sa ma asigur ca e bine Doamne...ce ingrozitor sentiment ....
Acum am o stare apatica asa, inca nu mi-am revenit ...ma uit la amandoi si imi vine sa ii mananc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Nu te mai gandi...a fost doar un vis...probabil din cauza furtunii...uita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

AlexaM eu am patit asa,este un canal infundat.Eu l-am pus pe Luca la san sa suga dar in mai multe reprize ca nu prea mai are chef de supt peste zi.Intre supturile lui am bagat pompa electrica ca aia manuala e apa de ploaie.La mine la pompa nu iesea lapte deloc insa simteam cum se mai decongestioneaza galma din san asa ca am tinut-o asa ceva vreme.Apoi comprese calde,am infasurat sanul intr-un prosop udat cu apa calda si stateam asa schimband prosopul cand se racea.In juma de zi mi-a trecut dar tot Luca a fost cel care facut sa dispara galmele insa a trebuit sa insist.
Bafta!
Am vizitat si eu mag tau,mi-am luat litere pt Luca,mi-a placut f mult,bravo!

Andy

de Luca

Mersi de sfat. Nici Matei nu mai suge ziua. Am reusit sa-l conving acum cand l-am culcat si vad ca e putin mai bine... De obicei nu vrea dar astazi vad ca stia el ca are mamica nevoie de el... Pompita mea mica ....

Imi pare bine ca ti-a placut magazinul...sunt tare mandra de el... Te mai astept...poate sunt si eu pe acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Alexa, si eu am avut probleme cu sanul stang, acum aprox. 2 sapt., dupa ce i-a iesit dintzocul. Am simtit ca ma doare rau si am banuit ca m-a muscat de sfarc, dar n-am avut vreme sa ma uit care e problema decat seara. Atunci am constat ca nu sfarcul ma doare ci sub mammelon am o zona inflamata, inrosita si cu o galma tare in profunzime. Cred ca era un canal infundat, asa cum cred ca e si in cazul tau. Am pus copilul des la san, dar nu prea am avut o colaborare fericita, ca in ultima vreme nu mai suge atat de des. In plus am facut masaj circular cu dusul fierbinte, ( cat de fierbinte suporti tu ), am masat usor locul si cu mana si la alaptat am abordat pozitita "in 4 labe" deasupra copilului pt. o mai buna golire a sanului. Dupa 2 zile nu s-a vazut nicio evolutie in bine asa ca m-am panicat ( eu avand experienta unui abces mamar incizat pe vremea lui Victor ) si mi-am sunat homeopatul. Mi-a dat un remediu - Phytolaca se numeste, pe care l-am dizolvat intr-un flacon de 1/2 l de apa plata si am baut cate un capacel din solutia aia la interval de 3 ore. Si minune... dupa primele 2 doze sanul era deja evident mai bine, nu ma mai durea iar galma se micsorase.
Daca nu-ti trece cu masaje si caldura eu zic sa apelezi la homeopat; la cel la care merge si Lidia.

sa scapi repede!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mersi mult! Daca nu trece asa o sa fac. Vad ca m-a mai lasat un pic acum dupa ce am bagat cea mai eficienta pompita din lume la lucru (Matei ). Sau o fi doar autosugestie...vedem.

Imi pare bine ca esti ok acum si ca ai revenit pe aici...ne era taaaare dor...

Mergi la inceput

Ups...si eu tot bucatarie deschisa am...sper sa nu vina si pe la mine...

Vad ca ati plecat toate la plimbare. Eu astept sa se trezeasca puiul si plecam si noi la un gratarel in afara Bucurestiului...

WE placut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

WE placut Alexa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babymom te bombardez si eu cu o intrebare,stiu ca s-a mai discutat pe aici da nu am retinut,pot sa-i dau lui Luca marar si patrunjel,adica sa le pun in piureul de legume?si daca da, cum e mai indicat,sa le adaug la sfarsit sau sa le pun la fiert de la inceput alaturi de celelate legume?Merci anticipat!

alexa WE placut si daca mai trec pe la mag si te vad sigur vin sa vb.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Alexa, noua ni se pare stupida normativa lor dar ... n-ai ce sa-i faci. mi s-ar fi parut mai corect sa accepte detector de gaze care cica ar fi obligatoriu dc ai geamuri termopan ....

mi-au intrat si mie baniiiiiiii. noroc cu voi ca io as fi vericat abia pe la sf. sapt. viitoare asa ca

am vazut ieri la "trenul vietii" despre sectia de cardio pediatriaca de la spitalul MS Curie aka Budimex. mie nu-mi prea placea Liana Sanciu dar ieri am vazut ca, chiar se zbate sa faca ceva pentru copii bolnavi. Am cumparat o inima de la sensiblu si am dat si 2 eur, as fi dat mai multi dar nu a mers sa trimit ink un sms la 858 (o fi limita pe zi ... cine stie). Recunosc ca ma uitam la Sofia, o pupam si multumeam lui Dzeu ca este sanatoasa.

wee. placut si sa pape tot boboceii.
a, si la muulte lunite sarbatoritilor de astazi!!! sa fiti sanatosi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

La multe lunite

Gruia
Amalia
Sasha
Vesna

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)