Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Neata mamici 
Am avut un vis groaznic azi-noapte...am visat ca murise puiul mic...dar in ce fel am visat, cu lux de amanunte...
Plangeam de mama focului, m-am trezit pe perna uda...Am fugit la patutul puiului sa il vad si sa ma asigur ca e bine
Doamne...ce ingrozitor sentiment ....
Acum am o stare apatica asa, inca nu mi-am revenit ...ma uit la amandoi si imi vine sa ii mananc
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
musettepink spune:
AlexaM eu am patit asa,este un canal infundat.Eu l-am pus pe Luca la san sa suga dar in mai multe reprize ca nu prea mai are chef de supt peste zi.Intre supturile lui am bagat pompa electrica ca aia manuala e apa de ploaie.La mine la pompa nu iesea lapte deloc insa simteam cum se mai decongestioneaza galma din san asa ca am tinut-o asa ceva vreme.Apoi comprese calde,am infasurat sanul intr-un prosop udat cu apa calda si stateam asa schimband prosopul cand se racea.In juma de zi mi-a trecut dar tot Luca a fost cel care facut sa dispara galmele insa a trebuit sa insist.
Bafta!
Am vizitat si eu mag tau,mi-am luat litere
pt Luca,mi-a placut f mult,bravo
!
Andy 

de
Luca
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Neata mamici ![]() Am avut un vis groaznic azi-noapte...am visat ca murise puiul mic...dar in ce fel am visat, cu lux de amanunte... Plangeam de mama focului, m-am trezit pe perna uda...Am fugit la patutul puiului sa il vad si sa ma asigur ca e bine Doamne...ce ingrozitor sentiment ....Acum am o stare apatica asa, inca nu mi-am revenit ...ma uit la amandoi si imi vine sa ii mananc Babytza si puii Valentina DavidPoze |
si eu am patit acelasi lucru acu ceva vreme,sentimentul e horror,ca si tine m-am trezit plangand si m-am dus repede la el sa-l vad.Brrrr vise de noapte... da urate rau!

de
Luca
babytza spune:
Felicia pup dntzosul
Felicitari !!!!!!!!!!! 
Irina 

Alexa pupici 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Boo Ce ma termina e cat kk face .. m-a spart ! Cate 5-6 / zi. Mici, nu mari, dar atat cat sa trebuiasca sa schimb pampers-ul. Si la voi e asa ?? |
la noi e asa de vreo 4 luni, 5-6/zi, de cand e diversificat face la fel.
plus ca de fiecare data cand mananca il vad ca isi face loc, e mortal cum se congestioneaza in timp ce "mesteca". Il schimb imediat dupa masa.
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
EvaF spune:
Noi azi vrem sa iesim im plimbari prelungite cu niste prieteni si fiul lor. Ce de planuri mari avem dar vad ca e innorat. Astia anuntasera 31 de grade. E cald dar zapuseala asa, e umed aerul. Sper sa nu ne prinda ploaia.
Va pupam si week-end placut.
Eu nu cred ca mai intru, maine mergem la parintii mei la ghiftuiala.![]()
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
babytza spune:
Boo si noi facem kk des , de 3-4 ori pe zi
Am mai zis ca sunt vremuri kkcioase
Auzi, David mai nou se ia de mana cu Alex, nu mai suporta palariutele draga
Cum le pun, cum le scoate si radeeeeeeeeee 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
babymom75 spune:
Alexa, si eu am avut probleme cu sanul stang, acum aprox. 2 sapt., dupa ce i-a iesit dintzocul. Am simtit ca ma doare rau si am banuit ca m-a muscat de sfarc, dar n-am avut vreme sa ma uit care e problema decat seara. Atunci am constat ca nu sfarcul ma doare ci sub mammelon am o zona inflamata, inrosita si cu o galma tare in profunzime. Cred ca era un canal infundat, asa cum cred ca e si in cazul tau. Am pus copilul des la san, dar nu prea am avut o colaborare fericita, ca in ultima vreme nu mai suge atat de des. In plus am facut masaj circular cu dusul fierbinte, ( cat de fierbinte suporti tu ), am masat usor locul si cu mana si la alaptat am abordat pozitita "in 4 labe" deasupra copilului pt. o mai buna golire a sanului. Dupa 2 zile nu s-a vazut nicio evolutie in bine asa ca m-am panicat ( eu avand experienta unui abces mamar incizat pe vremea lui Victor ) si mi-am sunat homeopatul. Mi-a dat un remediu - Phytolaca se numeste, pe care l-am dizolvat intr-un flacon de 1/2 l de apa plata si am baut cate un capacel din solutia aia la interval de 3 ore. Si minune... dupa primele 2 doze sanul era deja evident mai bine, nu ma mai durea iar galma se micsorase.
Daca nu-ti trece cu masaje si caldura eu zic sa apelezi la homeopat; la cel la care merge si Lidia.
sa scapi repede!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Andy.p, a venit vremea buna si caldura! Cand punem de-o intalneala asa cum ne-am inteles?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Pupici si buna dimineata, multumim de cafea. ![]() ![]() ![]() Am primit ieri un banc dragut, il postez poate va inveseleste si pe voi. Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie: - Cu toate aveti obsesii! a observat el ... Catre prima mama: - Tu esti obsedata de mancare! Ti-ai botezat fiica Candy (bomboana) Catre a 2-a: - Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tau il cheama Penny (a 100-a parte din o lira britanica) Catre a 3-a: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifesta in numele copilului tau, Brandy . In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica iritata, isi ia odrasla de mana si-i spune: - Hai Dick, plecam! de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

de