Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza doamnelor, serviti ?

intrucat Radu nu prea sta nici in fund, si nici pe genunchi nu se ridica, iar soatza ma tot intreaba "nu-i asa ca Teo la 7 luni se ridica in genunchi si in picioare" (si asa-i)...
l-am pus si pe Raducu asa pe picioare, tinut bine de subsuori.
Acuma... nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, si daca ma ingrijorez ce sa fac cu asta... dar copilul nu schiteaza niciun gest de a pasi.
Isi intepeneste picioarele, cu labutele in extensie, parca vrea sa zgarie cu ele si asa sta. In plus mai statea cu ele incrucisate si nu parea sa-l deranjeze....
Daca imi aduc bine aminte, Teo cand il tineam de subsuori pasea, sarea, tropaia foarte bucuros.
In fine, ma scuzati, n-am ce face sa-mi fac stressuri matinale.

Lumi, merci, daca imi plac mie jucariile, le iau, ca si mami e un copil, dah? Casuta... cam ocupa toata camera.
In rest e de maaaare succes!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva king size bed si eu, desi, la inceput mi s-a parut muult prea mare acum e perfect. Eu pun la marginea patului perna de alaptat(anti-cazut din pat)il pun langa pe Lucas si-l alaptez si cand da drumu' la tzitzi ma indepartez usor si macar cateva ore dorm intr-o pozitie mai buna...cand cere din nou adorm cu el face to tzitzi si eu stau in aceeasi pozitie pana dimi

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eva, ai PM. Si, mersi de sfat.

De fapt poate ar fi un sfat si pentru mamicile cu bebei cu probleme ortopedice. Dr Dinu Antonescu este ortoped la spitalul Foisorul de Foc. Pe mine m-a operat la 10 ani...si am vazut ca se ocupa si de copii...La mine a reparat ce au stricat altii.
Eu il recomand cu caldura.
Il puteti gasi la Clinica Foisorul de Foc in fiecare vineri de la 2 la 6, insa programarile se fac si cu cate un an inainte, insa sta pana vede pe toata lumea care vine, chiar daca asta inseamna ca sta pana la 10-11pm. Cel putin asa era cu cativa ani in urma cand am fost eu ultima oara la el.

Multa sanatate.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu neatzu de la noi too..
Aseara nu m a batut barbatul ca a pierdut Steaua...a zis ca o lasam pe alta data si chiar am dormit toti 3 in pat, asta pt ca tuna si fulgera rau...dar greu mai dormim asa...de obicei eu dorm cu Kiki, iar sotzul abandonat in cealalata camera.
Sa va zic cum m-am trezit azi, pt ca eu dorm cu tzityle pe afara, ba una, ba doua ba trei :)...ca fetitza mea sa aibe acces la dozator mereu, azi dimi eu eram in visele mele frumoase si de odata ma trezesc caci cineva adika maimutzica cu cercei, statea perpendicular mie, cu trunchiul ridicad la singura tziti descoperita...m a bufnit rasul, tare as fi vrut sa o vad muncindu se sa se intoarca si sa se ridice sa prinda tziti de sus si nu de jos.Pacccc i-am bagat o mare ventuza pe fatza...asheaa de buna dimi.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alexa de abia astept sa vin in libraria ta, sa te vad si sa cumpar o carte, chiar dc va sta in raft...offf netul asta iti mananca afacerea
Cat depre tzitzi, sigur e canal infundat...va trece in maxim 2-3 zile.Eu m-am mai plans...si Musette zicea ceva.Pup sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Cand eram gravida ziceam ca n-o sa-l tin prea mult in brate(eu am coloana in forma de dublu S)de asta nici nu mi-am luat wrap,sling sau marsupiu vise taica...il duc in brate si imping carutul la greu!Deci voi fi o baba gheboasa! Sanatate multa!

si la noi aceeasi schema. de aceea nu ma aventurez departe cu el, intr-o mana cu cupchil de peste 10 kg care nu sta locului, se fataie in brate de ma zapaceste si cu o mana imping carutul. Cu ochii dupa semafoare, dupa carucioare, dupa fi-miu, e distractiv. cel mai tare sport, niciun aerobic nu face asta.
Or mai fi multe mamici care practica sporturi din astea extreme cu bebei si carucioare...
Fi-miu rezista in carut o ora cam asa apoi in brate vreo 15-20 minute, apoi iar in carut. El vrea sa stea in picioare pe pamant, pe bancute, sa se agite, il enerveaza sa stea in carucior prea mult si incepe sa tipe.
In parc mai stam pe banca, pe iarba, dar daca il apuca pe strada in drum spre casa merg o portiune buna cu el in brate si caruciorul in alta mana ca altfel ne stie toata strada ca trecem noi. Si e cam greu asa, cu traversatul si tot. Se uita lumea la noi ca la urs...se plictisesc si ei ce sa faca
Viva the week-end cand suntem trei, unul cu carutul, unul il tine in brate.
De aceea wrapul era perfect pt mine, statea fi-miu acolo si 5 ore fara sa zica pas dar nu ma mai tine, tata, s-a terminat, e greu tare.

Ce fain o sa fie cand o sa mearga in picioare...scapam de un stres, pe de o parte.

le: Alexa, multumesc frumos.
cred ca te-am vazut la tine la librarie, am trecut acum doua saptamani prin Feeria era pe la 14h00 asa, am vazut din profil pe cineva care semana f bine cu ce stiam din poze. Erai ocupata, aranjai ceva pe acolo. Nu am indraznit sa te abordez

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

alexa de abia astept sa vin in libraria ta, sa te vad si sa cumpar o carte, chiar dc va sta in raft...offf netul asta iti mananca afacerea
Cat depre tzitzi, sigur e canal infundat...va trece in maxim 2-3 zile.Eu m-am mai plans...si Musette zicea ceva.Pup sa treaca

Noi sa fim sanatosi ca restul "trece"...
Mersi de sfat ... o sa fac un masaj la un dus cald...si mai vedem...tre' sa treaca.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fuga-fuguta pana nu se scoala Dragos, si poate apuc si sa vorbesc cu voi si sa pun mancarea la foc. Nu fac cine stie ce sofisticatzenii ca n-am chef - doar niste cartofi piure cu pulpe de pui la cuptor, sa scap cat mai rapid din bucatarie.

Felicic, daca ma intrebi pe mine, eu nu i-as da carne de miel puiului decat dupa 1 an. Si nici ceapa calita nu prea e in regula. Eventual las-o la calit doar 1 min., max. 2 si apoi pune apa peste ea sa se inabuse. Eu stiu ca am patit-o cu Victor si cu ceapa calita si cucarnea de miel, desi avea deja 1 an 1/2 cand i-am dat prima oara, dar a facut niste scaune mai moi, spumoase si cu miros dezagrabil. nu a putut digera minunile alea. Asa ca eu zic sa nu risti.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !

N-am mai intrat sa va dau ultimile noutati de la noi ca mi-era frica ca iar se strica daca dau din casa Mereu am patit asa. Nici nu stiu daca acum sa va spun sau nu ... Oricum e secret ce va spun !!
Alex a iesit din clubul mofturosilor de vreo 10 zile. Mananca bine, la toate mesele. Cateodata prea mult, de mi-e frica sa pun mana pe el sa nu vomite Adica in jur de 250, cateodata si 300 la o masa.
Daaar am facut unele schimbari. Adica programul e asa (ma gandesc ca poate mai ajuntam pe cineva care are probleme)
ora 8 - tzitzi si eventual completare de LP cu cereale (asta e mai nou, de cateva zile ii dau, bea inca vreo 40-60 ml)
ora 12-12.30 - legume cu carne sau ou + LP (intre 30 si 60 ml)
ora 17 - fructele cu sau fara branza si iaurt
ora 20 - cerealele
ora 20.45 - 21 - tzitzi (asa mai de adormire, nu cred ca mananca de foame)

Am schimbat programul si ii dau mereu cand i se face lui foame, nu dupa 3 ore fix. Legumele le mananca mai caldute si mereu in combinatie cu morcov din borcan. Daca lipseste borcanelul de morcov m-am ars ca nu mananca
Nu stiu daca e de la vitaminele pe care le-a luat sau de la mine ca sunt relaxata, dar oricum stam bine. Sper sa nu se razgandeasca !!!!
Ce ma termina e cat kk face .. m-a spart ! Cate 5-6 / zi. Mici, nu mari, dar atat cat sa trebuiasca sa schimb pampers-ul. Si la voi e asa ??

In rest suntem mai mereu pe afara, plecam la 2 si ne intoarcem la 8 direct la baie si nani. Alex cade lat, se mai trezeste dupa 11-12 ore. Fara nicio pauza, doarme "neintors" in toate pozitiile posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si buna dimineata,
multumim de cafea.

Am primit ieri un banc dragut, il postez poate va inveseleste si pe voi.

Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie:
- Cu toate aveti obsesii! a observat el ...

Catre prima mama: - Tu esti obsedata de mancare! Ti-ai botezat fiica Candy (bomboana)
Catre a 2-a: - Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tau il cheama Penny (a 100-a parte din o lira britanica)
Catre a 3-a: - Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifesta in numele copilului tau, Brandy .
In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica iritata, isi ia odrasla de mana si-i spune: - Hai Dick, plecam!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput