Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetele....mersi de cafea...noi suntem mai puturosi, abia ne-am trezit..

WE excelent tuturor.
Sanatate multa Lumi si tie si hunilor

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Lumi daca le-ai dat oscillo e posibil sa nu raceasca si ei,chiar daca mai stranuta nu e neaparat simptom de raceala.Tin pumnii sa nu i-a si ei.

dap, asa zic si eu, sper sa fie doar paranoia mea...

you back!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Sanatate multa Lumi si tie si hunilor

sar'na mult!!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Neata!
Eu am o problema

Mai e cineva careia nu i-au intrat banii?
Sau sunt singura si cine stie pe unde or zace?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

La mine de obicei intra pe 18-19...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

neatza, aseara am dezertat subit ca m-a luat somnul

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eva si noi dormim impreuna eu cu sotul jumatate de pat, Lucas se lafaie...eu dorm cu mana sub cap cu sanii pe afara, dezvelita..Lucas in sac de dormitsi dimineata ma doare spatele. Cand eram gravida ziceam ca n-o sa-l tin prea mult in brate(eu am coloana in forma de dublu S)de asta nici nu mi-am luat wrap,sling sau marsupiu vise taica...il duc in brate si imping carutul la greu!Deci voi fi o baba gheboasa! Sanatate multa!

Eu ma retrag...noapte buna!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

noi avem patul king size, 2m pe 2.20 ca am si soatza "jucator de basketball" loc este in pat ca Noah ocupa fff putin. As vrea sa ocupe, sa se lafaie-cum zici-, so dorm si eu mai bine, dar el doarme chircit, lipit de sanul meu si cu o mana pe mine. Ne tinem in brate, asa dormim, si cum ma misc ma simte, asa ca...ma trezesc cam intepenita.

E extraordinar de frumos sa dormim impreuna, asa ca atmosfera, sa il vad cum mereu ridica ochisorri spre mine noaptea, cum ne mangaiem, cum primul lucru pe care il vad dimineata e fatzuca lui umflata de nani, dar sunt unele nopti in care chiar nu ma lasa, numai in brate ma tine si, nah, in somn simti nevoia sa mai schimbi pozitia.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hai ca m-ati linistit...de luna asta intrebam, pana acum mi-au intrat.
Sar'na mult!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Eva, apropos de faptul ca dormi mereu in pozitii incomode, n-ar putea fi de la asta?

Adica sa fie ceva muscular, un muchsi care a ramas intr-o pozitie contractata, si eventual apasa pe nerv...
asta ar fi cea mai "ieftina" varianta, ai scapa cu putina gimnastica si masaj, un diclofenac si pa-pa.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

nu cred sa fie muscular, medicii cu care am discutat mi-au zis cam toti hernie de disc pt ca se lasa amorteala pe picior.Ar fi bine insa sa fie musclar, sper.
Cica hernia de disc se manifesta asa, cu "parestezii pe traiect radicular cu modificari ale reflexelor osteotendinoase" asa scrie la mine, muschiul nu poate apasa pe nerv in acest fel, si totusi am picioarele amortite. Dar peste tot am citit si medicii spun la fel ca in hernie de disc ar trebui sa am o durere urata de spate care se lasa si pe picior si m-au testat sa ridic un picior si cica ar cam trebui sa mor de durere de la nervul sciatic. Nu ma doare. Sunt amortite.

AlexaM, da ma intereseaza da sa stiu mai multe date despre acest medic de care vorbesti, e neurochirurg? Sau ce specializare are? Poti sa imi trimiti PM daca poti si ai timp sa nu acaparam tot spatiul aici.

Legat de carnea de miel, da americanii dau unda verde inca de la 8 luni, cam asa, miel si vitel ( la romani cica vita nu vitel). E complet antagonica teoria americana cu cea Ro, asa ca eu nu merg pe niciuna in privinta carnii, la noi: no meat.
Dar nu asta vroiam sa zic ci ca americanii sunt complet contra puiului la inceput, cica e cel mai "hormonisit" ca sa aiba carnea frageda. De aceea dau verde pt vitel/ miel, chiar si porc, ei considera mai safe.

Cine are surse de tara, bravo lui, pui de tara, etc, cine n-are...isi pune pofta in cui.
macar pana la varsta la care ficatul unui bebe e suficient de dezv sa poata metaboliza toxinele.

************************************************************************************

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o problema: ma doare sanul drept in lateral-jos. Ieri am fost la munca si , ca de obicei, m-am intors acasa cu sanii pietroi (cand stau acasa ...chia daca nu suge parca nu se fac chiar asa..) si am purtat sutien. Eu de obicei nu port ca nu ma simt bine. (am si sani mici asa ca nu e o problema...) Aseara ma dureau, dar de obicei, dupa ce suge bebel...trece, insa de dimineata m-am trezit cu o galmita la sanul drept care doare. Sanii sunt goliti de lapte acum, dar ...nu stiu care sa fie problema.

Daca aveti un sfat...sar'na.

Zicea cineva de bebe care nu merge in 4 labutze...Matei face in curand 9 luni si tot nu merge in 4 labute...el merge in picioare usor sprijinit pentru echilibru...dar in 4 labe no way. Dr mi-a spus de pe la 5 luni ca nu crede ca Matei va merge in 4 labe ci direct in 2, asa ca nu-mi fac probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Fetelor, am si eu o problema: ma doare sanul drept in lateral-jos. Ieri am fost la munca si , ca de obicei, m-am intors acasa cu sanii pietroi (cand stau acasa ...chia daca nu suge parca nu se fac chiar asa..) si am purtat sutien. Eu de obicei nu port ca nu ma simt bine. (am si sani mici asa ca nu e o problema...) Aseara ma dureau, dar de obicei, dupa ce suge bebel...trece, insa de dimineata m-am trezit cu o galmita la sanul drept care doare. Sanii sunt goliti de lapte acum, dar ...nu stiu care sa fie problema.

Daca aveti un sfat...sar'na.

Alexa, eu zic ca e canal infundat, totusi.
In cazul asta dusuri caldute(-L.E.: nu stiu daca fierbinti, calde cred), masaj circular pe san si pus Matei des la san sa rezolve el problema.
Daca ar mai fi altceva de facut, sigur e, eu atat stiu.
Sanatate!

fi-miu iar doarme pe genunchii mei, de data asta lungit. imi vine sa-l mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi...e mahorat afara,da cald

Alexia a avut iar o noapte de veghe,n-a avut chef de somn..ii dau fructele si la somn

Alexa sper sa rezolvi

Eva

Giuli mi mi-au intrat banii ieri

Lumi multa sanatate

Feli,musette

Edwin,Gruia,Amalia,Vesna!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput