Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Lilly79 spune:
simonacip degeaba ai restrictionat accesul la poze pe webshots, pt ca daca le cauti in google, gasesti link spre albumele tale chiar daca sunt private. Voi renunta si eu la webshots si imi voi trece pozele pe picasa si le voi pune pe private. Mi se pare mai sigur asa.
Va doresc un weekend placut, iar celor care vor avea petrecere maine: Alysh, Reallaura va doresc distractie placuta alaturi de copiii vostri dragi si alaturi de invitati.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
danutza77 spune:
In alta ordine de idei vroiam sa o salut in special pe Laurita pe care, cred 99%, ca am vazut-o azi in parc cu Mirci si inca o mamica. Cred ca si ea m-a vazut.. eu eram mamica cu carutul albastru pe care era sa dea tipul cu role care se dezechilibrase si era sa cada peste bebe... m-am speriat putin ce-i drept. Nu am fost ff convinsa ca era ea.. asa ca ii transmit cu intarziere "La multi ani" pentru Mircea si distractie placuta in continuare. SI asa cum spun si fetele.. e tare frumoasa si slaba si in realitate
Altfel noi suntem bine... ne bucuram de vremea frumoasa si de abia asteptam ziua de 08 iunie cand plecam la Costinesti.. am rezervat la o vila ... cu bucatarie.. ne-am gandit ca este mai comod sa gatesc si sa am grija de bebe. Si bineinteles ne pregatim si noi cu spor pt aniversarea de 1 an si taiatul motzului... are un par lung mai rau ca o fata.. de abia astept sa scapam de el.... parca vad ca apoi imi va fi dor de "fetitza mea"
Va pupam si o sa incerc sa intru sa scriu mai des..daca mai sunt fete care ies prin IOR poate luam cumva legatura sa ne vedem cu bebeii. Si noi tot pe acolo mergem mai des
Poze cu noi
cleo78 spune:
bun revenit mamicilor, si bag u n banc asha de incalzire:
-ce fac fanii depeche mode pe 16 mai in izvor?
-enjoy the silence
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
PRAG spune:
Buna, mamici de mladite si mugurasi, speram sa ne mai primiti si pe noi din cind in cind.
Zi plina de aniversari azi, uram si noi un LA MULTI ANI calduros lui MIRCEA, TUDOR si gogoasei TEODORA! Sa cresteti mari, sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Noi ne laudam in continuare cu zile destul de bune la gradinita. A inceput sa si manince. Ce am observat insa, de cind e acolo refuza categoric sa fie hranita cu lingurita. Scoate tot afara cu limba, impinge lingurita, nu vrea si nu vrea... doar iaurtul, care e favoritul ei, il accepta asa. In rest, vrea sa manince singura, cu minuta ei. Mi-a mincat intr-o zi 2 pulpe de pui, ca m-am si speriat, bucatica cu bucatica, avea o viteza... Dar cu legumele ce ma fac? Ca eu zic ca ce se serveste ea cu minuta nu ajunge la cei 200 ml cit minca ea pasat... Fructe maninca bine. Lapte au inceput la gradinita sa ii dea din canuta cu cioc, ele zic ca bea si asa. Eu acasa ii dau inca din biberon, mi se pare ca bea mai mult asa.
DanaH si gabitzam, m-ati distrat cu mersul la cumparaturi singure... Ma credeti ca anul ala cit am stat cu Roxana acasa, mi-am dorit si eu asa de mult asta! Sa am si eu o ora pe saptamina fara "atasuri". Fix la fel cum zice Dana e si la noi. Unul morocanos ca nu mai termin odata, unul ascuns printre rafturi si umerase, unul cu gurita mare in carucior... Pai ce sa-ti mai arda de probat ceva? Si ca sa ma razbun, de 2 saptamini de cind am inceput serviciul, in FIECARE ZI, in pauza de masa m-am dus la cumparaturi. O ora cit am pauza de masa, imi clatesc si eu ochii, mi-am mai luat una alta... Si nu m-as mai opri...
Despre disciplina astora mai marisori... uf, la fel si la noi, tati e ala sever, de el asculta si nu indrazneste sa zica nimic. Bine, pretentiile nu sunt exagerate: bun simt, sa respecte pe cei din jur, sa stea frumos la masa, sa nu trebuiasca sa i se spuna de 100 de ori un lucru, sa isi adune singur jucariile, sa nu exagereze cu joculetul lui electronic. Pe mine nu ma prea asculta... si uneori sufar foarte tare, imi dau seama ca parca fiind tot timpul cu Roxana el s-a departat putin de mine. Incerc sa imi fac timp in fiecare seara si sa fiu numai cu el, dar nu imi iese intotdeauna. Il vad ca uneori e imbufnat, el nu spune saracul... poate nici nu is da seama ca simte gelozie, dar eu cred ca asta e. Iar comportamentul negativ, Simona, poate chiar si facutul in pat, poate fi un mod de a atrage atentia. Chiar si atentia negativa e mai buna decit a nu le acorda atentie deloc - sa nu ma intelegi gresit, nu spun ca voi nu ii acordati atentie, dar poate ca el percepe ca e bagat mai putin in seama decit cel mic si cere, in felul lui, sa va ocupati si de el. Asa e si la noi...
A, au venit socri..... totul relativ bine pina acum... dar m-am si calit eu. Evident ca am deja niste remarci frumoase la colectie, de la soacra-mea (el e inofensiv), si ma enerveaza ca nu mi le spune direct mine. Cica vorbeste cu Roxana: "Sigur ca te ineci daca iti da mama piine..", "uite cum curata mama morcovii, nici nu pot sa ma uit"... Ma enerveaza ca ma face sa ma simt vinovata ca nu umbla, cica lasa ca am venit eu acuma si exersam in fiecare zi... Ma enerveaza, apropo de disciplina lui Alex, ca noi l-am obinsuit sa se imbrace singur pentru scoala, ii pregatesc hainele si in timp ce ma imbrac eu si o pregatesc si pe Roxana, el se imbraca. In ritmul lui, dar singur. In fond, are aproape 6 ani, nu cred ca cer prea mult de la el, trebuie sa stie sa faca asta. Iar acum de citeva zile, ma trezesc ca copilul sta cu picioarele si fundul in sus si de fapt il imbraca ea. Mi-am dat seama intr-o zi cind sa plecam de-acasa dimineata, ca cica nu se incalta singur, sa-l incalte bunica. Noroc ca sotu-meu e si mai ferm decit mine cum ca copilul trebuie sa se descurce, si i-a spus sa-l lase in pace.....Sau ii taie marul bucatele mici, si acum Alex nu mai vrea sa muste din marul intreg, vrea cum ii face bunica... Pai ce, eu am timp de de-astea, cind o sa raminem numai noi? Sau cind ii pun marul la scoala, ce ma fac? I-l tai si eu?
De... maruntisuri care ne fac viata mai picanta.... dar se aduna si odata o sa explodez si eu....
Dar hai sa nu fiu rea.... ma si ajuta, saptamina asta nu am gatit deloc, nu am spalat vase, fac ei totul...asta da lux...
Miine avem si noi mare party mare.... 20 de adulti si 7 copii.... si eu sunt la servici, de-abia dupamasa o sa incep sa pregatesc totul. Am o lipsa totala de comunicare cu soacra-mea, asa ca o sa fac eu aproape totul, nu prea vreau sa o las pe ea sa faca. E OK cind face pentru noi, dar sa ma bazez ca imi face asa cum vreau cind am si invitati... nu prea.... Sper sa va pot arata poze saptamina viitoare. Copiluta era cam mucoasa azi dimineata, sper sa fie Ok miine.
Cam astea de la noi, scuzati ca m-am intins atit, insa ma racoresc si eu...
Multa sanatate puiutilor raciti! Distractie placuta celor care au petreceri weekendul asta!
Pupam pe toata lumea cu drag,
Gabriela.
gabitzam spune:
Danutza, bine ai revenit printre M&M
Gabriela (PRAG), cred ca se rasfata si copilul si bunica in acelasi timp, unul pe altul
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ca_eric spune:
pt MIRCI, TUDOR si gogo TEODORA sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, papaciosi si voiosi si sa ascultati de parinti!!!!
in legatura cu severitatea..eu cred ca sunt mai severa ca si consoarta mea. el e mai ingaduitor, adevarul e ca sta f putin timp comparativ cu mine si vrea mult sa se joace cu eric, sa il ia in brate , sa il gadile si ii permite sa faca ce vrea. faptul ca si lucrez...deci am 2 cupii...m-a facut sa fiu mai severa si sa nu tolerez chiar orice. nu sunt adepta bataii..desi eu am luat la greu de la taica-meu...incerc sa ii impun o limita si sa intelaga cuvantul NU.
as vrea si eu sa ii fac un party de 1 an..si nu stiu exact cum sa il fac..inca am vreme s ama gandesc. ma gandeam si eu s afac cu turta si cu tava. sa vedem....
eu sunt super bine ..nu fac nimik...cand vin acasa am mancarica si totul e curat, nici macar nu mai spal vasul...hihi ..boierie.
dana te inteleg cu soacra. stiu exact cum e...asta se intampla mai demult..acum la mine nu se prea baga...
aaaa....sa nu uit...si eu am pe webshot poze si vroiam sa le inchid. stie cineva daca pui albumul pe picassa pe privat e sigur ca nu mai au acces toate pers...alea dereglate .. ci doar prietenii??
despre eric...doamne ajuta..nu avem mucisori, nici raceli, nici vreo boala...totul e ok..astept sa merag curand singurel.
va pup pe toate si sper sa mai apuc sa scriu
PRAG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Gabriela (PRAG), cred ca se rasfata si copilul si bunica in acelasi timp, unul pe altul Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Asa e, gabitzam, se rasfata si el si adevarul e ca se rasfata si ea, pentru ei e o bucurie sa petreaca acuma timp cu el asta dupa ce in 6 ani l-au vazut cam de 5 ori. Mie mi-e frica de rasfatul ala exagerat, de comentariile de genul "nu vreau cu tine, vreau cu bunica"... si inca suntem doar la inceput, ei o sa mai fie aici pina la sfirsitul verii.
Si, ca sa fiu sincera, sincera de tot, cred ca sunt si putin geloasa. Asa cum spuneam, el parca nu mai e asa lipicios si dragastos cu mine , si acuma se lipeste de bunica, care ii face toate poftele... Si nu-mi place cind il vad... Dar problema e la mine...
Lorich spune:
Simona este absolut superb la Laguna Garden! Am fost de 2 ori, o data scurt de 1 mai si apoi tot in vara aia, pt vacanta. Camerel sunt super si piscina si pozitia spre plaja...ce mai, minunat. Sa va simtit super!
Danutza ce bine ca mai scrii si tu, eu din cand ma intreb oare ce mai fac mamicile care nu mai scriu?
Prag si Robert la fel, ar vrea sa pape doar singur cu manuta lui...insa nu prea poate mare lucru.
Cleo ca de obicei, bun bancul!
Despre poze pe net mi le-am scos de la semnatura, atat. Mai mult de atat, nu vreau sa gandesc prapastios (nu si la chestia asta)
Noi avem una bucata cucui sanatos, s-a dezechilibrat si pe langa canapea a dat cu capul de parchet. A plans sa lesine si acum, dupa nani, vad una bucata cucui de-i schimba profilul.
Pup, eu s-ar putea sa o cam raresc cu foruml o perioada, vin socreii si ...long story short, sa nu ma dati disparuta.
Va pup si multa sanatate!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
Mara e cu curu roshu. Maimutza.
si am lasat-o... asha, in curu gol prin casa. Ca sa se aeriseasca.
normal ca s-a kkt pe mocheta care o urasc, langa calculator, a bagat si miinile, si a inceput sa aplaude....
Dar nu asta voiam sa va zic. Ci ca mi-au intrat banii aia cacalau. Desi am gatit si mancat ca porcii, tati vrea sa comandam repede de la chinezi, si sa inchiriem miine limuzina sa mergem sa cumparam pampersi din carfur.
edit: tati e pus pe fapte mari. Avem un vecin cu bormashina. de 2-3 ani o foloseste... in seara asta mara a adormit de 3 ori. Si s-a trezit urland de la ea. Si bormashina e in reprize, scurte, atat cat sa nu il prinda. S-a dus tati din usha in usha, bloc mare, cu 6 aprt pe etaj, sa il prinda... pana la urma pe ala care ne innebuneshte de atatia ani - cica e la et 5 sau 6.... dar acu ne-a deranjat un alt vecin.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
emycor spune:
ciao
de vreo cateva zile ma mananca sa va intreb ceva.......ca la noi nu se face si nu am vazut la nici o aniversare la care am fost ( de un an )....deci......ce e cu turta si cu motul???? ce inseamna???? si am mai auzit discutii cu tava cu obiecte.......
va rog nu radeti.......dar in cercul nostru nu am mai vazut asa ceva...... faza cu motul nu o face preotul la botez?
felicitari cleo pentru bani!!!!!!!!!
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#