Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 22
MsBB spune:
Neatzaaaa!!!
M-am laudat eu aseara ca sunt fata cuminte si ma bag la
dar m-am trezit tare devreme si m-au napadit amintirile
.
Am vazut ca v-ati imbogatit
, am vazut-o pe gogo dulceeeee si frumoasaaaa foc
si ce invitatii
mai ca as da timpul inapoi sa vin si eu
.As mai veni si la
masutza Victoriei
!
M-am bucurat sa citesc ca Iasmi a renuntat la greva
, ca avem asa
frumoasa, ca ati primit in sfarsit banii, ca v-ati simtit bine la dezmotzat, dez-turtit si alte activitati de sezon
.
Imi pare tare rau sa aud ca David a speriat-o asa pe mami, tin pumni sa fi trecut noaptea usor, ma
ca soacra lui Alysh sa nu sufere prea tare.
Despre mini-vacanta noastra ...moamaaa nush de unde sa incep ... am facut asa de multe, am vazut asa de multe, ma simt de parca am fost plecati o luna. Multe locuri, multe persoane, mult drum, agitatie ... mai las la macerat amintirile
.
Magne - am fost in Ardeal, la mine a fost prima vizita in Ardeal, am fost pt prima oara la o nunta ardeleneasca. Am fost prin asa multe locuri ca nici nu mai tin minte
Reghin, Mures, Beica, Orisiu.
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
MsBB spune:
Hai ca va las ceva de citit
la
! O
mare, cu spuma , lapte, frisca ce vreti voi...si o poveste sa mearga
mai bine!
Astazi dam de beut ![]()

Luati, poftiti de va veseliti, mandra sa-mi sarbatoriti
!

LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi Daniel Roxana, Delia Eliana, Beatrice si in special mandra mea iubita, Andra ,sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti iubiti, respectati si alaturi de familiile voastre sa traiti in pace si armonie!

Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
YLARI spune:
Buna dimi!
In primul rand LA MULTI ANI scumpilor sarbatoriti ANDRA, ROXANA, DELIA-ELIANA, BEATRICE si DANIEL CHRISTIAN!!!! Sanatate, bucurii, fericire si impliniri, sa va ajute Dumnezeu in viata!!!
Alysh, un gand bun catre soacra ta, imi pare rau sa aud vestea asta rea.
Elenuca, pupam pe Lizuca, Doamne ajuta, sper totusi ca ati avut o noapte buna, fara febra!
Desiree, imi pare rau ca nu au mers prunisoarele. Continua, persevereaza, da-i ceiuturi, oare au voie ceai de musetel? Stiam ca ajuta. Chiar vroiam sa ii dau si eu daca nu rezolvam problema, dar din ziua aia, slava Domnului face si de 2 ori pe zi! Sorry, nu vreau sa iti fac in ciuda, eu sper din tot sufletul sa reusiti si voi. Eva a mai fost o data constipata rau cand ii dadeam fier. Abia asteptam sa scap de el. Si tot asa se scremea saraca mi-era o frica sa nu se rupa la fundic, of, of, te inteleg...
MsBB, petrecere frumoasa va urez la aniversarea Andrei. Hai, zi, ce ne-ai pregatit, ca ne e o pofta... Fiicamea a balotat ieri tort de mere de la un bebe din parc care implinea un an, il cunoasteam, in sfarsit am regasit o mamica. Dar despre ce cununie civila vorbesti? A ta? Sorry, sper ca n-am dat cu bata in balta, dar am pierdut detaliile...
Ca de obicei, vroiam sa mai zic ceva dar am uitat.
Referitor la indemnizatie, tare sunt curioasa daca o sa o primesc la timp, in iunie cum au zis. Of mai fetelor, noi nu avem NIMIC planificat ptr concediu... Sper sa nu stam tot in Bucuresti, eu vreau neaparat si la mare... trebuie sa vb cu Iuby neaparat.
Pupici multi!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
mi_bebelina spune:
Buna dimineata si de la noi!
Iaca de aseara am si eu iar net in noua casuta si am reusit cat de cat sa le aranjam pe toate in asa fel incat astazi vom face o mini-petrecere, noi turta am rupt-o de Pasti cand am fost la Braila la nasi. Multumim din suflet pentru urari Inais si MsBB, sunteti tare dragute.
Urez si eu 

tuturor bebicilor care au implinit deja anisorul, dar si celor care au intrat in linie dreapta. Sper ca de azi sa am mai mult timp sa intru pe aici.
Offff.....anul trecut pe vremea asta ma conversam cu Monik pe forum, apoi obosisem si hotarasem sa mai bag cornu in perna si ne dadeam intalnire pe la 11 asa, insa n-a mai fost sa fie ca mi s-a rupt apa si am plecat la spital, iar dupa chinuri nebanuite de mine.in sfarsit s-a nascut si broscuta mea seara la 19.45. Am vrut sa scriu povestea nasterii, la inceput nu am avut curaj, iar acum nu am avut timp. Rusine mie. In scurt timp insa, vreau sa scriu si eu povestea nasterii. Am citit-o pe cea a lui MsBB si imi amintesc ca si eu aveam calduri, si acum parca m-au luat transpiratiile. Si mereu cand vad o graviduta pe strada ma gandesc oare cum suporta caldura.
Fug ca am trebi pana peste cap, vreau sa ne intalnim acum dimineata si cu Andreap sa bem in cinstea printesei mele. Va pup!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:

sau sa ne de-a sarbatoritele!! Ca avem multe multe:
ANDRA, ROXANA ,DELIA ELIANA , BEATRICE , DANIEL CHRISTIAN 

. ce de-a torturi, ce de-a petreceri, ce zarva si fericire. Sa fiti sanatosi, si fericiti la fel ca in prima zi alaturi de parinti. Sa fiti impliniti si senini ca o zi de vara. Alaturi de noi, evident 
voiam sa urez multa putere lui Alysh, Belleane, si toti bolnaviorii sa se faca bine.
Magnetism, daca tu esti grasa, te bat rau!!! ai 55 kile la ce inaltime? Ca io am 56 si ceva cm in minus, io te tin minte pe tine inalta rau, ca mi se sucise gatul uitandu-ma in sus
Si iti mai repet, ai un pui frumos...mai, dar frumos rau!!
nu mai stiu ce sa scriu. am uitat tot. deci inais, si io calc. S-au adunat 5 balcoane spalate (adicalea 5 ture).Si inca o tura e pe sarma. Asta noapte am calcat, am gasit antidotul la insomnii, decat sa ma perpelesc, calc acolo ce calc ca asha vine si mos Ene repede.
Nicole, sa nu dai cumva banii inapoi!!! deci pe langa ca is nesimtiti si gresesc ei, ei tre sa sune. Alta data m-ash fi intors sa ii duc. Acum, mp-am trezit: cand e vb de statul roman si functionarii care chiar isi bat joc de noi, nu merita. Pune-i deoparte, si la sf anului luati-va un concediu ceva cu ei - sa ii simtiti.
fetelor din canada,faceti papanicolau oriunde o fi, numai sa fie facut.
desiree, am vazut crurtea voasta. Arata IMPECABIL. cand ziceai ca daddy toata ziua o matura si bibileshte, am zis ca e gluma. Deci arata mai curat decat mocheta mea din sufragerie (pe care o urasc) dar nu mai am bani sa zugravim/punem parchet. asta e
insanatosire rapida la cupii
Ylari, pt vaccin suna inainte. La toamna anulez abonamentul, si o sa platesc consultatia la cate 2 luni, sau cand vom merge. Deja se merge mai rar.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
chinabulina spune:
buna dimineata!
MsBB, sar'na de cafea si de o poveste frumoasa, care m-a facut sa incep ziua cu zambetul pe buze si lacrimi in ochi
. sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si fericita, vesela si fara griji! la multi ani, Andra!!! 
la multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei, Deliuta-broscuta, Beatrice, Roxana-canadiana si Daniel Christian 
multumesc tuturor celor care mi-au vizionat si complimentat gogoasa 
si am mai vrut sa zic ceva, dar am uitat, ca m-a emotionat adriana cu povestea ei...
edit: mi-am amintit: am vrut sa-i trimit un gand bun lui Alysh. imi pare rau pentru soacra ta, ii doresc multa sanatate 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
gabitzam spune:
Alysh, imi pare rau de vestile rele. Sabnatate multa, putere si rabdare pentru toata familia! DD sa va ajute sa fie bine!
Ralu_t, cat de frumos este Tudor !!!!! Ma bucur ca ai mai trecut pe aici.
Nadia, m-a dat pe spate setul acela cu masuta, scaunele si umbrela, pe care le-a primit Victoria. Sunt super dulci si simpatice, iar ea pare foarte importanta stand acolo. parca o vad ca bea o "cafeluta" acolo cu prietenele ![]()
Elenuca, sanatate multa pentru papusa scumpa! Te cred ca te-ai inspaimantat si ingrijorat la maxim!
Nicole, eu am dus singura banii inapoi, nu m-au chemat ei! La cata nebuneala e acolo probabil nu m-ar fi chemat prea curand, dar na, nu ma simteam eu in regula.
Mi_bebelina, bine ai revenit!