Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
Victoria_mami spune:
Alysh,
multa putere va dorim, imi pare tare rau sa citesc asa ceva.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Superbe poze cu Gogobalerina, Tudor de Ralu t si misto invitatia lui TIberiu. 
Ralu-t ne bucuram ca sunteti bine, felicitari pentru kg pierdute, se vede ca ai dat jos!!
MA bucur ca papa bine Tudor!

Eliana si Ana MAria sa fiti sanatoase!!
De asemenea,
Pogoniciului smecheras si haios!
Alyshuca
la Dumnezeu sa-i dea zile soacrei tale! Nu ma gandesc ce atmosfera e in casa la voi....
multi
Elenuca sanatate Lizucai. Stai cu okii pe ea, comprese reci pe frunte, diazepam desitin ar fi minunat inainte de culcare!
SImonix si eu ma bag la intalneala! Se poate sa rog si eu cu un pachet de supozitoare cu banutii la livrare?
Suna prea interesant!
Inais pe unde umbli?? Ce face Iasmi?
Va pup fug la treaba, am o gramada de vase ca am avut musafiri!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Doloress spune:
Sper sa am si eu timp de un mic conspect, am fost azi la doctor si prin oras, am lasat puiul veo 5 ore cu soacra-mea. A dormit bine, ca de obicei, l-a adormit mai greu fara tzatza, l-a mangaiat pe spate, insa tot a adormit. Deci pot pleca linistita la servici lunea viitoare. Nu va pot spune ce bucurie a fost pe el cand m-a vazut, a stat numai in brate agatat de gatul meu vreo jumate de ora. Manca-l-ar mama pe el de alintat!
Am vazut poze superbe cu trei fetite frumoase tare Ale de Anisia, Sara de Monik, Gogoasa de Chinabulina, niste scumpici. Am vazut si-un flacau bolfos, pe Tudor de Ralu, bine ai revenit la noi, ne-ai lipsit!
Elenuca multa sanatate Lizucai! Pupici, sa-i treaca repede febra! 
Belleanne inca un
si catre voi, pupam buzita, sa treaca repede! Al meu e tare precaut, se lasa in jos foarte incet, inainte de a cobori o treapta (ca am o singura treapta in casa) se uita de 10 ori si cerceteaza, pune manuta si apreciaza distanta, e de coma. Si cand cade, pune mereu coatele sa nu dea cu capul. De aceea cred ca a si inceput sa mearga si sa se taraie asa de tarziu, cred ca i-a fost frica.
Alysh multa sanatate soacrei! Si a mea cand a plecat din Germania tocmai ii descoperisera noduli la sani. Am stat in stand-by pana la sfarsit, nu stiam daca o sa ami vina cu noi sau nu. Insa i-au zis ca sunt mici de tot si ca poate pleca 6 luni fara grija. Insa neaparat dupa 6 luni sa se intoarca sa se caute iar.
Andrada foarte frumoasa invitatia! Eu tot de pe 123 greetings trimit felicitari prin e-mail, e cel mai tare site pentru asa ceva.
Ms BB, Jady bine ati revenit! Asteptam impresii!
Stefany eu am mers tot la ginecologul din timpul sarcinii, m-a chemat din 6 in 6 luni. Insa vreau sa-l schimb ca nu-mi place deloc de el. I-am zis de fibroame si mi-a zis sa astept pana dupa alaptat. Asa ca am fost in Romania sa fiu eu mai sigura, fibroamele au dat mult inapoi, au numai cativa milimetri, insa mi-au gasit o multime de chisturi pe ovare. Mi-au dat si tratament de la ei.
Aici am luat o lista cu ginecologi mai bunisori (i-am luat de pe Rate your doctor, un site unde poti sa dat ratinguri doctorilor) si am sunat de am innebunit, nimeni nu te mai primeste daca nu esti insarcinata. Asa ca am sa caut in continuare. Mai intreb si colegele si prietenele.
Deci eu cred ca poti suna linistita la fosta ta doctorita, sigur te va primi in continuare. Are cabinet separat al ei sau numai la spital? Ca al meu are cabinet in oras. Acolo ma duceam si in timpul sarcinii si dupa. Eu oricum ma duc la el in lipsa de ceva mai bun.
Si la endocrinolog azi la fel de superficial totul. A zis ca nodulul e prea mic sa ia vreo masura, sa mai repet ecografia peste 2 ani!
Nu tu o analiza, nimic. Asta este, mergem inainte.
LA MULTI ANI!
Maria-Eliana
Ana-Maria
Sa fiti sanatoase si norocoase!
stefany_p spune:
Dolores, doctorita noastra are cabinet...eu voiam sa stiu daca te cheama ei la un an, ca asa-i procedura... sau trebuie sa sun eu daca am vreo problema? asta ma nedumereste..parca la controlul de 6 saptamani am inteles ca ne vedem la un an...sunt ok, dar as vrea s afac control regulat..ma ingrozesc de cate aud...
maine la medicul de familie, sa vedem ce hora trag si cu ala...
Nicole1980 spune:
Mai fetelor mi-au intrat si mie niste banuti ieri in cont, insa sunt cam multi fata de cat ma asteptam…cine stie ce calcule au facut
. Am sa-I pun intr-un cont de depozit ca poate mi-I cer inapoi…
Gabitzam – parca tu ai returnat niste bani nu ? Te-au sunat ei sau te-ai dus tu?
David este foarte racit, are nasucul varza. Am cumparat si eu astazi batista bebelusului si am tras cu ea o tona de mucozitati. Am ajuns cu el si la doctor s ail asculte cum respire sa nu pateasca ceva mai rau. Nu ne-a dat niciun tratament, decat desfundarea nasului….
Luna viitoare facem si noi vaccinul, o sa facem infarix cu 4 valente si priorix…asa a zis doctorul.
Laura – vad ca a iesit super petrecerea de mot al lui Mircea, sa fie intr-un ceas bun. Iar voi fetele sunteti superbe. Imi place mult bluzita ta …
Adriana – sincer, am mai auzit de la alte prietene ca nu pot sta fara bebe….eu sincer….dupa o zi de serviciu agitata sa il stiu pe David la mama, bine hranit si aerisit….m-a ajuta sa trec peste cele 10 zile. Acum e iar cu mine si eu sunt mai odihnita , iar el mai gras cu 1 kg aproape….![]()
Gabitzam – atat imi cereau si mie bonele prin octombrie anul trecut cand cautam….dar am avut noroc sa o gasesc pe a mea cu mai putin.
Simoncip- imi pare rau ca nu ti-au intrat toti banutii, au gresit si la tine la calcule, dar in minus….poate mi i-au dat mie….![]()
Andrada- imi place invitatia ta…sa va distrait pe cinste !
Monik- am vazut pozele, este o dulce Sara
Alysh – imi pare rau sa aud de nefericirea din familia voastra. Sanatate multa soacrei tale.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Magnetism79 spune:
Multumim mult fetelor de urari!!!!!!!!!!!! Lorich
, Reallaura
,Belleanne
, si tuturor celor care ne-au mai urat, scuze dar neuronul meu e deja paralizat la ora asta, daca am uitat pe cineva ma iertati.
Chinabulina e superba gogoasa ta, e bronzata nu gluma!!!!!!!!
Fetele cu dezmotatul, mununate pozele, Laurici cate kg ai mama, ca zici ca esti sora-mea, fotomodel, am o tona de haine sa-i dau ca nu cred eu ca voi mai ajunge la 52 kg a zburat puiul cu ata, poate un 55 acolo, dar nu mai vreau foamete ca ma iau durerile de cap, imi scade glicemia instant, si daca mai bag si 2 tigari la cafea sunt zombie, dar nici mancare nu imi trebuie pana la ora 3- 4 dupa amiaza.
Alish imi pare tare rau de soacra ta, am multe cazuri in familie cu cancer, sora maicamii care a murit de cancer( era singura ei sora si nasa mea de botez), a murit la doar 28 de ani cand eu aveam 6 luni, apoi mama care s-a operat de 2 ori, are si histerectomie si operatie pe colon tot de la o forma de cancer, sora-mea care are operatie la san de la 20 de ani din cauza nodulilor, innebunesc ca am un istoric familial foarte nasol.Multa sanatate soacrei tale!!!!!!!!!!!!
Bine ai revenit MSBB , ia zi ce ai facut si pe unde ai fost?
Sper sa reusesc maine sa-mi duc o rochita la facut la croitoreasa ca nu mai apuc si vine luna Iunie cu nunti una dupa alta.
gabitzam imi pare rau de faza cu bonele, e mai bine sa cauti pe cineva printr-o cunostinta sau eu stiu, din vorba in vorba cum se spune.Succes la gasit persoana potrivita! Soacra sau mama ta nu ar putea sa stea cu piticii macar 8 ore cat te duci la munca? Intreb si eu.E super cofetaria Maria am auzit ca fac torturi belea, si prajiturileeeeeeeeee criminale.
Noapte buna la mamici cu bebici.
Mami de Bogdanici Pogonici
inais spune:
pentru 1 anisor:
18 iunie: Rares 
19 iunie: Maria Eliana
si Ana Maria 
20 iunie: Andra
, Roxana
, Delia Eliana
si Beatrice
!!
Laura
sunt in zona...va citesc dar nu am timp de scris! Suntem toata ziua pe afara, treburi, plimbari...azi a venit mama sa ma ajute cu un calcat de hainute ca zau ca faceam depresie. Nu mai am timp de nimic de cand stam atata afara.
Iasmi e bine slava bunului Dumnezeu. Mananca!! Rade! Nu stim cine ne-a schimbat copilu'...
A mancat si cateva capsunele de la bunica-mea din curte. Azi a papat si cirese. Cel mai mult insa ii place dulcele...disperare daca prinde bucatele de chec
(spre ex.). I-am dat putin pt ca ne apropiem de 1 an...lor dulcele le face bine. Si nu fac nici un exces si e totul facut in casa.
V-am vazut pozele de la motz! Ti-am zis ca imi place de Mirci? Mooor dupa el! 
Alysh vazut si pozele lui Vladut! Un scump mic si drag! Iti tin pumnii si ne rugam sa fie totul bine cu soacra ta! 
anisiap este o dul-cea-ta Ale a ta!
Cat despre Nice...orasul meu de suflet. Sper sa il revad cat de curand ca mi-ai facut o pofta 
ralu draga...bine ca ai mai scris aici de T! Va dam un
si poate ne vedem dupa ce va linistiti si voi cu programul!
elenuca mama draga, suna a viral ce aveti voi acolo. A contagioasa. Saaau...mai poate fi o infectie urinara. Dar si o viroza. Cum patiram noi...o zi si o noapte de temp. (insa 38.5-38.6 intra-rectal) si apoi tuse, muci..3 saptamani de balamuc!
Naspa faza asta cu stati cu mainile in san si asteptati sa evolueze! Medicina moderna...
La ce spital ati fost? Va
si sa mai scrieti despre voi!
monik super dulce si mare Sara ta!
Cresc prea rpd copiii astia dom'le! ![]()
chinabulina ma declar iremediabil
dupa niste obrajori rumeni si frumosi! E asa serioasa si scumpa Gogo...! 
Doloress cetit cu sufletul la gura pataniile de la englezi. Eu te inteleg pe tine...ii inteleg si pe ei...etc! Imp e ca ati ajuns cu bine acasa! 
Simona sa stii ca mie mi-au intrat banii.
Insa eu am depus dosarul in 14.01. Am auzit azi la radio ca din 7000 de dosare depuse de la inceputul anului, au solutionat deocamdata doar 2000. Lipsa de personal...Romanica tara tuturor posibilitatilor!! 

Mai e tarziu si nu credeam ca ma intind atat. Fi-mea doarme de la ora 23. Somn usor tuturor...
PS
pt Robert! Cum mai sunteti?
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p fetele de Canada...plsss... pe noi ne mai cheama ginecologul la 1 an sa ne vada?unde mai facem si noi un papanicolau, un tuseu? tre sa cautam alt ginecolog sau ramanem sub supravegherea celui care ne-a supravegheat in sarcina? |
Din cate stiu eu - nu! Urmatorul papanicolau il faci la dr. de familie, cel putin la noi asa se face. Inainte de sarcina unde le-ai facut (semnul intrebarii iar nu-mi merge...
)_

Victoria_mami spune:
Inais, stii ca suntem in luna mai, nu iunie...

_
Doloress spune:
Stefany trebuie sa suni sa-ti faci programare, nu te cheama ei. Si da, papanicolau poti sa-l faci la medicul generalist, eu prima data am fost la o clinica sans rendez-vous, cand nici nu aveam ginecolog. Insa daca ai ginecolog e mai bine sa mergi la el, sa discutati si de altele.