Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
anisiap spune:
gata am vazut pe bebe cu tot cu falcute iar m am indragostit de cate ori il vad am o zi o stare deosebita
ALE o ora a dormit azi si acum se uita la cotoons desenele preferate nu cred ca dureaza mult ca am doat 4 episoade asa ca sunt pe fuga
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
27+ 
anisiap spune:
scrie la sematura
mi a zis medicul sa ma astept sa fie mai devreme ca asa e obiceiul la mine cu doua sapt mai repede
inainte de mijl lui august
in rest sunt ok cat se poate 

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor
,Ale ,
si
27+ 
ralu_t spune:
fetelor asa, pe ultima pagina de capitol, bag si eu nasul pe la voi
si evident cu poze (nu mai stiu cum se da linkul scurt
)
http://entertainment.webshots.com/album/571579680bgXcsk
pe cele de la motz nu m-am invrednicit sa le sui pe net....dar abia mai respir de cate am pe cap.
sa va fac un mic rezumat, nu inainte de a va multumi pentru urarile de ziua lui T

si ca va mai ganditi la noi.
la motz a fost grozav, adica tudor s-a bucurat nevoie mare de atat atentie si de faptul ca i s-a cantat la multi ani, a aplaudat
, a primit cadouri muuuulte (doamne, ne mai trebuie o casa) si a ales o masinuta, un stilou si o carte. ta-su s-a bucurat ca macar bani de masina o sa aiba si s-a consolat ca trebuie sa munceasca in continuare.
am facut si noi ieri vaccinul de 1 an, asta dupa ce eu ca o mare desteapta am cumparat cu o luna inainte un infanrix hexa si fix cu 10 min inainte sa ajunga pediatra am realizat ca nu era vaccinul care trebuie
noroc ca am gasit, la a 4a farmacie, si totul s-a derulat cu bine. a plans f putin, eu sincer m-am temut sa nu sara la pediatra, ca el e destul de agresiv cand nu-i convine ceva, musca, ciupeste...se descurca, dar a fost baiat simtit. avem vreo 10kg, un pic peste, si 79 de cm si la pantof purtam 20![]()
inca nu are curaj sa mearga singur, il mai pacalesc eu 2-3 pasi dar se dezechilibreaza si devine disperat sa apuce pe cineva de mana. rostim si cateva cuvinte: pa pa (aici face si cu mana), apa, lampa (care e ampa), alo (la telefon, telecomanda si orice mai seamana cu un telefon,) mama, tata si ham (care e un fel de am). oricum, e simpatic foc fiindca desi nu pronunta multe cuvinte si de baza e un fel mmmmm ( si o mana intinsa spre ce doreste) nu stiu cum face dar se descurca si pricepem ce vrea de la noi asa ca e foarte interactiv, distractiv, si bineinteles obositor...mai ales ca are pasiuni alese: maturile, mopurile, farasul, sifonul din baie, robinetul de la cada, cosul de gunoi...iar in parc mucurile de tigara, pietrele si orice alte gunoaie mai zareste, si vrea musai sa le si guste
papam nevoie mare (unde o fi plecat baiatul meu mofturos si nemancacios?) sicer, acum imi e sa nu dam in extrema cealalta, ar manca nonstop-evident nu primeste, dar e jale daca mananci in fata lui ceva si el nu capata, mai ales daca e vb de paine...te stduiaza din toate unghiurile, inghite in sec, tipa, te trage de par si intr-un final lasa o buza in jos
dulceata lu mama, dar de obicei nu primeste nimic si ca sa nu-l torturam , mancam si noi mai pe ascuns.
avem 8 dintisori si se pregateste sa iasa un premolar, mi-e groaza ca se vor apropia si caninii
, asta abia cand revenise si el la bunele obiceiuri de a dormi toata noaptea.
si acum sa ajung la mine....sunt deselata to say the least![]()
adica am birou, casa, bebe, sesiune si evenimente(botezuri,nunti, petre cere de burlacitze, motzuri) in toate we pana la mijl lui iunie...insa, partea buna in toata aceasta alergatura e ca finally am ajuns la kg de dinainte de sarcina
. am primit multe laude la motz, ca ce repede mi-am revenit
...repede pe naiba, un an de zile in haine de grasa...hmmm. nu mi s-a parut nimic rapid, sarcina viitoare o s-o duc cu salata verde si lamaie![]()
cam asta ar fi cu noi, sa stiti ca mai citesc si eu pe sarite, cam o data pe saptamana, dar sincer...nici nu am cum sa reusesc mai des de atat. imi e dor de voi, imi e dor de clipele cand stateam acasa cu bebe si impartaseam cu voi totul, ma uit acum in parc la mamicile cu bebei mici si ma apuca niste nostalgii...insa, in ciuda oboselii, eu ma simt fericita asa, si la birou si acasa,am impartit serile saptamanii cu tati sa iesim si cu prietenii fiecare, eu altfel nu rezist. neajunsul mare va fi concediul, prea scurt fata de cat mi-as dori...
sa va mai zic ca in fiecare zi verific cardul cu indemnizatia? sau mai bine zis fara nici o indemnizatie
. nu am primit nici o marire pana acum, e normal asa ceva?
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
YLARI spune:
Cleo, tu ai prelungit contractul cu Medicover? Despre ei zici ca nu au Infarixul? La naiba, si ce se face in situatia asta? Partea proasta e ca la noi trebuie sa se invoiasca sotzul, eu n-am cum sa merg singura... Asa ca ar face bine sa il aiba. Of, n-am mai pomenit asa ceva!
Ralu_t, Bine ai revenit. Pupam pe Tudor. Edit: of si cu banutii, multe fete au inceput sa primeasca dar ai vazut poate ca sunt destule si care nu au primit. Nici eu n-am primit inca, dar eu am depus dosarul in 15 aprilie, mi-au zis ca prin iunie. Dar nu inteleg, ai inceput serviciul?
Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Buna seara fetelor,
Nu am timp de scris, sunt pur si simplu epuizata, soacrei mele i-au gasit metastaze, deci suntem terminati, mai ales Stef. Plus ca am alergat cu Vlad dimineata, dupa masa am bibilit la lucrarea de diploma, apoi alergat la spital, m-am consumat ingrozitor, ce sa va spun, e nasol.
Ea a mai facut 2 operatii si anul trecut tot pe acelasi motiv si a trecut un an fara sa reapara ceva.....uite ca au revenit acum, dar SPER DIN TOT SUFLETUL sa scape cu chimioterapie, macar sa-i mai dea Dumnezeu cativa ani.
Off
Am vazut ca mi-ati mai scris mesaje, dar nu mai stiu ce si cum....imi cer un miliard de scuze. Va pup. Noapte buna
Vlady
MsBB spune:
Lunga zi
.
Se vede ca ne-am cam iesit din mana, am ruginit si mandra ne-a luat de noi. Am citit asa pe fuga si eram setata sa ma duc la
dar cand am vazut mesajul de la Alysh a trebuit sa ma loghez si sa las un mesaj :
, multa putere si sanatate multa!
Ma duc la
, vreau sa fiu maine in forma ![]()
Va
, noapte buna!
Fericirea are chipul tau... Andra ,
noastra!
elenuca spune:
Buna fetele !
Noi am avut azi o zi super naspa, m ajuns la spital cu Lizuca dupa ce i-a urcat temperatura la 39,4. Am crezut ca innebunesc... si nu inteleg de la ce. Nici de la sptal nu au stut ce sa-mi spuna ca ar putea fi, s-au limitat la a-mi spune sa o tin sub observatie. Mda... Noi am fost in parc azi, ne-am jucat frumos, am si papat din iaurtul lui Matei si apoi ne-am intors acasa sa papam. Am ras pe drum, ne-am distrat in carucior, insa cum am intrat in casa au inceput frisoanele... mainile erau reci fruntea fierbinte si apoi... a inceput sa planga draga de ea... nu am reusit sa o potolesc in nici un fel... Temperatura a urcat rapid la 39, am sunat salvarea pe barbatamio, doua doctore si o prietena, pana la urma prietena a fost cea care m-a linistit si mia spus ce trebuie sa fac, inclusiv sa sun pe linia de urgenta la Medsana unde suntem arondati. In 15 minute salvarea era la noi, eu intre timp o dezbracasem si ii facusem baie cu apa mai recisoara,aproape se inviorase, dar... febra a revenit in cateva minute 39,4. Noroc ca venise salvarea, i-au dat novocalmin si ne-a urcat in salvare si am plecat. Doamne, tot drumul m-am rugat si incercam sa o linistesc cantandu-i, leganand-o... Intr-un tarziu a adormit... dar am ajuns la spital si a reinceput plansul cu muci si tot tacamul. In afara de ascultat la plamani si uitat in gurita nu i-a facut altceva- mi-a spus sa o supravghez si sa continui cu antitermicele. Acum doarme linistita de pe la 8, ma duc din 10 in 10 minute sa vad cum respira si daca mai are temperatura. Slava Domnului e ok. O sa fie o noapte lunga, tineti-i pumnii !
fug
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !
iulia83 spune:
buna seara fetelor, iar n-am avut timp sa intru. sper de sapt viitoare sa ma asez...
alysh sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste greutati.
multa sanatate voua
ansiap vazui si io burtica frumoasa. ia pune si o poza cu burtoiul mai la vedere sa vada si okiu meu ce misuna pe acolo. 
ce mai cetii? putin si in dunga 
vad ca reveni msbb

imi luai garderoba pt cununia civila, ma imbraca barbatu-meu in costumas cu fusta
bleah...dupa mine, o rochie vaporoasa de vara ar fi mers mai bine. da el, nuuuuu, la 4 ace nene 
Laaa Muuuulti aaani sarbatoritelor noastre de azi
Maria Eliana si Ana Maria
sa va dea Dumnezeu sanatate, sda fiti intelepte si cuminti 
ma bag la somn, ca-s ruuuuuupta.
va pup
P.S. Miss scriu aici,
si normal ca folosesc liftul in continuare, dar nu ma pot abtine sa nu imi fie putin teama
mai ales cand mai loveste un cablu si face zgomot asurzitor ajung verde jos/sus si nu mai nimeresc sa ies din el
te pup, tare faza cu capusele diabolice
esti tare 
gata 
edit: elenuca mult succes si sanatate Lizucai. vezi ca parca Gabitza a patit asa cu Raduc...
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!
Noi am fost azi ptr. prima oara cu autobuzul!
Ce fuuuun a fost, atata lume la care sa ne uitam fara sa clipim!!! ![]()
Legat de constipatie: am incercat prune pireut si suc-nu a ajutat. Am incercat laxative! lactuloza-degeaba. Citrice, nu stiu de ce a zis dr. sa nu-i dau, dar asa a zis. Maine o sa-i fac suc de castraveti.
Va multumesc tuturor ptr. sfaturi si gandurile bune. 
Vorbeati de masa si scaune, o sa va arat ce i-a luat soacra-mea de ziua ei (de fapt, i-am luat eu si soacra-mea a zis ca aia vroia ea sa cumpere; i-am zis ca atunci iaca sa fie de la ea). Va pun linku` imediat sa le vedeti. Iaca si linku`:
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5337631639057017362
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!