Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,
In primul rand vreau sa multumesc pentru urarile primate in ziua cand am implinit 11 lunite. Va pupam pe toate.
A venit si baiatul meu acasa de la bunici, dupa o vacant de 10 zile… a crescut mult, manca-l-ar mama si am fost foarte bucuroasa ca de data asta ne=a recunoscut de cum ne-a vazut ( sau a fost doar o impresie).
In we am fost la nunta, unde ne-am simtit bine.
David a racit si ii curge nasul, imi este mila de el ca maine ramane cu bona…
Am vazut poze de la motul lui Vlad….superbe, nu am cuvinte. Iar mami este foarte frumoasa….Ma bucur ca ati avut timp frumos.
Laurita – asteptam poze si de la voi.

Legat de mot noi nu am planui nimic. Am putea sa-l amanam cu 1-2 luni ? Nu prea avem acum nici timp nici dispozitia necesara sa organizam ceva. Sotul este foarte preocupat de casa in constructive, iar eu cu service si bebe nu mai am timp de nimic….
Si daca vom invita toti prietenii ne vom strange cam 25 de personae…pai in cazul asta unde este indicat sa organizez…unde gasesc eu terasa sa inchiriez spatial sis a fie cat de cat un separeu ??? Nu prea stiu ce sa facem.

Gabitzam- bafta sa gasesti bona.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Pentru 17 mai, La multi ani Alexia Nicole! Sa cresti mare si fericita!

Pentru 18 mai, La multi ani Rares Sebastian! Sa fii sanatos si norocos!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

La multi ani Rares Sebastian! Sa fii sanatos si norocos si fericit.

pt toata lumea, dau si un iaurt cu cereale ca sa aveti o zi plina de energie.

doloress, welcome home, sa va fie de bine plimbarea. voiam sa te intreb, cum ai facut cu decolare/aterizarea copilului? i-ai dat sa bea? ca nu stiu daca ma lasa cu lapte facut la fata - sa ii dau sa bea sa ii fie mai usor cu urechile. Fetele care au mai zburat, cum ati facut?

am fo ieri in auchan, la shoping. Si nu am vazut pampersi de piscina... nici nu stiu cum arata, dar assta e o alta mancare de peshte.

s-a mai dus un weekend. cum zbor ele...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani RARES SEBASTIAN !!! Multa fericire, sanatate si o copilarie minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza fetelor

eu inca nu mi-am revenit dupa un weekend zbuciumat am chefuit sambata la o nunta si de atunci nu-mi mai revin cu somnul

ii dau fetii sa pape fructele apoi merg la oftalmolog cu ea, ca i-a aparut o pata rosie pe albul ochiului stang e ochiul care lacrimeaza mereu, n-a trecut nici cu picaturile tobrex. ma duc sa vad ce are.

am trecut pe nan junior de vineri, il primeste bine , ii place. cu laptele de vaca mai astept. fetele cu puiutii terecuti de 1 an le-ati schimbat meniul copilasilor? noua nu ne mai e de ajuns lapticul noaptea. oare sa introduc masa solida la 8-9 si lapte completare???

va o sa intru mai pe seara sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele,

vad ca nu reusesc sa incarc poze pe picassa.
Alysh excelent a fost, se vede ca v-ati simtiti super! Iti sta tare bine vopsita negru si cu rochita neagra cu accesorii rosii. Imi place cum l-ai imbracat pe Vladi si e mortal in clipuul in care plezneste din degete!! E avansat, am mai spus-o si o repet!
Noi nu prea am reusit sa facem multe poze. pun cateva AICI

Nicole eu zic ca poti amana motul, stiu ca se face dupa un an, nun la fix un an. Ma bucur ca v-ati simtit bine la nunta. Sanatate lui David
Rares Sebastian!!! sa fii sanatos!
Iulia succes la doctor
Doloress vrem poze de la mot!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Pauza de socri, intru si eu aci cu -ua si citesc din urma...

Alish vopsita negru? Wow
m-am tot gandit la tine sambata ca nu era f grozava vremea, dar nici f rea n-a fost.

Revin

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Cleo, Pampersii pt apa arata la fel ca cei normali, de obicei au alta culoare, noi aveam unii cu portocaliu si sunt dintr-un material impermeabil- ma rog, nu stiu cum sa descriu.
Trebuie sa scrie pe pachet, insa ma indoiesc ca se gasesc la supermarketurile noastre - poate la un magazin cu articole copii

Am vazut si eu pozele cu Vlad, cel finut si cu Alina cea frumusica si eleganta. Ma bucur ca a iesit totul bine.
Din pacate pozele Laurei nu le pot vedea ca apare imediat o reclama enervanta cu un catel si nu gasesc nici un buton de unde s-o inchid

Nicole, un mic tortulet, chiar de ziua lui cred ca e frumos - iar cu motul ... faceti cand puteti voi, cine zice sa trebuie taiat neaparat motul, turta etc?
Acum sunt mari, eu cred ca nu ne mai uita ei asa usor - oricum 10 zile sunt ceva -- mereu ma gandesc cum reusiti voi sa stati fara puiuti -- si eu as vrea sincer, dar nu pot inca -- ziua cateva ore, da, mai merge, insa cand vine ora de culcare si noaptea nu-mi pot imagina ca nu sunt langa puiul/puii mei.

LA MULTI ANI RARES!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

neatza multumim pt urari o sa mi fac timp azi sa descarc pozele sper
folosesc crema de protectie nivea 50
ma oftic ca obosesc asa de repede si nu pot merge
acum ea vrea sa mearga de manute si se roaga de mine sa o scot din carutz off si eu nu poci sa merg cat vrea ea
in ham nu i place cred ca o jeneaza ca iesim in maieute subtiri
si mai am 3 luni
nu pot sa o las cu nimeni de la povestea cu TUDOR nu suport sa puna nimeni mana pe ea o car peste tot cu noi .... sper ca nu exagerez
maine am controlul sa l vedem pe baietel
ma gandeam la numele BRYAN NICHOLAS nu e romanesc deloc da macar suntem de acord amandoi
am mai incercat odata la tata su cu" MIRCEA " si mi a zis "ma intristeaza foarte tare numele asta mi ar place mult da nu pot"
va poop

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, vezi ca la reclama aia de la websots, undeva mic pe ea scrie "take me to webshots", acolo apesi ca sa se inchida.

Am vazut poze frumoase cu Vlad si Alysh si cele doua sis, si cu dulceata de Mirci de care sunt indragostita

Am uitat sa-i urez bun venit acasa lui Doloress.

Mergi la inceput