Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

pupam Ale pt 11 lunite...poze noi n-aveti?
Dolores, bine-ai revenit acasa..adaptare rapida si usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara si de la noi.
Inca un mesaj azi, ca urmatorul nu stiu cand o sa mai apuc.
Am fost la gratar, mi-a placut tare tare. Dar prea cald... M-am molesit toata, am dormit la pranz cot la cot cu fiicamea. Acum pe seara am iesit in parc cu tati si am dat 2 ture, acum am facut un dus si ma simt ca un bebelus
Vad ca pe la noi pe aici e slabuta activitatea. Asta inseamna ca toate fetele au activitati cu bebelacii si familiile si se simt bine! Bravo!

Adriana, un pupic special ptr tine in seara asta, iti multumesc ca te-ai gandit la mine. Eu ies in parc in fiecare zi, aici langa noi, dar nu stiu unde au disparut mamicile cu care ma imprietenisem cand era fata mica si in alte grupuri mi-e cam greu sa intru ca eu sunt asa... cam ... timida. Ma rog... Oricum, de cand am inceput sa ies mai mult pe afara ma simt mai bine.

In rest nu avem mari noutati. Eva si-a descoperit tzignalul si tzipa cat o tzine gura. Si pe noi timpanele Si mushca. Of... Numai prostii. Dar asa sunt copilasii. Aaaa, i-am dat caisa azi si aseara un pic, dar azi i-am dat calumea, la masa de dimi, cu branzica dulce. Deci s-a reimpacat cu fructele. Sper.
Doloress, bine ati revenit acasa! Sper sa va reacomodati repede cu ora.
Simonix, cand vii in Romanica? Sa stapaniti sanatosi caruciorul! Noi avem Quinny si e demential, are doar 5 kg si se strange, se face mic mic, sunt tare fericita de cand il am, il manevrez foarte usor si nu se compara cu 4x4 ala pe care l-am avut.
O seara frumoasa va urez!
Si sper sa imi mai fac si eu timp sa mai scriu si in timpul saptamanii.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Simonix, si noi vrem sa il cunoastem pe Robertix, poate reusim sa ne vedem undeva intr-un parc mai mare. Daca e in timpul saptamanii e foarte ok si Herastrau. In we eu nu mai calc pe acolo data trecuta m-am speriat de ce lume era.

Ylari eu te inteleg si imi pare tare rau ca esti asa departe ca sa ne vedem mai des.

Noi avem muci. Multi. Lungi. Plangem amarnic dupa ei cand ii aspiram. Azi am fost pe la soacra, dupa aia nu am reusit sa il adorm. Nu vreti sa stiti. Acum la 8 jumate a adormit. S-a trezit deja odata innecandu-se cu muci. Daca am aspirat, a urlat si mai tare. Abia am reusit sa il potolesc. Ieri am fost la Carrefour. Am luat una alta. Am luat jucarii de nisip nu de alta dar luam jucariile altor copii din parc, si am luat si bile, ca sa nu mai luam bilele altor copii.

Acum suntem fericiti. Avem nulte jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gataaaaaaaaaaaaa, fetelor a fost o petrecere de VIS! Am avut emotii ingrozitoare ref la vreme, dar n-a dat un strop. Si a fost perfect ca nici prea mult soare nu era bun. Oricum in dimineata respectiva am mai cumparat 2 umbrare. A fost excelent, lumea s-a simtit minunat, ii vad pe cei de la bloc ahtiati pur si simplu dupa iarba verde, n-ar mai fi plecat, iar copilasii mai mari in extaz: au alergat prin toata gradina, imbujorati si fericiti. Ce sa va spun , sunt f fericita, a fost tare bine, nu ma asteptam.

Vlad a ales un lant de motocicleta ( pe care prietenul sor'mii l-a asezat pe tava cu toate ca eu il dadusem la o parte de un milion de ori, stiam ca Vlad il va alege pe primul loc), apoi pixul, apoi seringa. Deci va scrie frumos si va fi doctor, sa vedem cum e cu motocicleta ca nu sunt de acord.

Revin in seara asta sau maine dimineata cu pozici.

Laurita. Chinabulina, cum a fost? Astept cu nerabdare impresii si de la voi.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fete dragi,

Am terminat si noi cu motul, Uraaaaaaaaa, ca tare nebuneala e in astfel de situatii. Mircea nu a reusit sa doarma deloc toata ziua si abia la 10, acum am reusit sa-l adorm...nu stiu la cat se trezeste maine.
Am avut vreme buna si a fost super la matusa, am facut gratare, am mancat bine, tortul a ajuns la mustata, familia a fost vesela, s-a cantat, s-a glumit, Mirci a primit cadouri.
A ales tel mobil - deci om de afaceri se face!, cartea si banii.
Incarc maine niste poze pe picassaa, in seara asta nu m-a lasat. NU mai pun link sa scap de teroarea pozelor publice
Simonix hai te rog, ia si mie un pachet de supo cu eucalipt, merci mult. Abia astept sa ne vedem oriunde, in orice parc!!!
Doloress ne-ai lipsit!!! OOf, sper ca nd te intorci la sv sa ai timp si de noi...chiar ca e f tare experineta lui PAtrick in Europa!!
Ylari hai mai, tu timida?? de ce??? la mami cand mai vii?
Alyshuca cm a iesit la tine motul???CA ploaie nu ati avut, slava Domnului
Anisiap, Babyname pentru 11 lunita! Sa-ti traiaasca puica
Hai ca pic de somn. VA pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Gataaaaaaaaaaaaa, fetelor a fost o petrecere de VIS! Am avut emotii ingrozitoare ref la vreme, dar n-a dat un strop. Si a fost perfect ca nici prea mult soare nu era bun. Oricum in dimineata respectiva am mai cumparat 2 umbrare. A fost excelent, lumea s-a simtit minunat, ii vad pe cei de la bloc ahtiati pur si simplu dupa iarba verde, n-ar mai fi plecat, iar copilasii mai mari in extaz: au alergat prin toata gradina, imbujorati si fericiti. Ce sa va spun , sunt f fericita, a fost tare bine, nu ma asteptam.

Vlad a ales un lant de motocicleta ( pe care prietenul sor'mii l-a asezat pe tava cu toate ca eu il dadusem la o parte de un milion de ori, stiam ca Vlad il va alege pe primul loc), apoi pixul, apoi seringa. Deci va scrie frumos si va fi doctor, sa vedem cum e cu motocicleta ca nu sunt de acord.

Revin in seara asta sau maine dimineata cu pozici.

Laurita. Chinabulina, cum a fost? Astept cu nerabdare impresii si de la voi.

Vlady

Alysh uf, ce ma bucur ca a iesit bine si la voi!! SUper
Astept cu nerabdare pozici. eu am pus pe webshot dar sunt private :) Oricum, nu am prea multe ca am facut mai mult pe gazda
Chinabulina ??? ei????

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Iubita Laurita, iar ne-am sincronizat. E ceva intre noi, te asigur. Ma bucur din suflet ca a iesit bine si la voi, si vreau POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

HaiChinabulina, vrem si de la tine vesti bune.

Vlady

Mergi la inceput

Fetelor, pun POZE MOT VLAD

Am continuat petrecerea duminica: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Mot%20Vlad/?action=view¤t=IMG_5382.jpg

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magentism super-scump Bogdanici! Cum se comporta bicicleta aceea? Ii place in ea? Voiam si eu sa-i iau lui Patrick insa nu prea il vad stand acolo.

Anisia nu mai vorbi de plaja, ca iar m-au apucat nervii, aici sunt 9 grade azi! Vreau inapoi la soare!!! Ce crema folosesti pentru protectie?

Simonix unul vine, altul pleaca. "Dixtractie" placuta in Romania! Si noi suntem fani Maclaren. Merge ca uns, foarte usor de manevrat, am fost foarte inspirati sa-l cumparam.

Adriana intr-adevar e cam greu la drum lung cu bebe asa mic. Mai greu era daca veneam direct din Romania, am fi schimbat de doua ori in aceeasi zi. Asa totusi a fost cat de cat OK, cu o singura schimbare. La sfarsit bietul pui nici nu mai avea putere sa planga, scancea asa ca o pisicuta. Dar ce sa facem daca ne-am mutat asa departe.

Ylari si mie mi-a fost tare greu singura asta iarna, nici afara nu puteam iesi cu zilele. Nu vedeam pe nimeni pana venea Gabi de la servici, norocul meu a fost forumul ca n-am luat-o razna. De aceea sunt hotarata sa fac scoala de soferi, sa-mi iau carnet aici, la viitorul copil ma duc la diverse activitati pentru mame si bebici, se organizeaza pe aici peste tot. Pe de alta parte ma gandesc ca a avut si perioada asta farmecul ei, nu ma mai intalnesc cu ea. Acusi ma inregimentez si eu si mai apoi Patrick si nu vom mai avea niciodata timp numai de noi doi.

Alysh ne pare bine ca petrecerea a fost reusita! Asteptam cu nerbdare pozici. Si al meu a tras prima data crucea, a doua oara pixul, a treia oara seringa. Vad ca numai intelectuali avem printre mladitele si mugurasii nostri, bravo lor!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Socrate multa sanatate, sa treaca mucisorii!

Alysh foarte frumoase poze, Vlady e un smecheras poznas, aceeasi ochi dementiali, iar tu arati superb!

Laura si voi mi-ati lipsit! Insa sa stii ca de la servici o sa am si mai putin timp! Acolo nu am timp nici sa respir iar cand vin acasa probabil ca am sa stau numai cu piticul de gat.
Nici Patrick nu a dormit deloc in ziua` motului, a fost tare obositor pentru el, insa a rezistat eroic. Wow! telefonul mobil si banii, are Mirci viitorul asigurat! asteptam si pozele voastre.

Stefany bine v-am regasit! A inceput Iustin gradinita?

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput